Elfogyott B kategóriás Páramentesítő max. 14 l/nap, 25 m2-ig, digitális, modern - német márka - Trotec TTK 40 E

Trotec TTK 40 E hatékony digitális páramentesítő / penészmentesítő - B kategória
 Megkérdőjelezhetetlen hatékonyság penész ellen 1-2 szobába

 

Több különböző B kategóriás termékkel rendelkezünk. Az eredeti állapottól való eltérés függvényében 5-20.000 Ft-os árengedményt kínálunk.

Az eredeti állapottól az alábbi eltérések fordulhatnak elő:

  1. Visszaküldött termékek, ezért a csomagolásuk már nem eredeti állapotú. Általában enyhén horpadt, vagy a futár által ráragasztott, különböző címkéket tartalmazó csomagok. Ezek általában pár napot, vagy hetet használt,de teljesen újszerű berendezések.
  2. Esztétikai hibával, pl.karcolással rendelkező készülékek.
  3. Páraszenzor hiba: Nem jó értékeket mér a beépített szenzor: külső páramérő használatát javasoljuk.

Mindezek páramentesítésre kiválaón alkalmas készülékek. Olyan helyeken Javasoljuk használatukat, ahol a fenti tényezők nem zavaróak.
Az árengedmény mértéke minden készüléknél egyedi, az új állapottól való eltérés függvényében 5000 - 20.000 Ft. Készülékenként egy- egy, mindig egyedi hibáról, vagy eltérésről van szó.
Egyedi ajánlat kéréséért és további egyeztetésért kérjük hívja a vevőszolgálatot, a +36307870946-as telefonszámon!

Fontos!!! A termékleírás végén piros címsorral adunk egy hasznos szakmai tanácsot, hogy miért és hogyan érdemes eltávolítani a penészt még mielőtt elkezdenénk a páramentesítést! Ezt megelőzően pedig részletesen leírjuk ennek a nagyszerű páramentesítőnek a tulajdonságait:

A penészfoltok nagyon sok lakásban, irodában megjelennek, ezért szükség van egy hatékony megoldásra, amellyel meg lehet ezt akadályozni és végleg száműzni lehet a penészproblémát. A Trotec TTK 40 E páramentesítővel azon a szinten tarthatja a páratartalmat, ahol nem képes kialakulni a penész. A páramentesítőn beállítható az elérni kívánt páratartalom. A TTK 40 E páramentesítő használata mellett újra élvezheti a tiszta, dohszag-mentes levegőt és soha többé nem lesz újra penész, ha annak az oka a magas páratartalom volt!

páramentesítő penészmentesítő készülék

páramentesítő tesztPáramentesítők tesztje - "Sehr gut" minősítés a TTK 40 E számára

A Heimwerker Praxis német szaklap a 2014-es év januárjában alaposan átvizsgálta a piacon lévő páramentesítő berendezéseket és 1-től 5-ig pontozta azokat. Az 1 jelentette a legjobb minősítést. A Trotec TTK 40 E páramentesítő készülék vásárlói elégedettek lehetnek, hiszen a párátlanító 1,3-as jegyet kapott, amely több, mint hízelgő.  Nagyszerű minőség, amely nem csak néhány hétig orvosolja a magas páratartalommal járó problémákat, hanem több évtizedre is nagyszerű társ lehet. A tesztjelentés kiemelte az egyszerű kezelhetőséget és a levegőszűrő tisztításának lehetőségét, és az Ár/érték arány szempontra is a legmagasabb minősítést adta. A szakfolyóirat tesztelői szerint: "Egy kiváló készülék, mely alacsony árért tökéletes eredményt biztosít!". Hatékonysága megkérdőjelezhetetlen.

