Prémium levegőtisztító 72 m2 - Allergia és asztma ellen  Blueair 605 SmokeStop szűrővel

Blueair 605 SmokeStop szűrővel - Elég nagy, nagyvonalú lakóterületekhez, nagyobb szennyezettséghez is

Vírus, baktérium, por, pollen, füst, gáz, atkák stb. hatékony szűrése

(A légtisztító van raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt.)
Blueair 605 légtisztító, nagy alapterületű helyiségekbe

Ebben az összeállításban SmokeStop szűrővel!

SmokeStop filter, Blueair 600-as szériaHogy méginkább megkönnyítsük vevőink választását:  ezzel az összeállítással olyan helyiségekben történő felhasználásra gondoltunk, ahol gázformájú szennyezősdések mint dohányfüst vagy illékony organikus vegyületek nagyobb mennyiségben vannak a levegőben jelen. Így SmokeStop szűrővel együtt ajánluk és szállítjuk ezt a Blueair 605 légtisztítót.
A vastag aktív szén réteget tartalmazó szűrő neve: SmokeStop filter. Ez egy magas porózus szerkezetű vastag aktív szén réteg, magnéziumdioxiddal és rézoxiddal kombinálva, ami kiválóan felfogja a kellemetlen szagokat és gázformájú összetevőket. Az aktív szén és ez a vastag SmokeStop filter hatékonyan távolítja el a konyhai szagokat, vegyi anyagok szagát, dohányfüstöt, de házipor, állatszőr, gombaspóra, baktériumok és vírusok, virágpor, pollen ellen is kiváló.
A Blueair készülékekben a levegőrészecskék először egy kamrába kerülnek. Itt az elektrosztatikus tapadásnak köszönhetően feltöltődnek, és ez után kerülnek be a
SmokeStop szűrő, aktívszén töltet szűrőrétegek közé. Ennek az elektrosztatikus töltöttségnek köszönhetően az olyan kis és finom részsecskék is, mint a dohányfüst garantáltan a filterekben maradnak. A filterek polipropilén szálai antibakteriálisak, ami megakadályozza a baktériumok vagy gombák elszaporodását, vagy ezek kikerülését a készülékből. A filterek felépítésüknél fogva újrahasznosíthatók, lebomló anyagokból készülnek, így ezzel az aspektussal is figyelünk a környezetre és a környezetvédelemre. 

Blueair 605 légtisztító, innovatív továbbfejlesztett készülékTágas, nagy térben, otthonosan él? Akkor egy olyan légtisztítóra van szüksége, ami elegendő teljesítményű, nagy terek légtisztítására is! Az új Blueair Classic 605 nagy alapterületű, nagyvonalú lakó-, háló-, étkező terek vagy más nagy helyiségek tiszta, egészséges belső levegőjéről gondoskodik, egészen 72 m2-ig. A légtisztító használatával Ön és az egész család 99,97%-os tisztaságú, kórokozóktól, szennyeződésektől és allergénektől mentes levegőt lélegezhet be.

Blueair Classic 605: nagy teljesítmény, nagy alapterületekre

Ez a légtisztító nagy helyiségek levegőjének tisztítására alkalmas, a beépített SurroundAirTM szűrőtechnológia, és a nagyteljesítményű ventilátor segítségével. A kifejezetten magas átmozgatott levegőmennyiség értékek mellett a légtisztító léghuzata kifejezetten alacsony. Ez a rendszer ugyanis három oldalról, alulról és mindkét oldalról szívja be a szeSurrondAirTM technológia, Blueair innovációnnyezett levegőt, és felül és oldalt, három oldalról bocsájtja ki a megtisztított levegőt. Így a megnövekedett légkeverés egyenletessé teszi a tisztítást, további előnye, hogy a megosztott légmozgás zaja halkabb, mintha egy helyen mozgatná a levegőt a készülék. A helyiség bármely pontján ugyanolyan minőségű a levegő, és hatékony és gyors a légtisztítás. A Blueair által megadott 72 m² kapacitásnál a helyiség minden pontján végbemegy a garantált légtisztítás, hiszen a levegő óránként 5-ször átkering a szűrőrendszeren. Más gyártók ezzel ellentétben sokszor azt a területnagyságot adják meg, ahol a légtisztító hatása még érzékelhető. A Blueair azt a területet jelöli, ahol a levegőtisztító még maximális hatékonysággal használható. Nagy teljesítménye miatt előszeretettel ajánljuk ezt a levegőtisztítót parlagfű allergia és asztma ellen.

