Elfogyott B kategóriás páramentesítő penész ellen max. 20 l/nap, 45 m2-ig - gyönyörű, digitális, energiatakarékos - német márka Trotec TTK 68 E - ajándék páramérővel

Trotec TTK 68 E digitális páramentesítő extra funkciókkal - B kategória
 Megoldás a penészmentesítésre gyönyörű kivitelben

 

Több különböző B kategóriás termékkel rendelkezünk. Az eredeti állapottól való eltérés függvényében 5-20.000 Ft-os árengedményt kínálunk.

Az eredeti állapottól az alábbi eltérések fordulhatnak elő:

 1. Visszaküldött termékek, ezért a csomagolásuk már nem eredeti állapotú. Általában enyhén horpadt, vagy a futár által ráragasztott, különböző címkéket tartalmazó csomagok. Ezek általában pár napot, vagy hetet használt,de teljesen újszerű berendezések.
 2. Esztétikai hibával, pl.karcolással rendelkező készülékek.
 3. Páraszenzor hiba: Nem jó értékeket mér a beépített szenzor: külső páramérő használatát javasoljuk.

Mindezek páramentesítésre kiválaón alkalmas készülékek. Olyan helyeken javasoljuk használatukat, ahol a fenti tényezők nem zavaróak.
Az árengedmény mértéke minden készüléknél egyedi, az új állapottól való eltérés függvényében 5000 - 20.000 Ft. Készülékenként egy- egy, mindig egyedi hibáról, vagy eltérésről van szó.
Egyedi ajánlat kéréséért és további egyeztetésért kérjük hívja a vevőszolgálatot, a +36307870946-as telefonszámon!


Fontos!!! A termékleírás végén piros címsorral adunk egy hasznos szakmai tanácsot, hogy miért és hogyan érdemes eltávolítani a penészt még mielőtt elkezdenénk a páramentesítést! Ezt megelőzően pedig részletesen leírjuk ennek a nagyszerű páramentesítőnek a tulajdonságait:

penészfoltok sok lakásban, irodában jelentenek problémát, így szükség van egy hatékony megoldásra, amellyel felszámolhatjuk a penészedést. A Trotec páramentesítő készülékei mindig is kiváló megoldást jelentette erre a problémára. A Trotec cég 2015 -ben bevezetett új páramentesítője a TTK 68 E kiváló tulajdonságokkal rendelkezik és elegáns kivitelben a lakás dísze is lehet. A TTK 68 E párátlanító újragondolt funkciói segítenek a penészmentes lakókörnyezet biztosításában!

TTK 68 E új fejlesztésű modern páramentesítő
 

Fontos sorrend a penészmentesítés során: Új információ, amire eddig kevesen gondoltak!

- Aerobiológus szakértőnk véleménye szerint közvetlenül a páramentesítés megkezdése előtt el kell távolítani az összes penészt. (Tisztítás, festés, fertőtlenítés stb.útján). Ezután nagyon alaposan ki kell szellőztetni és takarítani az egész lakást. Harmadik lépésben azonnal el kell kezdeni a páramentesítést, még mielőtt hamarosan újra életre kelnének a penészgombák. Ez a sorrend azért nagyon fontos, mert, ha magával a páramentesítővel, vagy a fűtéssel szárítaná le a penészt, akkor a száradó penésztelepek a levegőbe szórnák az allergén spóráikat.
A páramentesítő segítségével ezután teljesen penészmentesen tarthatja a helyiséget. Érdemes arra ügyelni, hogy hidegebb felületeken (mint pl. a falak, élek, sarkok mentén) se szökjön magasra a páratartalom. Ezeken a hideg felületeken ugyanis gyorsan magasra emelkedhet a páratartalom akkor is, ha a szoba többi pontján még ez nem tapasztalható.

Modern páramentesítő Európa legnagyobb márkájától, a német Trotectől

A Trotec TTK 68 E nem csak első pillantásra tűnik I. osztályú és divatos páramentesítőnek: működése közben is meggyőződhetünk róla, hogy funkciói és technikai felszereltsége is a modern kort tükrözik. A páramentesítő több, újragondolt megoldása, digitális vezérlése a jelen kor elvárásainak is teljes mértékben megfelel. Nem érdemes név nélküli párátlanítót, vagy olyan márkát és típust választani, mely pár év alatt nyomtalanul eltűnik a piacról. Válasszon helyette a német Trotec kiváló páramentesítői közül. A német Trotec gyártó több évtizedes múlttal rendelkezik és piacvezető Németországban!

