-26% Érdeklődjön Trotec TTK 72 E - Páramentesítő penész megelőzésére- max. 24 l/nap, 50 m2-ig, modern, csendes, LED - német márka

Trotec TTK 72 E páramentesítő - Német márka

Az ideális páramentesítő nagyobb lakásokba és irodákba

Napi max. 24 l párátlanítás, gyönyörű LED-es dizájn

(A páramentesítő nincs raktáron, előrendelhető.)

Fontos!!! A termékleírás végén piros címsorral adunk egy hasznos szakmai tanácsot, hogy miért és hogyan érdemes eltávolítani a penészt még mielőtt elkezdenénk a páramentesítést! Ezt megelőzően pedig részletesen leírjuk ennek a nagyszerű páramentesítőnek a tulajdonságait:

Kis méretének ellenére a TTK 72 E páramentesítő hatalmas erőtartalékokkal rendelkezik. Maximális 24 liter / nap teljesítményével (ez 35 °C és 90 %-os páratartalom mellett értendő) ő az ideális partner, ha nagy alapterületű helyiségek megbízható párátlanításáról van szó. Használatát maximum 50 m2 alapterületű helyiségekbe, irodákba ajánljuk.

A penészfoltok nagyon sok lakásban, irodában megjelennek, ezért szükség van egy hatékony megoldásra, amellyel meg lehet ezt akadályozni. A Trotec TTK 72 E páramentesítővel azon a szinten tarthatja a páratartalmat, ahol nem képes kialakulni a penész. A páramentesítőn beállítható az elérni kívánt páratartalom. A TTK 72 E páramentesítő használata mellett újra élvezheti a tisztább, dohszag-mentes levegőt.

komfortos páramentesítő nagy alapterületekre TTK72E

Szem előtt az aktuális helyzet!

A TTK 72 E páramentesítő integrált LED – lámpákkal mutatja a helyiségben a levegő aktuális páratartalmát. Az aktuális páraszint kijelzéséről a távolból is jól látható, modern megjelenést kölcsönző LED lámpák gondoskodnak.

A LED- jelzéseknek hála, távolról is látható, hogyan alakul az aktuális páratartalom: aszerint, hogy milyen szinten van a páratartalom, világít a készülék elülső részén egy LED, kék, zöld vagy piros színnel.
(Eltérő és egyedi, hogy hol, mikor és kinek melyik a megfelelő szint.)

- Kék színű LED fény: 55 % alatt
-
Zöld színű LED fény 55-70 % között
-
Piros színű LED fény: 70 % felett

A páramentesítő kezelése nagyon egyszerű. A párátlanító beállítása egy digitális kijelzővel ellátott vezérlőpanelen történik, melyen több opció közül lehet választanikönnyen kezelhető páramentesítő TTK 72E: az automatikus működés 55%-os előre beállított páraértékkel üzemel. A higrosztát által vezérelt párátlanító automatika 30 - és 80% relativ páratartalom között, 5%-os léptékekkel választhatóan működik, van folyamatos üzem és egyedüli ventilálor - levegő-keringető funkció is.

További extra funkciók és óriási 5,5 literes víztartály

Természetesen a TTK 72 E párátlanító kidolgozása tartalmazza a HomeComfort sorozat minden extra felszerelését is. Ezek közé tartozik például a praktikus ruhaszárító funkció, aminek hála, töredékére csökken a száradási idő, megszűnik a dohosodás. A mérnökök átgondolt fejlesztéseinek hála, az 5,5 literes nagy tartály és a max. 24 liter/napos teljesítmény hatalmas segítség ebben. Ruhaszárításkor korábban a nedvesség egy része a falakon, bútorokon  landolt, növelve a száradási időt és a penészképző nedvességet. így pedig a víz a tartályba kerül, akár ötödére csökkentve a száradás idejét.

praktikus párátlanító TTK 72EAz időzítő-funkció segítségével a még hátralévő működési időt állíthatjuk be. Így Ön távollétében is gondoskodhat a biztonságos működésről. Illetve ellenőrzése alatt tarthatja a dolgokat. A megtelt tartály telítettségi állapotára lámpa figyelmeztet. Az automata kikapcsoló a túlfolyást akadályozza meg, ezzel is a biztonságos, kényelmes használatot támogatja. Ennek a két figyelmeztető funkciónak hála, a tartály kiöntése maximálisan gyors és biztonságos. Bár nagy a tartály, és nagy teljesítményű a készülék, elkerülhetjük a gyakran megtelő tartály kiöntését is, hisz igény esetén elvezető – cső csatlakoztatható. Ez teszi lehetővé a felügyelet nélküli állandó működést. Így hétvégi házakban, pincékben is ideálisan használható a készülék, hosszabb ideig működtetve is.

