Prémium levegőtisztító 65 m2- Allergia, asztma ellen csodafegyver - Blueair 505 SmokeStop szűrővel

Blueair 505 SmokeStop szűrővel - Hatékony légtisztítás parlagfű allergia, asztma ellen is!

Vírus, baktérium, por, pollen, füst, gáz, atkák stb. hatékony szűrése

Nagy szennyezettségű helyiségekbe is!

Blueair 505 kompakt légtisztító

Ebben az összeállításban SmokeStop szűrővel!

Blueair innováció a légtisztításbanHogy méginkább megkönnyítsük vevőink választását:  ezzel az összeállítással olyan helyiségekben történő felhasználásra gondoltunk, ahol gázformájú szennyezősdések mint dohányfüst vagy illékony organikus vegyületek nagyobb mennyiségben vannak a levegőben jelen. Így SmokeStop szűrővel együtt ajánluk és szállítjuk ezt a Blueair 505 légtisztítót.
A vastag aktív szén réteget tartalmazó szűrő neve: SmokeStop filter. Ez egy magas porózus szerkezetű vastag aktív szén réteg, magnéziumdioxiddal és rézoxiddal kombinálva, ami kiválóan felfogja a kellemetlen szagokat és gázformájú összetevőket. Az aktív szén és ez a vastag SmokeStop filter hatékonyan távolítja el a konyhai szagokat, vegyi anyagok szagát, dohányfüstöt, de házipor, állatszőr, gombaspóra, baktériumok és vírusok, virágpor, pollen ellen is kiváló.

SmokeStop szűrő, aktívszén töltet, BlueairA Blueair készülékekben a levegőrészecskék először egy kamrába kerülnek. Itt az elektrosztatikus tapadásnak köszönhetően feltöltődnek, és ez után kerülnek be a szűrőrétegek közé. Ennek az elektrosztatikus töltöttségnek köszönhetően az olyan kis és finom részsecskék is, mint a dohányfüst garantáltan a filterekben maradnak. A filterek polipropilén szálai antibakteriálisak, ami megakadályozza a baktériumok vagy gombák elszaporodását, vagy ezek kikerülését a készülékből. A filterek felépítésüknél fogva újrahasznosíthatók, lebomló anyagokból készülnek, így ezzel az aspektussal is figyelünk a környezetre és a környezetvédelemre.

A Blueair légtisztító csodafegyver allergia és asztma ellen is

Blueair 505 praktikus légtisztítóHa allergiától, asztmától, légúti megbetegedéstől szenved, a legjobb megoldást a Blueair 505 svéd légtisztító jelentheti. A nagy, akár 65 m2-es helyiségméretre kialakított modern Blueair Surround AirTM rendszer eltávolít minden allergia- és asztmakiváltó anyagot, és más a levegő által továbbított káros anyagot is kiszűr. A megújított készülék egy továbbfejlesztett digitális kijelzőt és érintőgombos kezelőfelületet kapott, és a wifi-csatlakoztatási lehetőségének köszönhetően távirányítható a Blueair Friend-Applikáción keresztül.
Nagy felületű Hepa szűrőjével és levegő átáramoltató képességével tökéletesen tisztítja a levegőt. Ehhez a BlueairHEPASilent-technológiát használja, amiben ötvöződik a mechanikus és elektrosztatikus szűrők használatának összes előnye. A legújabb fejlesztésű szűrők és a részecske-feltöltő-kamra forradalmi újításából és kombinációjából egy egyedülálló légtisztító képesség jött létre. A technológia ezen ötvözésének köszönhetően a légtisztítás eredményessége olyan szintű, amit a mechanikai vagy az elektrosztatikus szűrés sem tudna külön - külön elérni.
Igy a készülék szinte minden szennyezőanyagot szűr, pl: vírusok, baktériumok, por, pollen, atkák, füst, gáz, stb. Nagy szűrőfelülete miatt kiváló berendezés asztma és parlagfű allergia ellen is.
Munkahelyeken, iskolákban, óvodákban, kórházakban, rendelő intézetekben és olyan helyeken, ahol sok ember kényszerül együtt lenni gyakoriak a fertőzések, több a levegőben a betegségeket okozó baktériumok és vírusok száma. A légtisztító ezen a problémán tökéletesen segít, eredménye a jobb közérzet és kevesebb beteg ember.

