-5% Ultrahangos párásító B 1 E 4,8 l/nap, egészséges helyiségklíma 20m2-ig

Ultrahangos párásító B 1 E

Egészséges helyiségklíma minden érzékszervnek! 4,8 l/napos párásító teljesítmény, max. 20 m2-ig

(A párásító raktáron van. Szállítása 1-3 munkanapon belül történik.)

Ultrahangos párásító B 1 E egészséges környezet

Bekapcsoljuk, mélyet lélegzünk: minden érzékszervünkkel élvezzük az egészséges helyiségklímát

Ultrahangos párásító B 1 E fokozatmentes párásító intenzitássalHa jobban lélegzünk, az azt jelenti, hogy egészségesebben élünk! A Trotec 2 az 1-ben B 1 E párásítójával otthona gombnyomásra wellness-oázissá változik, felüdülést nyújtva az érzékeny nyálkahártyának és légutaknak. Előzze meg az optimális páratartalommal a náthát, megfázásokat, érzékeny szemeket, száraz bőrt!
Tudta? Az átlagember egy napja 20%-át tölti szabad ég alatt, természetes levegőben. A fennmaradó időben fedett terekben a poratkákkal, allergénekkel, egyéb nyálkahártyát irritáló anyagokkal terhelt levegőt lélegezzük be, ami többnyire túl száraz is. Az optimális 40 - 60 %-nál alacsonyabb páratartalom irritálja az érzékeny nyálkahártyát, és elősegíti a megfázásos megbetegedések előfordulását, és a köhögést is. Különösen a gyerekek és az allergiások érintettek.
Lélegezzen fel szabadon! A B1E párásító a tartályába öntött vizet ultrahang segítségével alakítja át fokozatmentesen szabályozható porlasztott párává, és oszlatja el ezt a frissességet biztosító nedvességet 15 órán keresztül a helyiségben. 4,8 literes napi párásító teljesítményével max. 20 m2, 50 m3 nagyságú helyiségek párásítására alkalmas. Mind az állatok, emberek, de a növények is élvezik a jobb levegőminőség előnyeit. A párásítót használva a szobanövények gyönyörűen növekszenek, és a megfázások veszélye és eshetősége csökkenhet az ott élők körében.
Mindezek az egészséget és jókedvet, jóllétet támogató hatások mellett a B 1 E párásító használata  kifejezetten egyszerű. Az optimális páratartalom elérésekor és ha a víztartály kiürül, a párásító automatikusan kikapcsol. Az elülső oldalon elhelyezett LED villogása jelzi, ha vízzel kell feltölteni a készüléket. Ha tisztításra lenne szükség, a párásító pillanatok alatt szétszedhető.

Egészséges levegő, kívánság szerint jótékony aromákkal együtt Aromaolajos diffúzor B1 E párásítóban

A B 1 E ultrahangos párásító rendelkezik egy kivehető illóolaj-diffúzorral, hogy a helyiséglevegőt kiegészítőleg még aromatizálhassuk. Csupán néhány csepp illóolaj elegendő, hogy megnyugtató helyiségklímát teremtsünk. Ha a hálószobában működtetjük, a halk működésű párásító segíti az egészséges alvást. A héthöznapokon az egészséget támogató illataromák segítik leküzdeni a stresszt, és csökkentik a belső feszültséget. A B 1 E párásító lekeríketett, ultramodern formakialakítása, fehér - ezüst színkombinációja, valamínt a víztartály opcionálisan bekapcsolható hangulatfénye minden lakókörnyezetbe optimálisan illeszkedővé, szemet gyönyörködtetővé teszik a készüléket.
A B 1 E párásítót az Intertek által bevizsgált és igazolt minőségben szállítjuk, ami a biztosíték az értékességre, biztonságra és jól használhatóságra. Így teljes mértékben megbízhat a Trotec márkaminőségben. 