A Trotec TTK 40 E páramentesítő legfontosabb tulajdonságai

- Egy kifejezetten kis méretű párátlanítóról beszélünk, mely könnyen elfér bármely lakótérben. Ennek ellenére nagy mennyiségű pára leválasztására lehet számítani. Maximum 14 liter folyadék is keletkezhet nagyon magas páratartalom esetén (ez 35 °C és 90%-os páratartalom mellett értendő).  Nyári melegben, magas páraértékek mellett (30 °C / 80 % rel. pár. [l/24h]) a párátlanító napi 12 literes teljesítménye is meggyőző. A kereskedelemben található tablettás párátlanítókat minden szempontból százszorosan túlszárnyalja, a legjobb választások egyike, ha megfelelő levegőt szeretne otthonában.

- A páramentesítő berendezés 3,5 literes tartállyal rendelkezik, amely az első napokban lehetséges, hogy naponta többször is ürítésre szorul, de ez is csak azt jelzi, hogy a párátlanító tökéletesen teszi a dolgát. A páramentesítőre kondenzvíz elvezető tömlő is szerelhető, hogy egyszerűen a lefolyóba engedhető legyen a kicsapódott víz. Emellett a kikapcsolt készülékből kivehető a tartály és kiönthető belőle a folyadék. A túlfolyás lehetetlen, hiszen a készülék túlfolyás ellenei védelemmel rendelkezik: a páramentesítő jelez és automatikusan lekapcsol, ha a tartály megtelt.

- Nem csak a fogantyú segít az egyszerű helyváltoztatásban, hanem a párátlanító alján lévő 4 görgő is, amelyek segítségével csak egyszerűen tovább gurítható.

A párátlanító készülék további előnyei

páramentesítő oldala, tömlő csatlakozó- A rotációs kompresszorral ellátott Trotec TTK 40 E nagyon halkan működik, így a zaj nem lesz idegesítő, végre csendesebben is megoldható a levegő hatékony párátlanítása.

- A levegőszűrő tisztítására is figyelmeztet a párátlanító, melynek egyszerűen folyó víz alá tartva megoldható a tisztítása. A levegőszűrő tulajdonképpen egy műanyag háló, ami nem szorul cserére.

- Az időzítő segítségével azt is meghatározhatja, hogy hány óra múlva kapcsoljon ki a készülék. Ebben az esetben a berendezés a páratartalomtól függetlenül automatikusan kikapcsol a beállított idő után.

- Ez a típus áramszünet esetén újraindul a legutóbbi beállításokkal!

- A páramentesítő anyaga minőséget tükröz. Időtálló, kellemes tapintású anyagból készült.


- A két fokozatú ventilátort a párátlanított terület nagyságához mérten állíthatja be. Az alacsonyabb fordulatszám pedig éjszaka jelent előnyt, hiszen ebben az esetben még csendesebben működik a párátlanítás.

Amennyiben még részletesebben meg szeretne ismerkedni a Trotec TTK 40 E páramentesítő készülékkel, akkor megnézheti az alábbi német nyelvű videót is:


Mire használjuk a Trotec TTK 40 E párátlanító / penészmentesítő készüléket?

hygrosztát optimális páratartalom- Lakásokban, irodákban kifejezetten ajánlott a használata, ha magas a páratartalom, mert az ablakokon, falakon kicsapódik a pára és nagyon gyorsan penészesedéshez vezet. A TTK 40 E páramentesítő használatával mindez a múlté.

- A fűtésszámlán is sprórolhat, hiszen a kevesebb vízzel rendelkező levegő és falak felfűtése jelentősen kevesebb energiát igényel, mint a vizes környezeté.

- Emellett a ruhaszárító helyiségben is nagy segítség lehet a párátlanító használata, mert segít a gyors száradásban, nem beszélve arról, hogy végre nem kell tartani a ruhák bedohosodásától, amely könnyen előfordulhat egy kisebb helyiségben.

- A 16-17 Celsius fok feletti hőmérsékleten a nedves pincék páratartalma is jól kezelhető a készülékkel.

