-12% Előrendelhető Ultrahangos párásító B 6 E 7,2 l/nap, párásít, tisztít, aromatizál: egészséges helyiségklíma 30m2-ig

Ultrahangos párásító B 6 E

Előzze meg a betegésgeket, az irritációt, és érezze magát jól! 7,2 l/napos párásító teljesítmény, max. 30 m2-ig

A termék nincs raktáron!

Széleskörűen felhasználható ultrahangos párásító B 6 E

Párásítás, légtisztítás, aromatizálás: egy készülékben!

Ultrahangos párásító B 6 E 30 m2-es helyiségméretigHa jobban lélegzünk, az azt is jelenti egyben, hogy egészségesebben élünk! Hogy otthon jól érezzük-e magunkat, sok faktortól és tényezőtől függhet: a berendezéstől, a fényviszonyoktól, de akár a zajtól, helyiségklímától, szagoktól is. Gondolta volna? Hogy egy zárt térben gyakran sokkal több irritáló és káros anyagot lélegzünk be, mint egy nagy forgalmú kereszteződésben. A száraz levegő is csökkenti a jólléti skálán érzékelt hogylétünket. A 40 – 60% relativ páratartalom alatti légnedvesség is ingerli már a nyálkahártyákat, és segíti a megbetegedések, köhögés kialakulását. Különösen gyerekek és allergiások érintettek ezekben a problémákban.

Használja ki a B 6 E párásító 3 az 1-ben funkcióit, és teremtsen meg segítségükkel egy oázist, ahol felfrissülhet!

Párásítás, légtisztítás, aromatizálás.
Lélegezzen be szabadon! A dizájnos kialakítású, kifejezetten halk működésű B 6 E párásító gombnyomásra látja el lakóhelyiségeit optimális páratartalmú levegővel. Így előzhet meg megfázásos megbetegedéseket, szemirritációt, vagy száraz bőrtüneteket is. Az opcionálisan bekapcsolható ionizátor megbízhatóan távolít el pollent, port, vírusokat, baktériumokat a helyiség levegőjéből.
És így működik! A víztartályba előzetesen beöntött vezetékes víz ultrahangos bontással egy frissítő ködpárává változik át, és a 360°-ban forgatható porlasztófúvókán keresztül jut a helyiségbe. 6 beállítható porlasztófokozat teszi lehetővé az akár 16 óráig tartó párásítást. 7,2 l/napos nagy párásító teljesítményével a B 6 E párásító max. 30 m2, 75 m3 nagyságú terek optimális párásítására alkalmas. Emberek, állatok, növények egyaránt profitálnak a jobb levegőminőségből. A szobanövények virágot hoznak, a háziállatok élénkebbek, elevenebbek lesznek, és csökken a megbetegedések rizikója.
Mindemellett a B 6 E kezelése játékosan egyszerű. Minden beállítás teljesen problémamentesen a modern érintőpanelen történik. Automata üzemmódban a párásító teljesen automatikusan végzi az irányítást, és hozza létre a tökéletes helyiségklímát. Aki nem akarja kiengedni az irányítást a kezéből, az manuálisan állíthatja be a páratartalom elérendő célértékét. Ha a tartályból kifogyott a víz, a párásító automatikusan leáll, és egy LED mutatja a kijelzőn, hogy a víztartály kiürült. Ha tisztításra van szükség, a párásító villámgyorsan szétszedhető. 
A szabadon programozható időzítő funkció, ami automatikusan kikapcsolja a készüléket, valamint egy éjszakai üzemmód, ami a nyugodt alvást szolgálja, teszik teljessé a párásító funkcióinak sokszínűségét.

Egészséges levegő, kívánság szerint jótékony aromákkal együtt Ultrahangos párásító B 6 E aroma-diffúzorral

A B 6 E ultrahangos párásító rendelkezik egy kivehető illóolaj-diffúzorral, hogy a helyiséglevegőt kiegészítőleg még aromatizálhassuk. Csupán néhány csepp illóolaj elegendő, hogy megnyugtató helyiségklímát teremtsünk. Ha a hálószobában működtetjük, a halk működésű párásító segíti az egészséges alvást. A héthöznapokon az egészséget támogató illataromák segítik leküzdeni a stresszt, és csökkentik a belső feszültséget.
A B 6 E párásítót az Intertek által bevizsgált és igazolt minőségben szállítjuk, ami a biztosíték az értékességre, biztonságra és jól használhatóságra. Így teljes mértékben megbízhat a Trotec márkaminőségben.