A SecSecoSan rúd iontároló, fertőtlenítőoSan-nal mindig biztosított a legjobb vízminőség! Hogy a nedves levegő valóban jótékony hatású legyen

Folyamatosan jó vízminőség, friss víz, az egészséges levegőminőség érdekében

Azért, hogy a víztartály folyamatosan olyan tiszta maradjon, mint a feltöltés napján, a SecoSan rúd használatát javasoljuk, aminek segítségével a víz tartósan tiszta, csíra- és szagmentes marad. A SecoSan nagyszerűsége feületaktív, mozgékony ezüst ionokkal való feltöltöttéségében rejlik, amik a csírákkal és baktériumokkal érintkezésbe lépve feltartóztatják őket, és megakadályozzák szaporodásukat. A teljesen önadagolós SecoSan iontároló igazoltan csíramentesen tartja a vizet.  Így a csomagban szállított mellékelt stick ezen a módon akár napi vízcsere esetén is fél éven át biztosítja a víz teljes tisztaságát.

Felhasználási javaslatunk:

Nagyon fontos a párásított víz tisztasága, nehogy végső soron csírák kerüljenek a levegőbe, épp a készülék által! Ezért igyekezzen elkerülni, hogy a víz sokáig álljon a tartályban. Ezért ha huzamosabb ideig nem használja, ürítse ki a készülék víztartályát. A csíraképződés megakadályozására használjon naponta forralt csapvizet, ami költségtakarékos megoldás, és higiéniai szempontból is tökéletesen megfelelő. Használhat desztillált vizet is, vagy hosszú távú védelemként ajánljuk a tartozékként kapható SecoSan rúd használatát. További információt a 6 hónapig tartó védelemről a SecoSan Stick linkre kattintva talál.

A B 1 ultrahangos párásító legfontosabb tulajdonságai képekben

Ultrahangos párásító B 1 E fokozatmentes párásító intenzitással Ultrahangos párásító B 1 E bekapcsolható hangulatvilágítással Könnyen kezelhető ultrahangos párásító B 1 E

Lehelletfinom párásítás, választható párásító intenzitással, hosszan tartó frissesség
Igazítsa mindig az adott, egyedi körülményekhez a párásítás intenzitását! Fokozatmentesen szabályozható a párásító intenzitás, hogy az adott évszakhoz, helyiségmérethez igazodva történjen a párásító teljesítményének beállítása.

Kellemes éjszakai hangulatvilágítás Pihenéshez a tökéletes megvilágítás!
A fény hangulatot teremt, és ez segíti komfortérzetünket. Ezért rendelkezik a B 1 E egy bekapcsolható hangulatvilágítással, hogy a sötöt estéken hangulatos menedékhellyé varázsoljon át minden teret, ahol használjuk
.

Intelligens kezelőfelület, minden szempillantás alatt áttekinthető
Modern kinézet, egyszerű kezelés

Minden választható paraméter a frontoldali kezelőfelületen beállítható.
A forgókapcsoló megfelelő LED-világítása jelzi az üzemmódot, és  diszkréten pirosan villog, ha a víztartályt újra meg kell tölteni.

Ultrahangos párásító B 1 E aromaolaj-diffúzorral Ultrahangos párásító B 1 E nagy víztartállyal Ultrahangos párásító B 1 E dizájnos kivitelben

Aromaolaj - diffúzor
Határtalanul széles illatválaszték, folyamatosan változó illatélmények

Fedezzen fel minden nap új, érzéki illatokat, a B 1 E aromaterápiájával! A könnyen hozzáférhető aromaolaj - diffúzor már néhény csepp illóolajat kellemes illatpárává változatt át.  Merüljön el a stimuláló illatok világában!

Nagy tartályméret
Méreteiben kompakt, teljesítményében kitartó

Kompakt méretei ellenére kitartó működésével győzi meg a használót. A 3 liter űrtartalmú víztartály akár 15 órás működést tesz lehetővé, és ezzel kategóriája minden készülékét megelőzi.
 

Víztiszta telítettségjelző
A vízhelyzet világos kijelzése, megfelelő kialakítással

A víztartály ultramodern kialakítása színtiszta úton - módon informál a dolgok állásáról. Ha csak rápillantunk a víz helyzetére, olyan, mintha a Modern Művészetek Múzeumában néznénk egy műtárgyat.

