Átmenetileg elfogyott Multifunkciós szerszámgép, tartozékok, koffer - Német márka - Trotec PMTS10-230V

Multifunkciós szerszámgép - Minden egyben mint a svájci bicska!

Multifunkciós szerszám PMTS 10-230V

 

multifunkciós szerszám PMTS 10-230V

Miért érdemes Trotec márkájú szerszámgépet vásárolni?

Hogyan születtek a Trotec szerszámgépek?

A Trotec márka Németországban született, több, mint 30 évvel ezelőtt. A Trotec márka a széles választék és a remek árak miatt már régóta piacvezető Európában a páramentesítés területén. 2010-es évek második felében úgy döntött, hogy a Németországban már jól ismert és népszerű márkanév alatt szerszámgépeket is gyártat, és ezzel is tovább növeli bevételét és az elégedett felhasználók táborát. Megállapodott olyan tapasztalt és sikeres gyártókkal, melyek ezen a területen már ismert és széles körben elterjedt márkáknak is gyártanak. Jelenleg a márkanév népszerűsítése és a piaci részesedés növelése érdekében különösen vevőbarát áron kínálja a szerszámgépeket és pár éven belül szeretné magát az ismertebb márkák között pozícionálni.

Vásároljon Trotec terméket bizalommal, 14 napos pénzvisszafizetési garanciával kockázatmentesen. Próbálja ki, mit tud a Trotec más barkács - kategóriás szerszámgépekkel szemben! Győződjön meg a teljesítményről saját maga, növelje az elégedett felhasználók táborát, és adja tovább a gépek jó hírét Ön is!

Nagy teljesítményű mindentudó, felújítási munkákhoz, átépítésekhez

multigép sokféle tartozékkal PMTS 10-230VZseniálisan multifunkcionális és így mindentudó ez a szerszám: akár hobbi barkácsolók, akár  szakemberek is használják. Két fontos szempont teszi kiemelkedővé: a váltóáram teljes ereje adja teljesítményét, és a másodpercek alatt elvégezhető szerszámcsere, mely különösen könnyen használhatóvá teszi a PMTS 10-230V multifunkciós szerszámot.
A beépített indításcsillapító a 300 W-os motor rángatás nélküli indítását biztosítja, és ez az erő folyamatosan magas telejsítményt tesz lehetővé, még komoly munkák végzése esetén is. Bekapcsolás után tartósan és megbízhatóan rezeg ez a szerszám, míg eléri a 21.000-szeres, percenkénti rezgésszámot. A fokozat nélküli rezgésszám váltás bármilyen alapanyaggal dolgozik is,  optimális használatot és hatékonyságot biztosít. 
A hálózati csatalkozóval üzemeltett motor számára az időigényes renoválási munkák sem jelentenek gondot, hisz nem kell az akku töltöttségi szintjére figyelni.

Mindentudó sokfunkciós szerszám lakásfelújításokhoz, és egyéb munkákhozkönnyen kezelhető multifunkciós szerszám PMTS 10-230V

Legyen szó lamináltparketta vágásáról, csempefugák kivájásáról, vakolatmaradványok eltávolításáról, a legkülönfélébb felületeken végzett csiszolásokról - vagy otthon végzett nagy átépítésekről: a PMTS 10-230V multifunkciós szerszám univerzális és nélkülözhetetlen segítőtárs.  Az ügyesen kialakított praktikus szerszámgép legalább annyira sokoldalú, mint azok a feladatok, amik elvégezhetők vele. Markolata központi lágy betéttel van ellátva: ez mindig kényelmes tartást biztosít.  A jól felépített, alaposan átgondolt fokozatszabályozás lehetővé teszi az egykezes használatot, és a rezgésszám fokozat nélküli beállítását. Így a készülék teljesítményét Ön bármikor az adott anyaghoz és művelethez igazíthatja.

