-16% Mobil klíma PAC 2610 E, 2,6 kW A kategória, távirányító, digitális vezérlés, kondenzvíz újrahasznosítás

Mobil klíma PAC 2610 E

Frissesség-újítás, technikában és dizájnban egyaránt

(A termék raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt)
Szép kivitelű, nagy teljesítményű  mobil klíma PAC 2610 E

Jó közérzet, éjjel -nappal

Energiatakarékos mobilklíma  PAC 2610 EDizájnos kivitel és tökéletes felszereltség fognak kezet a Pac 2610 E "három az egyben" helyi légkondicionáló készülékben. Levegőhűtés, légkeringetés és párátlanítás során egyaránt és folyamatosan nyújt optimális megoldást ez a mobilklíma. 2,6 kW-os teljesítményével és automatikus levegőfújó funkciójával még a legnagyobb forróság közepette is megbízhatóan hűvösön tart minden helyiséget.

Az automatikus fújásfokozat folyamatosan friss szellőt biztosít

Mindegy, mekkora a kánikula: a formatervezett PAC 2610 E mobilklíma automata üzemmódja megbízhatóan gondoskodik az optimális hűtésről, és a kívánt helyiség-hőmérséklet eléréséről. Ehhez döntően hozzájárul a mobilklíma automatikus fúvóberendezése. Ha a ventilátor-üzemmódban az automatikus beállítást állítjuk be, a PAC 2610 E mobilklíma a környezeti hőmérséklet függvényében önműködően szabályozza a kifújás erősségét. A levegőhűtő funkció mellett párátlanító és három fokozatú levegőkeringető funkciókkal is rendelkezik a készülék, azért, hogy az akár 85 m3 méretű felforrósodott helyiségeket is a lehető legrövidebb idő alatt hűtse le érezhetően kellemesebb hőmérsékletűre. Különösen nagy melegben  az  1,4 literes óránkénti párátlanító teljesítmény jelentősen hozzájárul a helyiség kellemes klímájához.  Az időzítő funkció lehetővé teszi a készülék időzített ki- és bekapcsolását, leginkább akkor, ha meghatározott időszakokban kell használni, például az esti órákban. Ha hosszabb ideig nem használjuk a mobilklímát, az öntisztító-funkció segítségével a kondenzvíz eltávolítható a készülékből, lehetővé téve így a problémamentes elrakást, tárolást.
A pihentető alvást az éjszakai üzemmód segíti. Ezt beállítva lassan emelkedik a hőmérséklet, és a LED-kijelző teljesen kikapcsolható, így a fények sem zavarják az éjsza
Könnyen telepíthatő praktikus mobilklíma PAC 2610 Ekai nyugalmat. A mobilklíma szabályozható a nagy hatótávolságú infravörös távirányítóval, és a magán a készüléken is, a jól kezelhető  membrángombos kezelőfelületen. A mindenkori üzemmód, a helyiség hőmérséklete, a 3 ventilátorfokozat és az automatikus fújás mindkét módon beállíthatók. 

Kondenzvíz-újrahasznosítás

Más klímákkal szemben a PAC 2610 E mobil klíma víztartályát csak igazán ritkán kell üríteni. Köszönhető ez a praktikum annak, hogy a kondenzált víz egy intelligens újrahasznosító-rendszer segítségével a kondenzátor hűtésére kerül a készüléken belül újbóli felhasználásra, és így jórészt elpárolog.
Javaslat: A maximum 65 m³ nagyságú helyiségek klimatizálására a PAC 2610 E készülék kisebb testvérét ajánljuk. Az azonos felépítésű PAC 2010 E mobilklíma az A energiaosztály minden követelményének megfelel, és különösen  takarékos használata mellett 2,1 kW-os hűtési teljesítményével jeleskedik.

A PAC 2610 E telepítése és karbantartása

A mobil klíAirLock ablaktömítés mobilklímák telepítéséhezma gyorsan felállítható és azonnal használatra kész.
Az előre beszerelt levegőszűrő megtisztítja a helyiséget bolyhoktól, portól, állati szőrtől, és könnyen kivehető és tisztítható.
Tipp: a szállított levegőelvezető cső felhelyezésére és rögzítésére használja a praktikus
AirLock ablak- vagy ajtótömítést. Ez gondoskodik a hidegveszteség nélküli ablak- vagy ajtóátvezetésről, és lehetővé teszi mindenfajta ablakon (szárnyas-, billenő-, ferde tetőablak) vagy ajtón (szárnyas- vagy billenő-) az elvezető cső rögzítését. Az AirLock használata növeli a mobilklíma hűtési hatékonyságát, és csökkenti a felhasználási költségeket.