A SecoSan-SecoSan rúd iontároló, fertőtlenítőnal mindig biztosított a legjobb vízminőség! Hogy a nedves levegő valóban jótékony hatású legyen

Folyamatosan jó vízminőség, friss víz, az egészséges levegőminőségért

Azért, hogy a víztartály folyamatosan olyan tiszta maradjon, mint a feltöltés napján, a SecoSan rúd használatát javasoljuk, aminek segítségével a víz tartósan tiszta, csíra- és szagmentes marad. A SecoSan nagyszerűsége feületaktív, mozgékony ezüst ionokkal való feltöltöttéségében rejlik, amik a csírákkal és baktériumokkal érintkezésbe lépve feltartóztatják őket, és megakadályozzák szaporodásukat. A teljesen önadagolós SecoSan iontároló igazoltan csíramentesen tartja a vizet. Így a csomagban szállított mellékelt stick ezen a módon akár napi vízcsere esetén is fél éven át biztosítja a víz teljes tisztaságát.

Felhasználási javaslatunk:

Nagyon fontos a párásított víz tisztasága, nehogy végső soron csírák kerüljenek a levegőbe, épp a készülék által! Ezért igyekezzen elkerülni, hogy a víz sokáig álljon a tartályban. Ezért ha huzamosabb ideig nem használja, ürítse ki a készülék víztartályát. A csíraképződés megakadályozására használjon naponta forralt csapvizet, ami költségtakarékos megoldás, és higiéniai szempontból is tökéletesen megfelelő. Használhat desztillált vizet is, vagy hosszú távú védelemként ajánljuk a tartozékként kapható SecoSan rúd használatát. További információt a 6 hónapig tartó védelemről a SecoSan Stick linkre kattintva talál.

A B 6 E ultrahangos párásító legfontosabb tulajdonságai képekben

Ultrahangos párásító B 6 E 6 fokozatú párásító intenzitás Ultrahangos párásító B 6 E elforgatható porlasztófúvókával Ultrahangos párásító B 6 E ionizátorral

Választható párásító intenzitás, tartós frissesség, épp olyan intenzíven, ahogy szeretné! 
A párásítás intenzitása 6 fokozatban szabályozhatóés így minden helyiségmérethez, adott évszakhoz, igényhez igazítható.  Ha több vagy kevesebb frissességre vágyik, változtassa meg csak ennek megfelelően a párásítás fokozatát. 

360°-ban forgatható praktikus porlasztófúvóka
A frissesség hangsúlyozása a lakókörnyezetben

A 360°-ban fordítható praktikus porlasztófúvóka individuálisan szabályozható. Célirányosan láthatja el friss párával a belső tereket, aroma-diffúzor használatával, akár kedvenc illataival is.

Az egészséget támogató ionizátor
Fejezze be a harcot a megbetegítő csírákkal, baktériomokkal, vírusokkal!

A B 6 E használatával nyugodtan fellélegezhet! Az integrált ionizátor megbízhatóan véd megbetegítő vírusok, baktériumok, házipor és pollen ellen. Így teremt egészséges, jó közérzetet biztosító helyiségklímát.

Ultrahangos párásító B 6 E időzítő funkcióval felszerelve Ultrahangos párásító B 6 E éjszakai üzemmód az egészséges, pihentető alvásért Ultrahangos párásító B 6 E aroma - diffúzorral

Gazdaságos időzítő funkció
Úgy és akkor működik, ahogyan Ön szeretné!

A B 6 E időzítő funkciója lehetővé teszi a készülék szabadon programozható és beállítható kikapcsolását, 1 - és 12 óra közötti működési idővel. Ez jelentős energiát takarít meg, és valóban csak akkor adja a frissességet nyújtó nedvességet, amikor a felhasználónak szüksége van erre. Legyen több idő arra, ami igazán fontos! 

Az éjszakai pihentető alvást segítő éjszakai üzemmód
Az egészséges, pihentető alvásért

A jó alvás az alapja a jó közérzetünknek. Azért, hogy gyerekek és felnőttek is egészséges levegőt lélegezzenek be éjszaka is, zavaró fényhatások nélkül, éjszakai üzemmódban a B 6 E minden megvilágítás nélkül üzemel.

Aroma-diffúzor 
Az egészséget támogató aromák,  még jobb közérzet
A beépített aroma-diffúzor segít egy fárasztó munkanap után pihenő üzemmódba váltani. Náhány csepp illóolaj elég, hogy egy jó hangulatot segítő, pihentető atmoszférát teremtsünk.


 

Ultrahangos párásító B 6 E nagy tartálymérettel és párásító teljesítménnyel Ultrahangos párásító B 6 E automata üzemmódban is működtethető Ultrahangos párásító B 6 E intelligens érintőképernyős kezelőfelülettel

Tartós párásítás,
folyamatos utántöltés nélkül

Akár 16 órás működést tesz lehetővé az 5 liter űrtartalmú víztartály, ezzel a B 6 E kategóriájában  gyakorlatilag minden készülékét messze maga mögé utasít. Szavazzon a kitartásra és a frissességre!

 

 Intelligens automata üzemmód
Az okos B 6 E tudja, mi a jó Önnek!  Automata üzemmódban működtetve teljesen automatikusan és folyamatosan biztosítja az egészséges helyiségklímát, a megfelelő párásító intenzitást használva, anélkül, hogy a finom beállításokra ügyelni kellene.

