Hepa szűrő a Blueair 2-es légtisztító berendezésekhez

A Blueair a 2-es széria esetében is három rétegű Hepa szűrőt alkalmaz annak érdekében, hogy a szűrők még hatékonyabbak legyenek, és még tovább bírják tárolni azt a nagy mennyiségű szennyeződést, melyet kivonnak a levegőből. Többek között a Hepa szűrő csapdába ejti a következő szennyeződéseket. por, pollen, vírus, baktérium, parlagfű stb.

A három rétegű szűrő úgy működik, hogy a legelső réteg a legdurvább, a harmadik réteg pedig a 0,1 mikron nagyságú részecskéket ejti csapdába. Ennek eredményeképp a finomszűrő nem tömődik el nagy méretű szennyeződésekkel.

A szűrőt egyszerűen ki tudja venni a légtisztító készülékből. Érdemes a Hepa szűrőt legalább 6 havonta megnézni, hogy mennyire telítődött. Ha túl sok kosz van már benne, akkor a legjobb hatékonyság érdekében érdemes újat vásárolni. A levegőtisztító 1 éves jótállása abban az esetben hosszabbítható meg  5 évre, ha, ha legalább 6 havonta lecseréli a szűrőbetétet, ugyanis ez garantálja mind az Ön egészségét, mind pedig a levegőtisztító maximális teljesítményét.
Rendelje meg a hepa szűrőt most!

 

 

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Hepa szűrő a Blueair 2-es légtisztító berendezésekhez

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

  • Gyártó: Blueair
  • Termék kód: Blueair-Hepa-2
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 14.600 Ft
  • Nettó ár: 11.496 Ft

Címkék: hepa, szűrő, pollen