Különleges ismertetőjegyek:

 • LED fényekkel megvilágított burkolat

 • Nagyon könnyű kezelni, beállítani

 • Nagy teljesítmény, alacsony áramfogyasztás, Német márka

 • 2 ventilátor fokozat

 • Ruhaszárító funkció

 • Az automata, valamint 5 %-os lépésben beállítható vezérlés

 • Teli víztartályt jelző LED-fény

 • Teli tartály esetén automatikusan kikapcsol

 • Automatikus jégleolvasztás a párátlanítóban

 • Hogy soha ne teljen meg a tartály: kívülről csatlakoztatható cső, amivel a kondenzvizet a lefolyóba vezethetjük.

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez, magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a páramentesítő készüléket. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

Technikai adatok: 

Párátlanítás: max.24 l/nap  könnyen kezelhető párátlanító TTK 72E(35°C/90% rp.)
Levegőmennyiség: 195 m³/h
Ajánlott terület: 50 m2 / 125 m3
Üzemi hőmérséklet: 5-32 ºC
Párátlanítás: 30-  és 80 %-os relatív páratartalom között
Feszültség: 230 V / 50 Hz
Névleges áramfelvétel: 1,93 A
Teljesítményfelvétel: max. 0,42 kW
Ajánlott biztosíték: 6 A
Hálózati csatlakozó: CEE 7/7
Kábelhossz: 1,95 m
Hűtőanyag: R 134a
Hűtőanyag mennyisége: 90 g
Zajszint 1 méteres távolságban: 48 dB (A)
Víztartály: 5,5 l 
Méret: 185 x 330 x 550 mm
Súly: 14 kg
Jótállás: 2 év
Magyar nyelvű használati utasítás

Hasznos javaslat a páramentesítés megkezdése előtt

Új információk, melyekre eddig kevesen gondoltak!

A páramentesítés megkezdése előtt szakszerűen el kell távolítani az összes penészt, mert, ha azt elkezdenénk szárítani, akkor egyrészt a spórák szétszóródnának a levegőbe, másrészt ott maradnának a gombatelepek a felületen. A penészeltávolítás összetett folyamat és nagyon fontos, hogy szakszerűen történjen, és ehhez megfelelő szereket és eszközöket használjunk. A penészeltávolítás megkezdése előtt mindenképpen tájékozódjon a szakszerű folyamatról! Fontos többek között, hogy az eltávolítás során kellőképpen benedvesítse és végig nedvesen tartsa a penészt, különben a takarítás során nagy mennyiségű spóra kerülhet a levegőbe. Tájékozódjon a megfelelő szerekről, azok hatékonyságáról és tartsa be ezek biztonsági utasításait. Használjon védőfelszerelést és közben szellőztessen. (Igény esetén érdemes szakembert hívni a folyamathoz.)  A penészeltávolítás után lehetőleg fesse is le a felületet! A penészmentesítés közben és utána is nagyon alaposan ki kell szellőztetni, majd takarítani az egész lakást. A páramentesítő segítségével ezután penészmenentesen tarthatja a helyiséget. 

A páramentesítő belsejének tisztíttatása szakszervizzel

Továbbá időnként világítson be a szűrő mögé a páramentestő belsejébe és, amennyiben vastag lerakódást fedez fel a hűtőbordákon, vagy igény esetén ezt megelőzően bármikor, a párátlanítót küldje vissza hozzánk, vagy más klímatechnikai szakszervizhez belső tisztításra! (Garanciaidőn belül hozzánk.)

A TTK 72 E páramentesítőnk rendelkezik minden felszereltségi funkcióval, amivel egy modern komfort – párátlanító rendelkezhet. Max. 24 literes napi teljesítménye meggyőző, csakúgy, mint LED-kijelzője, ami azonnal láthatóvá teszi a helyiség aktuális páratartalmát. Reméljük, ezek a részletek Önt is meggyőzték, így a lent látható" kosárba" gomb megnyomásával vásárolja meg a páramentesítőt!

 

Adatok
Hőmérsékleti határ 5 °C-tól 32 °C -ig
Teljesítmény 0,42 kW
Ajánlott terület 50 m2 / 125 m3
Páramentesítő adatok
Feszültség 230 V/ 50 Hz
Párátlanítás maximum 24 l/ 24 óra (35°C/90% rp.) 30 °C-on, 80% rp: 20 l/24 óra
Víztartály 5,5 l
Hűtőfolyadék R134a mennyisége 90 gr
Méret 185 x 330 x 550 mm
Zajszint 48 dB (A)
Súly 14 kg
Páratartalom tartomány 30% - 80% relatív páratartalom
Ventilátor teljesítménye 195 m3 / óra

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Trotec TTK 72 E - Páramentesítő penész megelőzésére- max. 24 l/nap, 50 m2-ig, modern, csendes, LED - német márka

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: TTK 72 E párátlanító, páraelszívó
 • Elérhetőség: Érdeklődjön
 • 101.000 Ft
 • 74.900 Ft
 • Nettó ár: 58.976 Ft

Címkék: páramentesítő, penész