 

Intelligens kezelőfelület, érintőképernyővel
Egyszerű használat, gyors információk, kerülőutak nélkül

A B 6 E kezelése a frontoldali érintőképernyős kezelőfelületen történik. Minden paraméter, mint a levegő páratartalma, párásító intenzitás, ionizáció vagy programválasztás itt állítható be kényelmesen. Éjszakai üzemmódban a kijelző inaktív. 

Egy készülék - széleskörű felhasználás

Ultrahangos párásító B 6 E egészséges otthoni légkört teremt Ultrahangos párásító B 6 E nagyobb munkahelyi teljesítmény Ultrahangos párásító B 6 E használata felüdülés a testnek, a léleknek
Frissítően egészséges otthon
Hazaérkezünk, és máris jól érezzük magunkat

A túl száraz beltéri levegő akár nyáron, akár télen kellemetlen tüneteket okozhat: léguti tünetek, fáradtság, száraz, vízhiányos bőr, viszkető szemek bármikor előfordulhatnak.
Biztosítsa a belső jó közérzetet egy optimális páratartalmú helyiségklíma folyamatos szabályozásával, 40 - 60%-os rel. páraértékek között.  

Koncentrált munkavégzés
Optimális helyiségklíma:
nagyobb munkahelyi teljesítmény
Akár megint, szó szerint is: túl sűrű az irodai levegő? Ott, ahol sok ember van egy helyen, gyorsan kiszárad és elhasználódik a levegő. Az ultrahangos B 6 E párásító gondoskodik  a friss és tiszta belélegezendő levegőről, ami segíti a hatékony és eredményes munkavégzést.

 

Wellness testnek és léleknek
Oázis, ahol jól érezhetjük magunkat: a saját 4 fal között!

Kapcsoljon ki egy stresszes munkanap után egy jóleső masszázzsal, kellemes aromaolajok párájába burkolózva! A B 6 E párásító aromaterápiás felhasználhatósága érezhetően segíti a jó közérzetet.

A B 6 E  párásító használata közben jelentkező előnyök:

 • 3 az 1-ben levegőpárásító, aroma-diffuzor és légtisztító

 • Ultrahangos technológia a kellemes helyiségklíma és a levegőminőség javítására  Praktikus, könnyen kezelhető ultrahangos párásító B 6 E

 • 360°-ban forgatható porlasztó fúvóka

 • 6 fokozatban beállítható párásító-intenzitás

 • Akár 16 óráig is működőképes, a nagy víztartálynak köszönhetően

 • Használható normál vezetékes vízzel, nem szükséges hozzá desztillált víz

 • Ionizáló a jobb levegőminőség érdekében

 • Automatikus üzemmód és éjszakai üzem

 • Időzítő funkció

 • Aktuális páraérték kijelzése

 • Kikapcsolási automatika

 • Érintő - kijelzőfelület

 • Könnyen kezelhető és egyszerű - könnyű szétszedni és tisztítani

A technikai adatok áttekintése:

Megfelelő 30 m2 / 75 m3 helyiségméretig
Párásító teljesítmény: max. 7,2 l/nap
Víztartály nagysága: 5 l
Teljesítményfelvétel: 25 W
Hangnyomásszint: 35 dB(A)
Méretek: 166 x 262 x 383 mm
Súly: 3 kg

KockázKockázatmentes vásárlásatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez, magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a párásító készüléket. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

Amennyiben elnyerte tetszését a párásító, légtisztító és aroma-diffúzorként is használható 3 az 1-ben B 6 E ultrahangos párásító, vásárlási szándékát jelezve kérjük helyezze kosarába!

 
 

 

Párásító
Funkciók • 3 az 1-ben levegőpárásító, légtisztító, ionizátor és aroma-diffúzor • ultrahangos technológia • 6 fokozatban állítható párásító-intenzitás • akár 16 óráig is működőképes, a nagy víztartálynak köszönhetően • használható normál vezetékes vízzel, nem szükséges hozzá desztillált víz • kikapcsolási automatika • automata üzemmód, baba és éjszakai üzemmód • időzítő funkció • aktuális páraérték kijelzése • 360°-ban forgatható porlasztó fúvóka • érintős kijelzőfelület
Helyiségméret 30 m2 / 75 m3
Párásító teljesítmény max. 7,2 l/nap, max. 16 órán keresztül
Víztartály nagysága 5 l
Adatok
Hangnyomásszint 35 dB(A)
Súly 3 kg
Teljesítményfelvétel 25 W
Méretek 166 x 262 x 383 mm

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Ultrahangos párásító B 6 E 7,2 l/nap, párásít, tisztít, aromatizál: egészséges helyiségklíma 30m2-ig

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: Ultrahangos párásító B 6 E
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 32.800 Ft
 • 28.990 Ft
 • Nettó ár: 22.827 Ft

Címkék: párásító, ultrahangos párásító