Teljes légcsere rövid idő alattBlueair 505 légtisztító beszívási irányok

A Blueair 505 légtisztítónál a SurroundAir szűrő és a nagy teljesítményű ventilátor biztosítja, hogy a nagy helyiségek levegőjét is tökéletesen tisztítja. Használata max. 65m²-es helyiségméretig ajánlott. A kifejezetten magas átmozgatott levegőmennyiség értékek mellett a légtisztító léghuzata kifejezetten alacsony. Ez a rendszer ugyanis három oldalról, alulról és mindkét oldalról szívja be a szennyezett levegőt, és felül és oldalt, három oldalról bocsájtja ki a megtisztított levegőt. Így a megnövekedett légkeverés egyenletessé teszi a tisztítást, további előnye, hogy a megosztott légmozgás zaja halkabb, mintha egy helyen mozgatná a levegőt a készülék. A helyiség bármely pontján ugyanolyan minőségű a levegő, és hatékony és gyors a légtisztítás.

A Blueair 505-as légtisztító egy óra alatt 765 m3 levegőt képes átmozgatni, azaz igen rövid időn belül a helyiség teljes levegőjét megtisztítja. Ezáltal lecsökken a levegőben az allergiát okozó pollen mennyisége, a betegségeket okozó vírusok, baktériumok száma, csökken a por és a szmog mennyisége.
A Blueair által megadott 65 m² kapacitásnál a helyiség minden pontján végbemegy a garantált légtisztítás, hiszen a levegő óránként 5 – 6 szor átkering a szűrőrendszeren.  Más gyártók ezzel ellentétben sokszor azt a területnagyságot adják meg, ahol a légtisztító hatása még érzékelhető. A Blueair
azt a területet jelöli, ahol a levegőtisztító még maximális hatékonysággal használható. Nagy teljesítménye miatt előszeretettel ajánljuk ezt a levegőtisztítót parlagfű allergia és asztma ellen.

Rálátás a tiszta levegőre

 Blueair Friend-ApplikációA kezelőfelület érintőgombjai segítségével bármikor beállíthatja és szabályozhatja Blueair 505 készülékét. Áttekinthető LED-jelzések mutatják a wifi-kapcsolódás állapotát, az üzemi sebességet, és a levegőtisztító filtereit. Minden beállítás gyerekjáték. Az egyedüli tennivaló csak az érintőgomb megnyomása. Ha szeretné, csatlakozhat Blueair Aware-felügyeleti rendszerünkhöz, folyamatosan nyomon követve a lakás légadatait, és letöltheti ingyenes Blueair Friend-Applikációnkat. Így távolról is kezelheti a levegőtisztító berendezést, ellenőrízheti otthonában a levegőminőség adatait és sűrűn lakott területeken valós időben avatkozhat be, a kedvezőtlen külső légadatok függvényében. Így a levegőminőség gyakorlatilag folyamatosan nyomon követhető és látható, a mobiltelefon kijelzőjén.