Energiatakarékos működés: Az átgondolt mérnöki munkának köszönhetően a maximális 20 literes teljesítményhez képest a Trotecnek ez a típusa is nagyon alacsony áramfogyasztással rendelkezik, így hosszú távon sem fog jelentős költséget okozni a használata.

Trotec TTK 68 E penészmentesítő legfontosabb tulajdonságai

TTK 68 E modern, digitális páramentesítő- A metál zöld színű  design bármely modern lakótérben kiemelt figyelmet kaphat. Az ízléses külső mellett figyelmet érdemel nagy párátlanítási teljesítménye is: akár 20 liter folyadék is keletkezhet 24 óra alatt nagyon magas páratartalom esetén. Ez 35 °C és 90 %-os páratartalom mellett értendő, de szobahőmérsékleten is számolhatunk napi néhány literrel. Minél magasabb a páratartalom, annál több vizet gyűjt a páramentesítő adott idő alatt. A kereskedelemben található tablettás párátlanítókat minden szempontból több százszorosan túlszárnyalja a vízgyűjtő képessége. A legjobb választások egyike, ha megfelelő levegőt szeretne otthonában.

- Új funkció a Trotec páramentesítői körében, hogy a légelvezető lamellák fedele a bekapcsoló gomb megnyomása során automatikusan kinyílik, és kikapcsolás után magától be is záródik, védve ezzel a levegőkimeneti nyílást a szennyeződésektől.

- Az LCD kijelzőn egyszerűen kiválasztható a kívánt páratartalom és beállíthatók a különböző funkciók.

- Hangjelzéssel is jelzi a funkciók kiválasztását.

- A higrosztát vezérelt teljesen automata működésének köszönhetően a penészfoltoknak örökre búcsút inthet, mert optimális páratartalom mellett pedig nem tud penész kifejlődni, sőt a már meglévő penészgombák is leszáradnak.


- A TTK 68 E páramentesítő időzítő funkcióval is el van látva, mellyel beállítható, hogy mennyi időt működjön a készülék. Trotec TTK 68 E4 literes kondenzvíz tarállyal

- A páramentesítő berendezés 4 literes tartállyal rendelkezik, amely az első napokban lehetséges, hogy naponta többször is megtelik majd, de ez is csak azt jelzi, hogy a párátlanító tökéletesen teszi a dolgát. A páramentesítőre kondenzvíz elvezető tömlő is csatlakoztatható, hogy egyszerűen a lefolyóba engedhető legyen az összegyűjtött pára.

- A párátlanító készülék túlfolyás elleni védelemmel rendelkezik: a páramentesítő jelez és automatikusan lekapcsol, ha a tartály megtelt.


- A helyváltoztatásban a praktikus fogantyú mellett a penészmentesítő alján lévő 4 forgó kerék is segítséget jelent.

- Részben a levegő tisztítását is elvégzi a berendezés páramentesítés közben a levegőszűrőn keresztül.  A levegőszűrő kiszűri a levegőből pl. az állatszőrt, a polleneket és a port. A levegőszűrő tisztítására is figyelmeztet a párátlanító ami egyszerűen vízzel tisztítható.

- Speciális ruhaszárító funkcióval rendelkezik, mely segít a ruhák, szőnyegek, egyéb szövetek száradásában.

- 3 fokozatú ventilátor segít a hatékonyabb páramentesítésben.

TTK 68 E páramentesítő kivehető, mosható levegőszűrővelMikor használjuk a TTK 68 E páramentesítőt?

- Lakásokban, irodákban kifejezetten ajánlott a használata, ha a páratartalom tartósan 60 % fölött van, mert az ablakokon, falakon kicsapódik a pára és nagyon gyorsan penészesedéshez vezet. A penészfoltok nagyon sok lakásban, irodában megjelennek, ezért szükség van egy hatékony megoldásra, amellyel meg lehet ezt akadályozni. A Trotec TTK 68 E páramentesítővel azon a szinten tarthatja a páratartalmat, ahol nem képes kialakulni a penész. Így végre nem kell a páratartalomban köhécselni és a különböző légúti betegségek veszélyeinek kitenni a családot. A páramentesítőn beállítható az elérni kívánt páratartalom. A TTK 68 E páramentesítő használata mellett újra élvezheti a tiszta, dohszag-mentes levegőt.