Egy készülék - széleskörű felhasználás

Ultrahangos párásító B 1 E: tegye otthonát egészségessé Hatékony munkavégzés párásítással: Ultrahangos párásító B 1 E Ultrahangos párásító B 1 E: pihenés minden érzékszervvel
Jótékony frissesség odahaza
Az otthon ott van, ahol jól érezzük magunkat

Ahhoz, hogy a 4 fal között kipihenhessük magunkat, erőt gyűjtsünk és jól érezzük magunkat, egy optimális páratartalmú helyiségklíma szükésges, aminek a  relatív páratartalma 40 - 60 % közötti. A B 1 E automatikusan gondoskodik erről, és az érezhető frissességről is.

Nagyobb munkahelyi teljesítmény
Plusz a koncentrációhoz és a termelékenységhez

Az irodai dolgozók ismerik a problémát. Reggelente még magas a motiváció, aztán napközben alábbhagy. Ez sokszor olyan, mint a közmondásos kellemetlen, feszült munkahelyi atmoszféra. A B 1 E gondoskodik az optimális párásításról, a szükséges frissességről és kigyensúlyozottságról, a kiegyensúlyozott teljesítmény érdekében.

 

Pihenés minden érzékszervvel
Aromaterápia a jóllét fokozására

Kapcsolj már végre ki! A folyamatos elérhetőség és készenléti állapot idején ezt nagyon könnyű mondani. Azonban sok ember van egy kemény munkanap után még sokáig nyomás alatt. Segítség lehet ebben a B 1 E  aromaterápiája. Az éterikus olajok párásítása kellemes illatot teremt a helyiségben. Ez segíti a jótékony ellazult állapotot, gondoskodik arról, hogy a zavaró hétköznapi gondok és gondolatok a háttérben maradjanak
.

A párásító használata közben jelentkező előnyök:

 • 2 az 1-ben levegőpárásító és aroma-diffúzor

 • Ultrahangos technológia a kellemes helyiségklíma és a levegőminőség javítására Ultrahangos párásító B 1 E ultramodern, könnyen kezelhető

 • Integrált aromaolaj-diffúzor, az opcionális aromatizálás biztosítására

 • Fokozatmentesen állítható párásító-intenzitás

 • Akár 15 óráig is működőképes, a nagy víztartálynak köszönhetően

 • Használható normál vezetékes vízzel, nem szükséges hozzá desztillált víz

 • Kikapcsolási automatika

 • A víztartály bekapcsolható LED-hangulatvilágítása

 • Könnyen kezelhető és egyszerű - könnyű szétszedni és tisztítani

A technikai adatok áttekintése:

Megfelelő 20 m2 / 50 m3 helyiségméretig
Párásító teljesítmény: max. 4,8 l/nap
Víztartály nagysága: 3 l
Teljesítményfelvétel: 24 W
Hangnyomásszint: 38 dB(A)
Méretek: 160 x 301 x 278 mm
Súly: 1,5 kg

Kockázatmentes vásárlásKockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez, magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a párásító készüléket. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

Amennyiben elnyerte tetszését az optimális és egészséges helyiségklímát biztosító, formatervezett B 1 E ultrahangos párásító, kérjük helyezze kosarába!

 

 


 

Párásító
Funkciók • 2 az 1-ben levegőpárásító és aroma - diffúzor • ultrahangos technológia • fokozatmentesen állítható párásító-intenzitás • akár 15 óráig is működőképes, a nagy víztartálynak köszönhetően • használható normál vezetékes vízzel, nem szükséges hozzá desztillált víz • kikapcsolási automatika • bekapcsolható LED-hangulatvilágítás
Helyiségméret 20 m2 / 30 m3
Párásító teljesítmény max. 4,8 l/nap, max. 15 órán keresztül
Víztartály nagysága 3 l
Adatok
Hangnyomásszint 38 dB(A)
Súly 1,5 kg
Teljesítményfelvétel 24 W
Méretek 160 x 301 x 278 mm

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Ultrahangos párásító B 1 E 4,8 l/nap, egészséges helyiségklíma 20m2-ig

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: Ultrahangos párásító B 1 E
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 18.990 Ft
 • 17.990 Ft
 • Nettó ár: 14.165 Ft