Kockázatmentes vásárlásKockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a páramentesítő készüléket. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

Válassza Ön is a német Trotec termékét. A Trotec több, mint 30 éves szakmai tapasztalattal és múlttal rendelkezik a páramentesítés területén. Jelenleg Európa legnagyobb és legszélesebb termékválasztékával büszkélkedhet és a legnagyobb forgalmat bonyolítja ezen a területen. A piacvezető pozíciót a termékek megbízhatóságával, kiváló minőségével és a jó ár/érték aránnyal vívta ki magának. Nem érdemes mindenféle bizonytalan eredetű párátlanítóval (különböző fantázianevek, időszakosan felbukkanó, majd eltűnő márkák) próbálkozni, ha ugyanazért a pénzért szakértőtől vásárolhat.

A párátlanító készülék műszaki paraméterei:

Feszültség: 220 V / 50 Hz
Teljesítményfelvétel: max. 340W
Áramspóroló funkció: +/-3%-os tűréshatár
Párátlanítás: 14 l/nap (35C/90% rp.),  12 l/nap (30C/80%)
Ajánlott terület: max. 25 m2 helyiségméretig
Szabályozó: digitális páratartalom szabályozó
Leolvasztás: automata
Víztartály: 3,5 l, tömlő csatlakoztatható
Hűtőfolyadék: R 134 A
Méret: 225 x 353 x 496 mm
Ventilátor: 100 m3/h
Zajszint: <43 dB
Súly: 10,5 kg
Mozgatás: fogantyú és kerekek
Üzemi hőmérséklet: 5-35 C
​Jótállás: 2 év
Magyar nyelvű használati utasítás

Hasznos javaslat a páramentesítés megkezdése előtt

Új információk, melyekre eddig kevesen gondoltak!

A páramentesítés megkezdése előtt szakszerűen el kell távolítani az összes penészt, mert, ha azt elkezdenénk szárítani, akkor egyrészt a spórák szétszóródnának a levegőbe, másrészt ott maradnának a gombatelepek a felületen. A penészeltávolítás összetett folyamat és nagyon fontos, hogy szakszerűen történjen, és ehhez megfelelő szereket és eszközöket használjunk. A penészeltávolítás megkezdése előtt mindenképpen tájékozódjon a szakszerű folyamatról! Fontos többek között, hogy az eltávolítás során kellőképpen benedvesítse és végig nedvesen tartsa a penészt, különben a takarítás során nagy mennyiségű spóra kerülhet a levegőbe. Tájékozódjon a megfelelő szerekről, azok hatékonyságáról és tartsa be ezek biztonsági utasításait. Használjon védőfelszerelést és közben szellőztessen. (Igény esetén érdemes szakembert hívni a folyamathoz.)  A penészeltávolítás után lehetőleg fesse is le a felületet! A penészmentesítés közben és utána is nagyon alaposan ki kell szellőztetni, majd takarítani az egész lakást. A páramentesítő segítségével ezután penészmenentesen tarthatja a helyiséget. 

A páramentesítő belsejének tisztíttatása szakszervizzel

Továbbá időnként világítson be a szűrő mögé a páramentestő belsejébe és, amennyiben vastag lerakódást fedez fel a hűtőbordákon, vagy igény esetén ezt megelőzően bármikor, a párátlanítót küldje vissza hozzánk, vagy más klímatechnikai szakszervizhez belső tisztításra! (Garanciaidőn belül hozzánk.)

Kérje kollégáink segítségét bármi kérdése, észrevétele lenne a párátlanító berendezésekkel kapcsolatban.

Amennyiben pedig a termék elnyerte tetszését és Ön is szeretne örökre megszabadulni a penésztől és a dohos szagoktól, kérem helyezze a párátlanítót a kosarába!