Fontos sorrend a penészmentesítés során: Új információ, amire eddig kevesen gondoltak!

- Aerobiológus szakértőnk véleménye szerint közvetlenül a páramentesítés megkezdése előtt el kell távolítani az összes penészt. (Tisztítás, festés, fertőtlenítés stb. útján). Ezután nagyon alaposan ki kell szellőztetni és takarítani az egész lakást. Harmadik lépésben azonnal el kell kezdeni a páramentesítést, még mielőtt hamarosan újra életre kelnének a penészgombák. Ez a sorrend azért nagyon fontos, mert, ha magával a páramentesítővel, vagy a fűtéssel szárítaná le a penészt, akkor a száradó penésztelepek a levegőbe szórnák az allergén spóráikat.
A páramentesítő segítségével ezután teljesen penészmenentesen tarthatja a helyiséget. Érdemes arra ügyelni, hogy hidegebb felületeken (mint pl. a falak, élek, sarkok mentén) se szökjön magasra a páratartalom. Ezeken a hideg felületeken ugyanis gyorsan magasra emelkedhet a páratartalom akkor is, ha a szoba többi pontján még ez nem tapasztalható.


- A fűtésszámlán is sprórolhat, hiszen a kevesebb vízzel rendelkező levegő és falak felfűtése jelentősen kevesebb energiát igényel, mint a vizes környezeté.

- Emellett a ruhaszárító helyiségben is nagy segítséget jelent a párátlanító használata, hiszen ez a készülék külön ruhaszárító funkcióval is rendelkezik. Segít a gyors száradásban, nem beszélve arról, hogy végre nem kell tartani a ruhák bedohosodásától, amely könnyen előfordulhat egy kisebb helyiségben.

- A 16-17 Celsius fok feletti hőmérsékleten a nedves pincék páratartalma is nagyszerűen kezelhető a berendezéssel, hogy itt se jelenjenek meg a bosszantó penészfoltok.

A TTK 68 E páramentesítő tulajdonságai összefoglalva:

 • Magas párátlanítási teljesítmény, akár 20 l/nap

 • ​Teljesen automata működés

 • Időzítő funkció

 • ​LCD kijelző

 • Kondenzvíz elvezető cső csatlakozási lehetőség

 • Telítettségjelző lámpa

 • Túlfolyás elleni védelem

 • 4 literes kondenzvíz tartály

 • Speciális ruhaszárító funkcióval

 • 3 fokozatú ventilátor

 • Mosható levegőszűrő

 • Kerkeken mozgatható

 • Kedvező energiafelhasználás

Kockázatmentes vásárlásKockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a páramentesítő készüléket. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

A párátlantó készülék műszaki paraméterei: TTK 68 E digitális páramentesítő

Feszültség: 230 V / 50 Hz
Teljesítmény: max.340W
Párátlanítás: max.20 l/nap (35 °C, 90%r.p)
Ajánlott terület: 45 m2/ 110 m3
Szabályozó: digitális páratartalom szabályozó
Leolvasztás: automata
Víztartály: 4 l, tömlő csatlakoztatható
Hűtőfolyadék: R 134 A
Méret: 246 x 367 x 582 mm
Ventilátor: 130 m3/h
Zajszint: <43 dB
Súly: 15 kg
Mozgatás: fogantyú és kerekek
Üzemi hőmérséklet: 5-35 ºC
Jótállás: 2 év

Magyar nyelvű használati utasítás

Hasznos javaslat a páramentesítés megkezdése előtt

Új információk, melyekre eddig kevesen gondoltak!