Szerszámcserére van szükség? A PMTS 10 - 230V multifunkciós készüléknél a gyorsbefogó rendszernek köszönhetően ez igazán gördülékenyen és egyszerűen megvalósítható. Csak ki kell húzni a feszítőkart, és szerszám használata nélkül kicseréljük a betétet, és eközben már be is állítjuk a 12 lehetséges munkahelyzet egyikébe.
Deltacsiszoló, fa- és fémfűrész, sarokcsiszoló, körfűrész, kaparókés - vagy nevezzük csak egyszerűen PMTS 10-230V Mulitgépnek. Gyakorlatilag számos felújítási munka elvégzésére elegendő ez az egyetlen sokoldalú szerszám - mert a Trotec komplett felszereléssel, átfogó tratozékokkal, alapkivitelben szállítja, praktikus hordozókofferben.

Természetesen az alapkivitelen túl lehetőség van a PMTS 10-230V-t további tartozékokkal felszerelni, mint például az univerzális szett multifunkciós szerszámgéphez,  a fürdőszobai felújító készlet, valamint a háromszög csiszolópapír készlet Ezen kívül a szerszámbefogó sok más gyártó eszközeit is képes befogni.

Sokféle tartozék, OIS kompatibilis befogó

széleskörűen felhasználható multigép PMTS 10-230VNem csak a gép maga elégít ki mindenféle igényt, hanem a hozzáadott tartozékok listája is: delta csiszolólap 18 csiszolópapírral, fához, fémhez, speciális körfűrészlapok fához, fémhez, gipszkartonhoz, szegmenslapok és kaparókés - ez mind az alapkivitellel együtt szállítva. Ezen felül szállítunk még egy további rezgéscsillapítós markolatot, ami bármelyik oldalra felszerelhető. Ez csökkenti a vibrációt, és így lehetővé teszi, hogy a legigényesebb felhasználás esetén is biztos kézzel és precízen dolgozhasson. Egy praktikus porszívó-csatlakoztató is a csomag része, aminek segítségével porszívóhoz csatlakoztatva a munka közben keletkező por, piszok nyom nélkül eltűnik. Természetesen probléma nélkül kombinálhatja a multifunkciós készüléket további tartozékokkal, mint például a fürdőszobai felújító szettünk. A készülék szerszámbefogója OIS-kompatibilis, vagyis az OIS szabvány szerinti betétekkel is jól kombinálható, így a szerszámbetétek kiválasztásánál Ön a lehető legszabadabban választhat.
A PMTS 10-230V multifunkciós készülékkel minden szempontból biztosra mehet. De amiben egészen biztos lehet: hogy egy TÜV által minősített, magas értékű, jó minőségű és jól felhasználható készüléket kap kézhez.


Széleskörű felhasználási lehetőségek  praktikus multifunkciós szerszám PMTS 10-230V

- Lamináltparketta precíz vágása, kivágások készítése a fal mentén.
- Csapolások készítése körfűrésszel, asztalosmunkáknál
- Kiálló csavarok, szögek levágása a flexkoronggal fabútoroknál, kerítéseknél, ajtóknál.
- Kaparókés leragasztott padlószőnyegek, műanyagpadlók, valamint malter-, csemperagasztó-, festék- és tapétamaradványok eltávolítása.
- Kiálló fém- és műanyag csövek levágása
- Deltacsiszoló sarkok, élek lecsiszolásához - ha a porelszívót is használjuk, különösen tiszta munkavégzés lehetséges. A készlethez 18 csiszolópapírt adunk, fához és fémhez.
- Körcikkvágólap finom vágásokhoz, kötések létrehozásához, sokféle fa-, fém-, műanyagfajtához.
- Egyéb praktikus felhasználási lehetőségek, például konnektorok helyének kivágása gipszkarton, vagy fázerlapokon.