Forradalmi Blueair HEPASilent technológia

Az új, Blueair Classic 605 légtisztító a Blueair HEPASilent technológiát használja, hogy gyakorlatilag minden szennyeződést és káros anyagot eltávolítson a belélegezendő levegőból. Saját fejlesztésű HEPASilent technológiánkban ötvöződik a mechanikus és elektrosztatikus szűrők használatának összes előnye. A legújabb fejlesztésű szűrők és a részecske-feltöltő-kamra forradalmi újításából és kombinációjából egy egyedülálló légtisztító képesség jött létre. A technológia ezen ötvözésének köszönhetően a légtisztítás eredményessége olyan szintű, amit a mechanikai vagy az elektrosztatikus szűrés sem tudna külön - külön elérni. 3 rétegű, vastag aktív szenes HEPA szűrők kötik meg a szennyezőanyagokat, akár 0.1 mikron (a milliméter ezredrésze!) nagyságtól kezdve. Ebben a modellben az ionizálás még a szűrés előtt megtörténik, hisz az ionizáló kamra a szűrőbetétek előtt helyezkedik el. Itt a részecskék ionizált levegővel lesznek feltöltve, erős negatív töltést kapnak, és ennek köszönhetően még jobban beletapadnak a szűrőkbe. Az ionizálás ugyanakkor csíramentesítést is jelent: elpusztítja a baktériumokat, vírusokat. A vírusok és a baktériumok az ionizálás hatására még az előtt elpusztulnak, mielőtt a szűrőbe érnének. A levegőtisztító működése mellett nem szállnak tovább szabadon a levegőben, és így nem lélegezzük be őket. A fenti működési mechanizmusnak és sorrendiségnek köszönhetően az ionizátor a hepa szűrőt is védi az elfertőződéstől. Ezért nő a szűrők hatékonysága, élettartama. És mivel a HEPAszűrőn keresztül távozik a megtisztított levegő a levegőtisztítóból, a szűrőbetétek megfogják, kiszűrik az ózont, ami az ionizálás során keletkezik. Ennek a technológiának köszönhetően a levegő csíramentesítése 99,97%-os hatékonyságú, és a légtisztító hatékonysága és biztonsága minden eddigi elképzelést és eredményt felülmúl.
Blueair 605 légtisztító működése

Magas CADR (légtisztítási hatékonyság) értékek

Ezek a levegőtisztítók verhetetlenek a maguk kategóriájában. Arra bíztatunk mindenkit, hogy nyugodtan nézzen körül a piacon, nem fog más gyártótól készüléket találni, ami képes versenyezni az új, továbbfejlesztett  605-ös légtisztítóval.

CADR értékek:

Füst:  850 m3/h
Por:     850 m3/h
Pollen:   1087 m3/h

Egyszerű, megbízható vezérlés, rálátás a tiszta levegőre

Blueair 605 légtisztító kezelőfelületeEz a levegőtisztító mindennapi életünk részét képezi, így tervezői abból indultak ki, hogy lakótérben, vagy irodákban használjuk. Tervezésekor fő szempont a megbízhatóság, robusztusság volt. A légszűrő kezelése egyszerű, a kezelőfelület érintőgombjai segítségével bármikor beállíthatja és szabályozhatja Blueair 605 készülékét. Áttekinthető LED-jelzések mutatják a wifi-kapcsolódás állapotát, az üzemi sebességet, és a levegőtisztító filtereit. Minden beállítás gyerekjáték. Egyetlen tennivaló csak az érintőgomb megnyomása. Ha szeretné, csatlakozhat Blueair Aware-felügyeleti rendszerünkhöz, folyamatosan nyomon követve a lakás légadatait, és letöltheti ingyenes Blueair Friend-Applikációnkat. Így távolról is kezelheti a levegőtisztító berendezést, ellenőrízheti otthonában a levegőminőség adatait és sűrűn lakott területeken valós időben avatkozhat be, a kedvezőtlen külső légadatok függvényében. Így a levegőminőség gyakorlatilag folyamatosan nyomon követhető és látható, a mobiltelefon kijelzőjén. Blueair Friend Applikáció

Energiatakarékos levegőtisztítás, halk működés - svéd minőség!

