-2% Érdeklődjön Akciós csomagajánlat - Trotec TTK 110 HEPA és BZ 05 - Páramentesítő és Légtisztító Hepa szűrővel és Páramérő 120 m2-ig - max. 40 l/nap, LCD, német márka

Páramentesítő és légtisztító Hepa szűrővel - Trotec TTK 110 HEPA

Páramentesítés és légtisztítás egy készülékkel – az érezhetően jobb levegővételért! 

Most kedvezményes csomagban BZ 05 páramérővel együtt

(A termék nincs raktáron, várható beérkezés előreláthatólag 2021 tavasza!)

Fontos!!! A termékleírás végén piros címsorral adunk egy hasznos szakmai tanácsot, hogy miért és hogyan érdemes eltávolítani a penészt még mielőtt elkezdenénk a páramentesítést! Ezt megelőzően pedig részletesen leírjuk ennek a nagyszerű páramentesítőnek a tulajdonságait:

Éljen ezzel az akciós csomagajánlatunkkal, melyben 4.000 Ft-ot takaríthat meg Egyedi akciós csomagajánlatunk keretében most kedvező áron vásárolhatja meg a Trotec TTK 110 E páramentesítőt egy BZ 05 digitális páramérővel együtt. A BZ05 digitális páramérő kényelmi funkciói: hőmérő, óra és ébresztő. Ebben az ajánlatban most 7.900 Ft helyett féláron, 3.990 Ft-ért Öné lehet a BZ 05 páramérő

A nedves levegő problémát jelenthet: megoldás egyetlen készülékkel!

párátlanító légtisztító kompakt készülék TTK 110 HepaKi ne ismerné a magas párataratalom okozta problémákat? Vizesedő ablakok, nedvességérzet, feketéllő penész a sarkokban, bútorok mögött. Hála a mérnökök innovatív fejlesztéseinek, a Trotec egy készülékben keresett megoldást a párátlanításra és a jó levegőminőség  biztosítására is.  TTK 110 Hepa kompakt párátlanító és légtisztító készülék ugyanis egyszerre működik kiváló páramentesítőként és levegőtisztítóként is!

A mobil páramentesítő TTK 110 HEPA egy friss levegőt szolgáltató sokoldalú segítség, lakóterek és irodák kombinált páramentesítésére és légtisztítására.

A penészfoltok nagyon sok lakásban, irodában megjelennek, ezért szükség van egy hatékony megoldásra, amellyel meg lehet ezt előzni. A Trotec TTK 110 Hepa páramentesítővel azon a szinten tarthatja a páratartalmat, ahol nem képes kialakulni a penész. A készülék levegőtisztító funkciója különösen nagy segítség. A páramentesítőn beállítható az elérni kívánt páratartalom. A TTK 110 Hepa páramentesítő használata mellett újra élvezheti a tiszta, dohszag-mentes levegőt.

Egy készülék, két megoldás, és sok ok, ami a TTK 110 HEPA kombinált páramentesítő-légtisztító mellett szól!

Páramentesítés a TTK 110 HEPA kombi-készülékkel  könnyen kezelhető párátlanító TTK 110 Hepa

Párátlanító készülékünk mindenhol otthon van, ahol a nedves levegő problémát okoz!
Három párátlanító program közti választási lehetőség, maximum 40 literes párátlanító teljesítmény naponta: ezek a jellemzők szinte minden felhasználási területet lefednek, legyen szó magánháztartásokról, vagy irodákról. A maximális párátlanító teljesítmény 35 °C és 90 %-os páratartalom mellett értendő, de szobahőmérsékleten is számolhatunk napi néhány literrel. Minél magasabb a páratartalom, annál több vizet gyűjt a páramentesítő adott idő alatt.

Felhasználási lehetőségek

 • Automatikus párátlanítás: A kívánt páratartalom 5 %-os léptékekkel beállítható, 40 és 70 % között.
 • Erős, folyamatos párátlanítás: maximális páramentesítő teljesítmény, az állandóan alacsony páratartalom megteremtése érdekében. Ez a szárítási megoldás a leghatákonyabb vízkár, felújítási munkálatok és épületszárítás esetén, megszakítás nélküli tartós használattal.
 • Ruhaszárító funkció: Nedves ruhák száradásának elősegítésére. 
 • Levegőtisztítás: Lehetőség van a légtisztító funkciót a páramentesítéssel párhuzamosan és külön is máködtetni. Sőt még egy ionizátor funkció is választható!