A géppel együtt az alábbi tartozékokat szállítjuk:

 • 18 db csiszolólap (12 db fához, 6 db fémhez)

széleskörűen felszerelt multifunkciós szerszám PMTS 10-230V

 • 1 db HSS SM 85/20 szegmensfűrészlap 

 • 1 db BIM CS 75/25 körfűrészlap fához és fémhez

 • 1 db HCS CS 95/40 körfűrészlap fához és gipszkartonhoz

 • 1 db Delta csiszolólap 90 mm

 • 1 db HCS SC 80/30 kaparókés csemperagasztó-, szilikon-, malter- és festékmaradványok eltávolításához

 • PMTS 10- 230V multifunkciós készülék

 • koffer

Használatkor különösen előnyös: multigép használati jellemzők PMTS 10-230V

- 300 W-os erős motor, folyamatosan magas teljesítménnyel, terhelés alatt is
- Vibrációs technológia csiszoláshoz, véséshez, fűrészeléshez, daraboláshoz
- Fokozat nélküli rezgésszám váltás lágy indítással
- Gyorsrögzítő rendszer, néhány másodperc alatt, szerszámok nélkül cserélhető tartozékokkal
- 12 különböző pozícióba állítható szerszámok
- Extra fogantyú a precíz vezetéshez és a tompított rezgésű munkához
- Porelszíváshoz felszerelhető tartozék
- OIS kompatibilis szerszámbefogó

Renoválás, átépítés, építkezések; fával, fémmel, műanyaggal végzett munkák - mindez  egyetlen sokoldalú szerszámmal

könnyen kezelhető multigép PMTS 10-230Vcsiszoló multigép PMTS 10-230V

praktikus multifunkciós szerszám PMTS 10-230Vkivágófűrészes multigép PMTS 10-230V

körcikkvágós multigép PMTS 10-230V kaparókés multifunkciós szerszámon PMTS 10-230V

 Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez, magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a multifunkciós szerszámgépet. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

Műszaki adatok:körfűrészes multigép PMTS 10-230V

Üresjárati fordulatszám, első fokozat: 15.000 - 21.000 min-1
Rezgésszög: 3,2°
Hálózati csatlakozás: 230 - 240 V / 50 Hz
Teljesítményfelvétel: 300 W
Hálózati csatlakozó: CEE 7/7
Kábelhossz: 2 m
Zajszint: 79,67 dB(A)
Rezgéskibocsátás-érték csavarás ah=in: 2,941 m/s2 / tűrés K: 1,5 m/s2
Védőosztály: II
Méretek HxSzxM: 280 x 90 x 54 mm
Súly: 1,3 kg


Amennyiben elnyerte tetszését a Trotec kiváló minőségű és széleskörűen felhasználható PMTS10-230V  multifunkciós szerszámgépe, kérem helyezze a kosárba.

 

 

Szerszámgép
Funkciók - Erős, 300 W-os motor - Profi vibrációs technológia csiszoláshoz, véséshez, fűrészeléshez, daraboláshoz - Fokozat nélküli rezgésszám váltás lágy indítással - Gyorsrögzítő rendszer, néhány másodperc alatt, szerszámok nélkül cserélhető tartozékokkal - 12 különböző pozícióba állítható szerszámok - Extra fogantyú a precíz vezetéshez és a tompított rezgésű munkához - Porelszíváshoz felszerelhető tartozék - OIS kompatibilis szerszámbefogó, fa- és fémvágó körfűrész, fa- és gipszkarton vágólap, fa- és fém kaparókés, deltacsiszoló
Rezgéskibocsátás érték Csavarás ah = in: 2,941 m/s2 Tűrés K: 1,5 m/s2
Rezgésszög 3,2 °
Üresjárati fordulatszám Első fokozat: 15.000 - 21.000 min-1
Akkusfúró, csavarozó
Zajszint 79,67 dB
Töltő hálózati csatlakozás 230 V/50 Hz
Méretek 280 mm x 90 mm x 54 mm
Súly 1,3 kg

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Multifunkciós szerszámgép, tartozékok, koffer - Német márka - Trotec PMTS10-230V

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: Multifunkciós szerszámgép - Trotec PMTS10-230V
 • Elérhetőség: Átmenetileg elfogyott
 • 16.900 Ft
 • Nettó ár: 13.307 Ft

Címkék: multifunkciós szerszámgép