Ez a légszűrő a mérnöki munka gyöngyszeme - precíz tervezés, jó minőségű anyagok, igényes gyártástechnológia jellemzi. A formatervezők is kitettek magukért, a levegőtisztító egyáltalán nem hat idegenként a lakásban, sőt, a vendégek gyakran megdicsérik, - mondják vásárlóink. Tény, hogy ezek a levegőtisztítók nem csupán hatékonyak, nagy teljesítményűek, hanem jól is mutatnak, bármilyen lakókörnyezetben.

Egyszerűen mozgatható

A berendezés kerekekkel van ellátva, így mozgatható a helységen belül, vagy máshová is átvihető. A levegőtisztító készüléket oda húzhatjuk, ahol szükség van rá. 4 darab irányba álló kereke gondoskodik a könnyű mozgatásról. A kerekek anyaga nem hagy nyomot a padlón.

A Blueair Classic 605 nagyteljesítményű légtisztító jellemzői

- a szigorú HEPA szabvány maradéktalan teljesítése
- mobil kivitel
- Magas CADR-érték: allergének, por, szagok kiváló szűrése
- 5 év garancia, ha rendszeresen, fél évente cserélünk szűrőt
- különben 1 év garancia

- Csendes, megbízható működés
- Egyszerű, robusztus vezérlés
- Esztétikus kivitel

Műszaki adatok

Méretek: 660x500x340 mm
Áram fogyasztás: 15 -100 watt HEPASilent technolgia, Blueair innováció
Súly: 14 kg
Terem méret: 72 m2
CADR - Füst: 850 m3/h Por: 850 m3/h Pollen: 1080 m3/h
Légcsere: 5 /óra 
Zajszint: 32-62 dB (alacsony fordulaton nagyon csendes)
Hepa szűrő: hatékonysága 99,97% 0,1 mikronnál
Átlagos szűrőcsere idő: 6 hónap (napi 24 órás használat mellett)
Jótállás: 1 év, félévenkénti szűrőcsere mellett 5 év 

​Magyar nyelvű használati utasítás

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a levegőtisztítót. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!
 

Szűrje ki Ön is irodájából, lakásából a port, pollent a vírusokat és a baktériumokat, lélegezzen Ön is egészséges, kellemes levegőt!

Rendelje meg most a Blueair Classic 605 nagy teljesítményű, nagy alapterületű helyiségekbe kifejlesztett innovatív levegőtisztító berendezésünket, összeállításunkban nagy igénybevételre szánva, SmokeStop szűrőbetéttel együtt! A kosár gombra kattintva jelezze vásárlási szándékát!
 

Légtisztító adatok
Áramfelvétel 15-100 W
Zajszint 32 - 62 dB(A) (alacsony fordulaton nagyon csendes)
Ajánlott terület 72 m2-ig
Átlagos szűrőélettartam fél év (ebben az esetben érvényes az 5 év garancia)
Méretek 660 x 500 x 340
Súly 14 kg
CADR – Clean Air Delivery Rate Füst: 850 m3, Por: 850 m3, Pollen: 1080 m3
Feszültség; 220-240 V

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Prémium levegőtisztító 72 m2 - Allergia és asztma ellen Blueair 605 SmokeStop szűrővel

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

  • Gyártó: Blueair
  • Termék kód: Blueair 605 légtisztító SmokeStop szűrővel
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 265.900 Ft
  • Nettó ár: 209.370 Ft

Címkék: levegőtisztító, vírus, allergia