Magas CADR (Légtisztítási Hatékonyság)

A Blueair légtisztítók a saját kategóriájukban verhetetlenek a piacon, nem ismerünk hozzájuk mérhető versenytársat. Blueair 505 levegőtisztító kezelőfelület
A CADR értékeik hihetetlenül jók.
CADR értékek:

 • Füst: >450 (>765 m³/h) (Smokestop filter használat mellett)
 • Por: >400 (>680 m³/h)
 • Pollen >450 (>765 m³/h)

Egyszerűség, megbízhatóság

A légtisztító mindennapi életünk részét képezi, legyen szó lakótérről vagy irodáról, ezért tervezésekor fő szempont volt:

 • a megbízhatóság,
 • a masszív kialakítás,
 • az egyszerű kezelhetőség (egyetlen fokozatkapcsolóval egyszerűen beállítható a ventilátor és a szűrés intenzitása. A készülék könnyen mozgatható beépített kerekei segítségével.
A HEPA szűrő előnyei a levegőtisztításban
A Blueair 505 légtisztító kés
Partikelfilter, Blueair 500-as szériazülék három nagyméretű háromrétegű szűrőjén keresztül a szennyező anyagok 99,97%-át kiszűri,a 0,1 mikron mérettől kezdve. A három rétegének köszönhetően a szűrők élettartama jelentősen megnő. A szennyeződéseket a szűrő fokozatosan szűri ki, először a legnagyobbakat, kisebbeket és végül a legkisebbeket, így a szűrők később tömődnek el.
További 2 technológiával egészül ki ez a rendszer, melyet a Blueair sokkal jobban átgondolt, mint sok más gyártó. Egy aktívszenes szűrőbetét és a beépített ionizátor további légtisztítást végez. A levegő ionizálása után az erősen negatív töltésű részecskék sokkal jobban megtapadnak a szűrőkben, a baktériumok, vírusok elpusztulnak - a levegő csíramentesítésre kerül. Hogy miért írjuk, azt, hogy a Blueair ezt sokkal jobban átgondolta, mint sok más gyártó, azt a következő bekezdésben megtudhatja.

Blueair ionizáló különlegessége

Nem keletkezik ózon a folyamat során, ezért az asztmás, allergiás, érzékeny szervezetű emberek számára is megoldást jelenthet a Blueair 505-as. Az ionizálás - amely során ózon keletkeBlueair ionizáló képességezik - a Blueair levegőtisztítóknál nem a szűrés után, hanem még azt megelőzően történik, így a keletkezett ózont a szűrők kiszűrik. Ez a HEPA szűrőt is védi az elfertőződéstől, mert a vírusok, baktériumok már az ionizálás során elpusztulnak. Számtalan pozitív visszajelzésünk van már olyan háztartásokból, ahol asztma, vagy parlagfű ellen vetették be a készüléket.
Az aktív szenes szűrőbetét befejezi a tökéletes szűrést. A füsttel, szmoggal, kemikáliákkal erősen szennyezett levegő számára rendelhető egy ún. Smokestop, több aktív szenet tartalmazó szűrőkészlet is, ezzel az összeállítással épp az ilyen igényekre gondoltunk!


Blueair HEPASilent technológia

Energiatakarékos levegőtisztítás, halk működés - svéd minőség! Blueair 505 kompakt nagy teljesítményű légtisztító

A Blueair 505 a légtisztítók gyöngyszeme, hisz jellemzői

 • az egyedi, magas színvonalú tervezés,

 • a jó minőségű anyagok használata,

 • a precíz gyártástechnológia,

 • és az igényes forma.

Mennyit fogyaszt a Blueair 505 levegőtisztító?

A legtöbb hasonló kategóriájú levegőtisztító 50-100 W fogyaszt, ezzel szemben a Blueair 505 csendes fokozatban 15 W-ot vesz fel, mialatt 150 m3 levegőt tisztít alig hallhatóan. Csendesebb mint a suttogás. Hangja csak akkor hallható, ha igen intenzív tisztításra állítjuk, ilyenkor akár 765 m3 levegőt is átmozgat óránként. Erre a fokozatra az allergiában szenvedőknek, dohányosoknak, fertőző betegek környezetében van szükség.

A levegőtisztító mozgatása egyszerű

A Blueair 505 négy darab irányba álló kerekével könnyen mozgatható, mozgatás közben nem hagy nyomot a padlón.