A páramentesítés megkezdése előtt szakszerűen el kell távolítani az összes penészt, mert, ha azt elkezdenénk szárítani, akkor egyrészt a spórák szétszóródnának a levegőbe, másrészt ott maradnának a gombatelepek a felületen. A penészeltávolítás összetett folyamat és nagyon fontos, hogy szakszerűen történjen, és ehhez megfelelő szereket és eszközöket használjunk. A penészeltávolítás megkezdése előtt mindenképpen tájékozódjon a szakszerű folyamatról! Fontos többek között, hogy az eltávolítás során kellőképpen benedvesítse és végig nedvesen tartsa a penészt, különben a takarítás során nagy mennyiségű spóra kerülhet a levegőbe. Tájékozódjon a megfelelő szerekről, azok hatékonyságáról és tartsa be ezek biztonsági utasításait. Használjon védőfelszerelést és közben szellőztessen. (Igény esetén érdemes szakembert hívni a folyamathoz.)  A penészeltávolítás után lehetőleg fesse is le a felületet! A penészmentesítés közben és utána is nagyon alaposan ki kell szellőztetni, majd takarítani az egész lakást. A páramentesítő segítségével ezután penészmenentesen tarthatja a helyiséget. 

A páramentesítő belsejének tisztíttatása szakszervizzel

Továbbá időnként világítson be a szűrő mögé a páramentestő belsejébe és, amennyiben vastag lerakódást fedez fel a hűtőbordákon, vagy igény esetén ezt megelőzően bármikor, a párátlanítót küldje vissza hozzánk, vagy más klímatechnikai szakszervizhez belső tisztításra! (Garanciaidőn belül hozzánk.) 

Kérje szakembereink segítségét bármi kérdése, észrevétele lenne a párátlanító berendezésekkel kapcsolatban.

Amennyiben TTK 68 E páramentesítő elnyerte tetszését és Ön is szeretne megszabadulni a penésztől és a dohos szagoktól, kérem helyezze a párátlanítót a kosarába.

Db:  

Vásárlói vélemények:

"Nagyon jó készülék, naponta működik megbízhatóan a pincében. Könnyen kezelhető, jó a kivitelezése, minden egyértelmű, a leírás alapján is. "
B.L.

"Újra Trotec készüléket választottam – mivel 2 éve használom a lakott pincémben a korábbi modellt, napi szinten, teljesen problémamentesen, 50, 55%-os páratartalmat tart. A másodikat a mosókonyhámba szereztem be. Napközben használom, éjszakára kikapcsolom. Már az első néhány napban is kiváló eredményeket hozott. Sokkal kellemesebb a levegő mindenhol!"
A.K.

"Néhány hónapja használom a páramentesítőt. Azt teszi, amit ígértek, és praktikus is. A mérnökök és dizájnerek nagyon jól eltalálták a fejlesztésnél. Jól néz ki, akár a nappaliban is, nem kell eldugni egy ajtó mögé. Elegendő méretű a tartály és a páramentesítés mértéke is számomra. Állítható halkra is a működés. Nagyon egyszerűen kezelhető! Automatikusan figyelmeztet a szükséges tisztításokra (pl. szűrőtisztítás), ami nagyon tetszik nekem! Örülök a vételnek! "
M.K.

"A készülék halk, és kiválóan páramentesít. Az ablakaink minden reggel párásak voltak, amióta használjuk, ez megszűnt."
Z.E.
Db:  
Páramentesítő adatok
Áramfogyasztás max. 0,34 kW
Áramspóroló funkció +-3 %-os tűréshatár
Párátlanítás max. 20 l/nap
Szabályzó digitális páratartalom szabályzó
Leolvasztás automata
Víztartály 4 l, tömlő csatlakoztatható
Hűtőfolyadék R 134 A
Méret 246 x 367 x 582 mm
Ventilátor 130 m3/h
Zajszint < 43 dB
Súly 15 kg
Mozgatás fogantyú és kerekek segítségével
Üzemi hőmérséklet 5 - 35 C
Ajánlott környezet 1-2 db lakóhelyiség
Ventilátor fokozat 3 fokozat
Feszültség; 230 V / 50 Hz
Működési tartomány 30% - 80 % r.p.

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

B kategóriás páramentesítő penész ellen max. 20 l/nap, 45 m2-ig - gyönyörű, digitális, energiatakarékos - német márka Trotec TTK 68 E - ajándék páramérővel

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: Trotec TTK 68 E - B kategoria - párátlanító penészmentesítő
 • Elérhetőség: Elfogyott
 • 0 Ft
 • Nettó ár: 0 Ft

Címkék: páramentesítő, penészmentesítő