Könnyen tisztítható szűrőkkel felszerelt praktikus mobilklíma PAC 2610 EKondenzvíz elvezetési lehetőséggel ellátott mobilklíma PAC 2610 E Praktikus távirányítóval is szabályozható mobilklíma PAC 2610 E
Könnyen hozzáférhető és jól tisztítható levegőszűrők    Kondenzvíz elvezetési lehetőség        A praktikus távirányító-tartó megszünteti a hosszas keresgélést

Mobil, helytakarékos, csekély karbantartási igényű

Ma a hálóban, holnap a napaliban szeretné használni? Nem probléma! A görgőknek és az ergonomikus kialakítású beépített fogantyúnak köszönhetően gyorsan és problémamentesen áthelyezhető a PAC 2610 E mobilklíma, bárhol legyen rá szükség. A praktikus kábelfeltekercselés leegyszerűsíti a készülék elhelyezését, tárolását a klímaszezon befejeztével.

LED kijelzős, membrán kezelőfelületes mobilklíma PAC 2610 EJól tárolható mobilklíma PAC 2610 EÉjszakai üzemmódban is működtethető mobilklíma PAC 2610 E

Informatív LED-kijelzőfelület, még sötétben is     Praktikus kábelfelkerecselési lehetőség    Beállítható éjszakai üzemmód, a pihentető alvás érdekében               

A PAC 2610 E alkalmazása során jelentkező előnyök:  Távirányítóval is szabályozható komfortos mobilklíma PAC 2610 E

A Energiahatékonysági osztály
2,6 kW hűtőteljesítmény
3 üzemmód: hűtés, levegőkeringetés, párátlanítás
3 ventilátorfokozat
Időzítő funkció
Praktikus LED-kiejlző
Könnyen kezelhető membrános kezelőfelület
Beállítható kifújásirány
Infravörös távirányító
Kivehető levegőszűrő
Levegőszűrő funkció (állatszőr, bolyhok, por)
Halk működés <53 dB(A)

Technikai adatok:Modern helyi légkondícionáló PAC 2610 E

A készülék típusa: helyi monoblock légkondicionáló berendezés
Ajánlott helyiségméret: 34 m² / 85 m³
Hűtőkapacitás: 2,6 kW / 9.000 Btu
Páramentesítő teljesítmény: max. 1,4 l/h
Légteljesítmény: 330 m³/h
Teljesítményfelvétel: max. 1 kW
Hűtőközeg típusa: R32
Hűtőközeg menyisége: 0,35 kg
Hálózati csatlakozás: 230 V / 50 Hz
Zajszint: 1/2/3 fokozat (1 méteres távolság) ≤ 53 dB(A)
Zajkibocsátás: EN ISO 3745:2012 szerint: 64 dB(A)
Elvezető cső, hossza / Ø: 1.500 mm / 142 mm
Méretek: 370 x 380 x 770 mm
Súly: 27,5 kg

 

A legfontosabb tulajdonságok áttekintése:

PAC 2610 E mobilklíma tulajdonságai képekben

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a mobil klímát. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

A PAC 2610 E komfort kategóriájú mobil klíma nemcsak maximum 2,6 kW-os (9.000 Btu) hűtési teljesítményével, hanem levegőkeringető és páramentesítő funkciójával is meggyőzi használóit. A szállított távirányító és a LED-kijelző segítségével gyerekjáték a lokálisan használható légkondicionáló berendezés működtetése. Kérjük helyezze a mobilklímát kosarába, amennyiben a készülék elnyerte tetszését!
 


 

Mobilklíma
Ajánlott helyiségméret 33 m² / 85 m³
Elvezető cső hossza: 1.500 mm Ø: / 142 mm
Energiahatékonyság A Energiahatékonysági osztály
Hűtőteljesítmény 2,6 kW / 9.000 Btu
Légteljesítmény 330 m³/h
Adatok
Áramellátás 230 V / 50 Hz
Funkciók • 3 ventilátorfokozat, automatikus fújásfokozat • 3 üzemmód: hűtés, levegőkeringetés, párátlanítás • Időzítő funkció • Praktikus LED-kijelző • Könnyen kezelhető membrános kezelőfelület • Beállítható fújásirány • Infravörös távirányító • Kivehető levegőszűrő
Hűtőanyag R32 mennyisége: 0,35 kg
Páramentesítő teljesítmény max. 1,4 l/h
Teljesítményfelvétel max. 1 kW
Zajszint 1/2/3 fokozat (1 méteres távolság) ≤ 53 dB(A) Zajkibocsátás: EN ISO 3745:2012 szerint: 64 dB(A)
Méretek 370 x 380 x 770 mm
Súly 27,5 kg

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Mobil klíma PAC 2610 E, 2,6 kW A kategória, távirányító, digitális vezérlés, kondenzvíz újrahasznosítás

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

  • Gyártó: Trotec
  • Termék kód: Mobilklíma PAC 2610 E, mobil légkondícionálló
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 159.900 Ft
  • 134.990 Ft
  • Nettó ár: 106.291 Ft

Címkék: mobilklíma, helyi légkondicionáló berendezés,