Automata levegőtisztító, WiFi, 72 m2-ig - Allergia és asztma elleni csodafegyver Blueair 680i smokestop szűrővel

Blueair 680i SmokeStop szűrővel - a világ egyik leghatékonyabb mobil légtisztító készüléke

Ajánljuk iroda, lakás, előadótér, kórház, rendelő stb. levegőtisztítására

(A légtisztító raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt.)
Automata légtisztító WiFi kapcsolattal Blueair 680i

Az erősen allergiás, asztmás, vagy egyéb légúti megbetegedésben szenvedőknek kitűnő választás a Svéd Blueair légtisztítók bármelyike, mert hatalmas levegőmennyiséget keringetnek, és óriási felületű Hepa szűrőket tartalmaznak. Irodákban, irodaházakban azért kedvelik nagyon ezt a típust, mert használatával javulhat az ott dolgozók közérzete, hangulata, nagy valószínűséggel kevesebbet betegeskednek, és kevésbé fertőzik meg egymást. Kórházakban, rendelőkben átlalában nehéz, baktériumokkal, vírusokkal teli levegő terjeng. A légtisztító használatával mind az itt dolgozók, mind pedig a betegek fellélegezhetnek. Természetesen nagyobb lakásokban is kitűnő szolgálatot tesz ez a levegőszűrő, de ide nyugodtan választhat a kisebb és olcsóbb Blueair légtisztító készülékekből is.

A Blueair 680i professzionális levegőtisztító a világ egyik legnagyobb és leghatékonyabb mobil levegőszűrő berendezése. Ezért mindazoknak ajánljuk, akik nem akarnak kompromisszumot kötni, és a legjobbak közül szeretnének választani. Olyan magas CADR-el rendelkezik (ez a légtisztítás hatékonyságát megmutató érték), melynél mi nem is ismerünk hatékonyabbat a háztartási levegőtisztítók között. A magas CADR értékek és a hatékonyság miatt előszeretettel ajánljuk olyan családoknak, ahol allergiában, vagy asztmában szenvednek.

CADR, a légtisztítás hatékonysága:

gyerek tiszta levegőFüst:  >500  (Smokestop filter használata mellett.)
Por:     >500
Pollen:   >640

Ezek kimagaslóan nagy értékek, érdemes összehasonlítani más gyártók értékeivel. A legtöbben nem is merik megadni ezt a számot, mert az rontaná a piaci helyzetüket.

Kiváló légtisztító beépített Wi-Fivel Blueair 680iA 680i teljesen automata vezérlésű, beépített Wi-Fi és mobilapplikációval is működtethető

A beépített digitális vezérlőegység folyamatosan ellenőrzi a levegő aktuális állapotát. A szenzorok érzékelik a levegőben keringő por, pollenek, allergén anyagok, és egyéb gáz halmazálapotú szennyező anyagok mennyiségét. Egy narancs színű gomb jelzi, amint a szűrőcsere esedékes, így Önnek még a szűrőcsere időpontját sem kell fejben tartania. Automata üzemmódra kapcsolva a levegőtisztító a légszennyezettség mértékéhez állítja be a szükséges fordulatszámot. A Blueair 680i légtisztító további előnye, hogy a távirányító maga az okostelefon, mellyel akár a fotelből ülve, vagy bárhonnan is vezérelheti a levegőtisztítót. Mobilapplikáció segítségével kiválaszhatja az üzemmódot, a ventilátor fordulatszámát, valamint ki/be kapcsolhatja a légtisztítót. Természetesen mindezt magán a levegőszűrő berendezés vezérlőegységén is megteheti.Blueair légtisztító mobil alkalmazássa

A Blueair 680i légtisztító a max. 650 m3/h teljesítményével rövid időn belül átkeringeti a helyiség levegőjét, és gyorsan megszabadítja Önt, és környezetét az allergiát okozó pollenektől, portól, és az egyéb betegségeket okozó vírusoktól, baktériumoktól és szmogtól. Ezt a típust 72 m2-ig ajánlja a gyártó. Itt érdemes figyelembe venni, hogy a Blueair sok más gyártóval szemben úgy határozza meg az ajánlott területet, hogy még itt is maximális teljesítményt garantál a berendezés. Nem arról van szó tehát, hogy 72 m2-en még úgy, ahogy működik a légtisztítás, hanem arról, hogy ekkora területen is maximális hatékonysággal dolgozik a levegőtisztító készülék. 72 m2 esetén is kb. 5-6 -szor átkeringeti a helyiség teljes levegőmennyiségét.