Db:  

Vásárlói vélemények a páramentesítő készülékről:

"A páramentesítő készüléket a vendégszobába vásároltam, ahol rendszeresen otthoni edzéseket tartok. Egyszerűen bámulatos, hogy a készülék a levegőből mennyi párát/vizet tud kivonni. A levegő érezhetően szárazabb és az edzés alatt egyáltalán nem képződik nedves levegő. A kezelése, beleértve a tartály kiürítését, szinte gyerekjáték. Egy tipp: A kondenzvíz egy szokványos kávéfilteren átszűrve kiválóan alkalmas, mint vízkőmentes víz használata gőzölős vasalóhoz."
F. Sándor

"A TTK 40 E készüléket használom a 20nm-es pinceszobámban, ahol az irodám található. Korábban a levegő páratartalma folyamatosan 80% körül volt, rendszeres használat mellett azonban ez 60%-ra csökkent. Azt ajánlom mindenkinek, hogy a használat első napjaiban teljes teljesítménnyel használják a készüléket, és utána csak szükség szerint.  A készülékkel nagyon elégedett vagyok, és egy extra csővel akár a lefolyóba is elvezethető az összegyűjtött víz. Ha ezt nem használja az ember, akkor marad a tartály, aminek a méreteit a végtelenségig lehetne fokozni. De mindemellett nagyon elégedett vagyok a készülékkel ."

M. Krisztián

"A páramentesítő készülékkel tökéletesen elégedettek vagyunk. Olyan, mint a leírás szerint ígértek. Nyugodt szívvel ajánljuk másoknak is."
M. Krisztina

"Jó készülék, kedvező áron
A vendégfürdőszoba páramentesítéséhez vásároltuk ezt a készüléket. A készülék betartotta az ígéreteket. Bámulatos, hogy mennyi vizet szív ki a levegőből. A készülék kikapcsol, amint eléri a beállított páratartalmat, de ha nem akarjuk, hogy addig dolgozzon, manuálisan is lekapcsolhatjuk.
Mindenféleképpen újra a TTK 40 E készüléket vásárolnám, ha páramentesítő készülékre lenne szükségem."
S. Ella

"Nagyon elégedett vagyok a páramentesítővel, csak ajánlani tudom! Ami nekem nagyon fontos, hogy csöndben teszi a dolgát. Magára hagyom a lakásban, és teszi a dolgát. Eddig semmi probléma nem volt vele. Be lehet rajta állítani a páratartalmat %-ban, amit szeretnénk vele elérni, és ezután kikapcsol. Folyamatos üzemben is működtethető, vagy be lehet rajta állítani, hogy még dolgozzon 2 órát és utána kapcsoljon ki. És mindezt probléma nélkül! Nagyon elégedett vagyok vele."

V. Anna

"Abszolút fantasztikus termék: csöndes, kedvező árú, működés közben energiatakarékos, könnyű és átlátható kezelhetőség, a használati utasítás széleskörű és elegendő, a csomagolás esztétikus. Mi kell ennél több?"
D. Arnold

 

Db:  
Páramentesítő adatok
Áramfogyasztás max. 0,34 kW
Áramspóroló funkció +-3 %-os tűréshatár
Párátlanítás 14 l/nap (35 °C/90 % rp.)
Extrém körülmények tartós (30 °C/ 80 % pt.) esetén 25 m2-ig
Szabályzó digitális páratartalom szabályzó
Leolvasztás automata
Víztartály 3,5 l, tömlő csatlakoztatható
Hűtőfolyadék R 134 A
Méret 225 x 353 x 496 mm
Ventilátor 120 m3/h
Zajszint < 43 dB
Súly 10,5 kg
Mozgatás fogantyú segítségével
Üzemi hőmérséklet 5 - 35 C
Ajánlott környezet 1-2 db lakóhelyiség
Ventilátor fokozat 2 fokozat
Feszültség; 220 V / 50 Hz
Működési tartomány 30% - 100 % r.p.

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

B kategóriás Páramentesítő max. 14 l/nap, 25 m2-ig, digitális, modern - német márka - Trotec TTK 40 E

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

  • Gyártó: Trotec
  • Termék kód: Trotec TTK 40 E B kategóriás párátlanító penészmentesítő
  • Elérhetőség: Elfogyott
  • 54.990 Ft
  • Nettó ár: 43.299 Ft

Címkék: páramentesítő, penészmentesítő, lakás