Blueair 505 légtisztító minősítései

A Blueair 505nagyteljesítményű légtisztító további jellemzői:

- a HEPA szabványt maradéktalanul teljesíti
- Mobil  - kerekeken guruló kivitel
- Magas CADR-érték: allergének, por, szagok kiváló szűrése, magas CADR értékek
- 5 év garancia, ha rendszeresen, fél évente cserélünk szűrőt
- különben 1 év garancia 
- Csendes, megbízható működés
- Egyszerű, robusztus de esztétikus kivitel


Műszaki adatok

Méretek: 660x500x340 mm
Áram fogyasztás: 15-100 watt
Súly: 14 kg
Helyiségméret: 65 m2
CADR - Füst: 765 m3/h Por: 680 m3/h  Pollen: 765 m3/h Blueair 505 légtisztító érintőgombos kezelőfelülettel
Megmozgatott levegő mennyiség: 150-765 m3/h
Légcsere: 5 /óra 
Zajszint: 32-66 dB (alacsony fordulaton nagyon csendes)
Hepa szűrő: hatékonysága 99,97% 0,1 mikronnál
Beépített levegőszenzor nincs
Távírányitható a Blueair Friend App segítségével
Ki/Be kapcsoló időzítő a Blueair Friend App segítségével
Átlagos szűrőcsere idő: 6 hónap (napi 24 órás használat mellett)
Szűrőcsere-kijelzés
Jótállás: 1 év, félévenkénti szűrőcsere mellett 5 év 
Wifi kapcsolódás adatai: kompatibilis 802.11 b/g/n router, 2.4 GHz, wifi network band, network security; open, WEP, WPA & WPA2
​Magyar nyelvű használati utasítás

Tegye környezete levegőjét egészségesebbé, szűrje ki a baktériumokat, virusokat, port, polleneket a kellemes levegő és az allergénmentes levegővétel érdekében. Enyhítse allergiás, asztmás tüneteit!

Ebben az összeállításban, a SmokeStop szűrőkkel dohányfüstös, erősen szennyezett levegőjű helyiségekben való használatra gondoltunk. A Blueair 505 prémium légtisztító rendelhető HEPA szűrős felszereltséggel is, erről a készülékről itt talál információkat:
https://lpv.hu/legtisztitok/blueair-levegotisztito-legtisztito

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a levegőtisztítót. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

Rendelje meg most a Blueair 505 levegőtisztítót, összeállításunkban SmokeStop szűrővel együtt! Ehhez kérjük, tegye a terméket a kosárba!

Adatok
Funkciók - Szűrőcsere-kijelzés - a HEPA szabványt maradéktalanul teljesíti - Mobil - kerekeken guruló kivitel - Magas CADR-érték: allergének, por, szagok kiváló szűrése, magas CADR értékek - Csendes, megbízható működés - Egyszerű, robusztus de esztétikus kivitel
Légtisztító adatok
Megmozgatott levegő mennyisége 150-765 m3/h
Áramfelvétel 15 - 100 W
Zajszint 32 - 66 dB(A) (alacsony fordulaton nagyon csendes)
Levegőmennyiség 765 m3/h-ig
Ajánlott terület 65 m2-ig
Légcsere száma óránként 5
Átlagos szűrőélettartam fél év (ebben az esetben érvényes az 5 év garancia)
Méretek 660 x 500 x 340
Súly 14 kg
CADR – Clean Air Delivery Rate - Füst: 765 m3/h - Por: 680 m3/h - Pollen: 765 m3/h
Feszültség; 220-240 V

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Prémium levegőtisztító 65 m2- Allergia, asztma ellen csodafegyver - Blueair 505 SmokeStop szűrővel

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Blueair
 • Termék kód: Prémium levegőtisztító 65 m2 - Blueair 505 SmokeStop szűrővel
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 254.900 Ft
 • Nettó ár: 200.709 Ft

Címkék: allergia, asztma, levegőtisztító