Hatékony Hepa szűrők aktív szénnel, csendes levegőtisztítás

levegőtisztító hepa szűrőkA 3 db nagyméretű hepa szűrő a levegőtisztítón áthaladó anyagok 99.97 %-át megszűri. Ezt a hatákonyságot még 0,1 micron nagyságű szennyeződések esetén is garantálja a berendezés. A tökéletes szűrést a beépített ionizátornak és a három rétegű vastag hepa szűrőknek, valamint az aktív szén betétnek köszönhetjük. A három réteg miatt megnövekedett a betétek élettartama. Az első réteg fogja fel a nagyobb méretű szennyeződéseket, a második réteg a középes méretű, majd a harmadik legfinomabb réteg a legapróbb részecskéket. Ennek eredményeként nem tömődik el az első réteg az apró szennyeződésktől és a finom szűrőréteg élettartama is hosszabb, hiszen oda pedig már nagyobb méretű szennyező anyagok nem jutnak el. Az első szűrőkészletet a csomagolás tartalmazza. Allergiásoknak és asztmásoknak óriási segítség lehet egy ilyen hatékony levegőtisztító és szűrőrendszer.

SmokeStop filterrel együtt SmokeStop szűrő

Ebben az összeállításban olyan helyiségekben történő felhasználásra gondoltunk, ahol gázformájú szennyezősdések mint dohányfüst vagy illékony organikus vegyületek nagyobb mennyiségben vannak a levegőben jelen.
A vastag aktív szén réteget tartalmazó szűrő neve: SmokeStop filter. Ez egy magas porózus szerkezetű vastag aktív szén réteg, magnéziumdioxiddal és rézoxiddal kombinálva, ami kiválóan felfogja a kellemetlen szagokat és gázformájú összetevőket. A Blueair készülékekben a levegőrészecskék először egy kamrába kerülnek. Itt az elektrosztatikus tapadásnak köszönhetően feltöltődnek, és ez után kerülnek be a szűrőrétegek közé. Ennek az elektrosztatikus töltöttségnek köszönhetően az olyan kis és finom részsecskék is, mint a dohányfüst garantáltan a filterekben maradnak. A filterek polipropilén szálai antibakteriálisak, ami megakadályozza a baktériumok vagy gombák elszaporodását, vagy ezek kikerülését a készülékből. A filterek felépítésüknél fogva újrahasznosíthatók, lebomló anyagokból készülnek, így ezzel az aspektussal is figyelünk a környezetre és a környezetvédelemre.

nincs ózon kibocsájtásA Blueair levegőtisztítók különlegessége, hogy olyan nagyméretű és olyan vastag hepa szűrőkkel rendelkeznek, hogy a beépített ionizátor ellenére sem bocsájtanak ki ózont. Az ionizátor ugyanis a legtöbb légtisztítóval ellentétben a szűrők előtt található. Ennek következtében a vírusokat és a baktériumokat már a szűrőbe érkezésük előtt elpusztítja. A zeró ózonkibocsájtás különösen olyan allergiás és asztmás emberek számára fontos, akik minimális ózonmennyiségre is érzékenyek. A Blueair levegőtisztítók semmit nem tesznek hozzá a levegőhöz, csak kivonnak belőle!

sorround air technologySorround Air Technology

További különlegessége a 680i légtisztítóknak, hogy a három oldalról szívják be a levegőt. A levegőtisztító alján és a két oldalán. A három szűrőnek köszönhetően ugyanígy 3 irányba fújják ki a megtisztított levegőt is. (Felfelé és két oldalra.) Ennek köszönhetően nagyobb fordulatszám mellett is jobban eloszlik a levegőmozgás hangja.

Svéd technológia, és design, energiatakarékos és halk levegőtisztítás

A Svéd technológiának, a felhasznált anyagok minőségének és a mérnökök precíz munkájának köszönhetően rendkívül energiatakarékos légtisztítást végeznek a készülékek. Óránkénti 150 m3 levegő megmozgatása esetén is csak 15 W az óránkénti fogyasztás. Sok más márka ekkora mennyiségű levegőt 50-100 W energiafelhasználás mellett mozgat meg. Ugyancsak a svéd fejlesztésnek a következménye, hogy olyan halk a ventilátor, hogy alacsony fordulaton az éjszakai csendben is alig észrevehető a hangja. Természetesen a maximum fokozaton, amikor óránként 650 m3 levegőt tisztít meg az eszköz, akkor jól hallható hangja van, de erre a fokozatra csak nagyon ritkán van szükség. A legtöbben csendes fokozatban használják a légtisztítót és csak esetenként működtetik nagyobb fordulatszámon. (Pl. allergiások lefekvés előtt, vagy ha fertőző beteg tartózkodik a helyiségben, szagok, vagy szmog esetén.)