A kompakt kivitelezés, a diszkrét és modern dizájn, a görgők még inkább kiemelik párátlanítónk sokoldalúságát, rugalmas alkalmazhatóságát, felhasználhatóságát.

Könnyen mozgatható és egyszerűen használható a párátlanító készülék. Az intelligens időzítő és kikapcsoló funkciók segítéségével elkerülhető a fölösleges működtetés, és energiát is megtakarít.
kompakt páramentesítő könnyen mozgatható TTK 110 Hepa

Lehető legegyszerűbb kezelés: ha egyszer beállítja, a párátlanító TTK 110 HEPA hálózattól függetlenül, akár áramszünet esetén is eltárolja a paramétereket, és kezdi is halk üzemmódú munkáját. A túlfolyás-védelem egy figyelmeztető-lámpával jelzi, ha a 6 literes víztartály elérte maximális kapacitását. Így biztosított az Ön kényelme és az üzemeltetés biztonsága.

Légtisztítás a TTK 110 HEPA páramentesítő – légtisztítóval

Épp olyan széles körben, mint párátlanítóként, légtisztítóként is bemutatkozik kombi TTK 110 HEPA légtisztító-párátlanító készülékünk, második felhasználási területén. Itt HEPA szűrőt használunk, hogy a helyiségek levegőjét megtisztítsuk a legkülönfélébb szennyeződésektől. A kombi készülék szabványszerűen egy magas hatékonyságú True-HEPA-filterrel van felszerelve, ami eredményes vírusokkal és baktériumokkal szemben. Természetesen a szűrőket időben cserélni kell, hogy azok ne fertőződjenek el hosszú távon. Az aktív szén szűrő, amik elsődlegesen az organikus allergének – mint pollen, kellemetlen szagok leküzdésében használatosak, tetszőleges kiegészítőként rendelhetők. 
Lélegezzen fel nyugodtan, és érezze a tisztított levegő különbségét!

A TTK 110 HEPA légtisztító szűrőfunkciójának segítségével érezhetően javul a helyiség levegőjének minősége, 8 órán belül megtisztítva azt szennyeződések nagy részétől.
Legyen szó akár kémiai, akár organikus allergének elleni harcról, az Ön jó közérzete a legfontosabb!

A hagyományos szűrőkkel szemben a beépített HEPA-lebegőanyag-filter elnyeli a legkisebb mikrorészecskéket is, 0,03 mikrométeres nagyságig, 99, 97%-os hatékonysággal. 
Ne menjen bele kompromisszumokba, ha a belélegzett levegő tisztaságáról van szó! A kombinált párátlanító és légtisztító TTK 110 HEPA ugyanazzal a nagy hatékonyságú True- Hepa-filtertechnikával dolgozik, mint a különálló légtisztító készülékeink.

légtisztító párátlanító kombi készülék TTK 110 Hepa

Foglaljuk össze a TTK 110 Hepa párátlanító és légtisztító  előnyeit a gyakorlati használat során: 

 • Páramentesítő és légtisztító kombi-készülék 

 • 99,97%-os hatékonyságú HEPA-légtisztítás, virágportól, poratka-maradványoktól, penészgombaspóráktól és más allergénektől

 • Maximum 120 m² / 300 m³ nagyságú helyiségekre alkalmas

 • Max. 40l / napos páramentesítő teljesítmény, (35°C/90% rp.)

 • 6 liter felfogónagyságú víztartály

 • digitális kezelőfelület, a relatív páratartalom kijelzésével

 • swing – funkció, a kifújási irány állítására párátlanító - légtisztító TTK 110 Hepa

 • előszűrő (cserélhető) a durva szennyeződések ellen (mint állatszőr, házipor, bolyhok)

 • időzítő funkció, programozható ki – és bekapcsolással

 • éjszakai üzemmód (halk, mint egy suttogás)

 • túlfolyásvédelem, automata kikapcsolóval, látható jelzéssel, ha megtelik a víztartály

 • állandó vízelvezetés csatlakoztatásának lehetősége

 • öntisztító funkció, a problémamentes tárolás érdekében

 • kétfokozatú ventilátor

Technikai adatok: 