Nem csak a technológia, de a design is Svéd szabadalom. A Blueair légtisztítók olyan gyönyörű és modern formavilággal rendelkeznek, hogy bármely lakás díszévé válhatnak. A vásárlóink gyakran számolnak be arról, hogy a Blueair levegősztítókat nem csak a hatékonyságuk miatt, hanem kinézetük miatt is nagyon kedvelik, sőt vendégeik is megdícsérik az új eszközt.

A 4 db keréknek köszönhetően a levegőtisztító mozgatása is nagyon egyszerű. A kerekek minden irányba képesek elforogni, és nem hagynak nyomot a padlón.

A Blueair 680i nagyteljesítményű légtisztító jellemzőiKiváló, svéd minőségű Blueair légtisztító 680i

 • A világ egyik legerősebb Hepa szűrős mobil légtisztító készüléke
 • Nagyon magas CADR-tel rendelkezik allergének, por és szag eltávolításában,
 • Kiváló minőség – 5 év garancia rendszeres szűrőcsere mellet. (Különben 1 év)
 • Csendes működés – Hepa silent technology,
 • Energiatakarékosság,
 • Környezettudatosság,
 • Díjnyertes svéd dizájn,
 • Könnyű használhatóság,
 • Mobilalkalmazás
 • Wi-Fi
 • Beépített szenzorok,
 • Automata üzemmód

A Blueair 680i nagyteljesítményű légtisztítót kifejezetten erősen szennyezett helyiségekbe ajánljuk mint pl.:

 • erősen allergiás vagy asztmás emberek lakásába,
 • irodákba,
 • orvosi rendelőkbe,
 • kórházakba,
 • kozmetika, műköröm szalonokba,
 • éttermekbe,
 • szórakozóhelyekre,
 • előadótermekbe, stb.

Méretek: 660 mm x500 mm x340 mm
Áram fogyasztás: 15-100 watt
Súly: 16 kg
Terem méret: 72 m2
CADR - Füst: >500  Por: >500
Pollen: >640
Megmozgatott levegő mennyiség: 150-650 m3/h
Légcsere: 5 /óra 
Zajszint: 33-62 dB 
(alacsony fordulaton nagyon csendes)
Hepa szűrő: hatékonysága 99,97% 0,1 mikronnál

Átlagos szűrőcsere idő: 12 hónap (napi 24 órás használat mellett)
Jótállás: 1 év, félévenkénti szűrőcsere mellett 5 év 

Magyar nyelvű használati utasítás

A Blueair légtisztító készülékeket alap esetben HEPA szűrővel (Particel szűrő) szállítjuk. Ez az összeállítás SmokeStop szűrővel hatékonyan semlegesíti a szagokat és a füstöt, így erősen szennyezett levegőjű helyiségekbe ajánljuk.
A svéd Blueair légtisztítók kiváló minőségét és hatékonyságát neves intézetek hivatalosan is elismerték.

svéd design energiatakarékos, energiahatékony

blueair aham tanúsítvány

nincs ózon kibocsájtás

 

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a levegőtisztítót. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!


Szabaduljon meg a szennyező és allergén anyagoktól! Rendelje meg most a Blueair 680i levegőtisztítót, SmokStop szűrős összeállításunkban dohányfüstös, erősen szennyezett levegőjű helyiségekben való használatra is! A készülék kosárba helyezéséhez, kérjük kattintson az alábbi gombra:

Adatok
Légcsere száma óránként 5
CADR – Clean Air Delivery Rate Füst: >500 Por: >500 Pollen: >640
Légtisztító adatok
Feszültség 220-240 V
Zajszint 33 - 62 dB(A) (alacsony fordulaton nagyon csendes)
Levegőmennyiség 150-650 m3/h
Ajánlott terület 72 m2-ig
Átlagos szűrőélettartam fél év (ebben az esetben érvényes az 5 év garancia)
Méretek 660 x 500 x 340
Súly 16 kg
Páramentesítő adatok
Áramfogyasztás 15-100 W

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Automata levegőtisztító, WiFi, 72 m2-ig - Allergia és asztma elleni csodafegyver Blueair 680i smokestop szűrővel

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Blueair
 • Termék kód: Automata-légtisztító-Blueair-680i SmokeStop szűrővel
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 285.900 Ft
 • Nettó ár: 225.118 Ft

Címkék: allergia, asztma, légtisztító