Páramentesítő teljesítmény: max. 40 liter/24h (35°C/90% rp.)
Légmennyiség: 260 m³/h
Helyiség mérete: 120 m² / 300 m³
Ajánlott hőmérséklet: 5 – 32 °C
Ajánlott nedvességtartalom: 30 – 80 % relatív páratartalom
Hálózati feszültség: 230 V / 50 Hz
Teljesítményfelvétel: 0,53 kW
Víztartály: 6 liter
Zajszint dB (A) (1 m-es távolságban): 46
Méretek: 265 x410 x 665 mm
Súlya: 18 kg
Szűrőcsere: Legkésőbb fél évente, szennyezettség esetén előbb


Kockázatm
entes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez, magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a páramentesítő- légtisztító készüléket. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

Hasznos javaslat a páramentesítés megkezdése előtt

Új információk, melyekre eddig kevesen gondoltak!

A páramentesítés megkezdése előtt szakszerűen el kell távolítani az összes penészt, mert, ha azt elkezdenénk szárítani, akkor egyrészt a spórák szétszóródnának a levegőbe, másrészt ott maradnának a gombatelepek a felületen. A penészeltávolítás összetett folyamat és nagyon fontos, hogy szakszerűen történjen, és ehhez megfelelő szereket és eszközöket használjunk. A penészeltávolítás megkezdése előtt mindenképpen tájékozódjon a szakszerű folyamatról! Fontos többek között, hogy az eltávolítás során kellőképpen benedvesítse és végig nedvesen tartsa a penészt, különben a takarítás során nagy mennyiségű spóra kerülhet a levegőbe. Tájékozódjon a megfelelő szerekről, azok hatékonyságáról és tartsa be ezek biztonsági utasításait. Használjon védőfelszerelést és közben szellőztessen. (Igény esetén érdemes szakembert hívni a folyamathoz.)  A penészeltávolítás után lehetőleg fesse is le a felületet! A penészmentesítés közben és utána is nagyon alaposan ki kell szellőztetni, majd takarítani az egész lakást. A páramentesítő segítségével ezután penészmenentesen tarthatja a helyiséget. 

A szűrő cseréje és a páramentesítő belsejének tisztíttatása szakszervizzel

Fontos, hogy a szűrőbetétet legkésőbb félévente működési időtől függetlenül cserélje. Amennyiben előbb elkoszolódik, vagy elszíneződik, akkor ebben az esetben korábban. Továbbá időnként világítson be a szűrő mögé a páramentestő belsejébe és, amennyiben lerakódást fedez fel a hűtőbordákon, vagy igény esetén ezt megelőzően bármikor, a párátlanítót küldje vissza hozzánk, vagy más klímatechnikai szakszervizhez belső tisztításra! (Garanciaidőn belül hozzánk.)

Kérje kollégáink segítségét bármi kérdése, észrevétele lenne a párátlanító berendezésekkel kapcsolatban.

A mobil páramentesítő TTK 110 HEPA egy multifunkciós légtisztító is egyben, lakóépületek és irodák kombinált páramentesítésére és légtisztítására. Amennyiben csomagajánlatunk elnyerte tetszését, akkor kérem nyomja meg a kosárba gombot!

 
Páramentesítő adatok
Áramfogyasztás max. 0,53 kW
Párátlanítás max. 40 l/nap (35°C/90% rp.)
Leolvasztás automata
Víztartály 6 l
Méret 265 x 410 x 665 mm
Ventilátor 260 m3/h
Zajszint < 46 dB
Súly 18 kg
Mozgatás fogantyú és görgők segítségével
Üzemi hőmérséklet 5 - 32 C
Ajánlott környezet max. 120 m2 / 300 m3 Tartós épületszárító funkciónál: 60 m2, 150 m3
Ventilátor fokozat 2 fokozat
Feszültség; 230 V / 50 Hz
Működési tartomány 30% - 95 % r.p.

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Akciós csomagajánlat - Trotec TTK 110 HEPA és BZ 05 - Páramentesítő és Légtisztító Hepa szűrővel és Páramérő 120 m2-ig - max. 40 l/nap, LCD, német márka

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: TTK 110 HE párátlanító, levegőtisztító, páratartalom
 • Elérhetőség: Érdeklődjön
 • 136.990 Ft
 • 133.890 Ft
 • Nettó ár: 105.425 Ft

Címkék: páramentesítő, légtisztító