Elfogyott B kategóriás Párátlanító penész ellen - max. 10 l/nap, 15 m2-ig gyönyörű design - német márka - Trotec TTK 24 E

Trotec TTK 24 E kompakt párátlanító készülék - B kategória

 Modern design, kis méret, max. 10 l /nap teljesítmény
Meggyőző ár Németország legnagyobb márkájától, a Trotec-től

 

Több különböző B kategóriás termékkel rendelkezünk. Az eredeti állapottól való eltérés függvényében 5-20.000 Ft-os árengedményt kínálunk.

Az eredeti állapottól az alábbi eltérések fordulhatnak elő:

 1. Visszaküldött termékek, ezért a csomagolásuk már nem eredeti állapotú. Általában enyhén horpadt, vagy a futár által ráragasztott, különböző címkéket tartalmazó csomagok. Ezek általában pár napot, vagy hetet használt,de teljesen újszerű berendezések.
 2. Esztétikai hibával, pl.karcolással rendelkező készülékek.
 3. Páraszenzor hiba: Nem jó értékeket mér a beépített szenzor: külső páramérő használatát javasoljuk.

Mindezek páramentesítésre kiválaón alkalmas készülékek. Használatukat olyan helyeken javasoljuk, ahol a fenti tényezők nem zavaróak.
Az árengedmény mértéke minden készüléknél egyedi, az új állapottól való eltérés függvényében 5000 - 20.000 Ft. Készülékenként egy- egy, mindig egyedi hibáról, vagy eltérésről van szó.
Egyedi ajánlat kéréséért és további egyeztetésért kérjük hívja a vevőszolgálatot, a +36307870946-as telefonszámon!

Fontos!!! A termékleírás végén piros címsorral adunk egy hasznos szakmai tanácsot, hogy miért és hogyan érdemes eltávolítani a penészt még mielőtt elkezdenénk a páramentesítést! Ezt megelőzően pedig részletesen leírjuk ennek a nagyszerű páramentesítőnek a tulajdonságait:

Penészfoltok jelentek meg a szoba falain, a plafonon? Lassan száradnak a ruhák a téli időszakban? Folyamatosan párásodnak az ablakai?

Miért jelentkeznek ezek a problémák - teszik fel a kérdést sokan?

A válasz legtöbbször a lakás, a szoba vagy iroda levegőjének páratartalmában keresendő. A helyiségek túl magas páratartalma okozza mindezeket a problémákat. Ha a páratartalom túl magas, az kedvező táptalajt jelent a levegőben lévő baktériumoknak és gombaspóráknak, ezáltal alakulnak ki a falakon a penészfoltok.

Itt a megoldás - egy gyönyörű Trotec párátlanító - Meggyőzően jó ár Európa legnagyobb forgalmazójától

A penészfoltok kialakulásának megakadolyázására és a páratartalom normál szinten tartására jelentenek megoldást a Trotec páramentesítő készülékei, mint a TTK 24 E párátlanító. A Trotec  több, mint 30 éve van jelen a szakmában és Európa legsikeresebb forgalmazójaként tartják számon. Évente több 100.000 háztartásban jelentenek megoldást a Trotec párátlanítói. Kérjük olvassa el a részleteket.

Trotec TTK24E komfort páramentesítő

A Trotec TTK 24 E párátlanító legfontosabb tulajdonságai

- Ez a kompakt, kis méretű párátlanító könnyedén elfér bármely szobában vagy irodában. Ennek ellenére nagyon hatékonyan működik, ha a páratartalom megemelkedik. A párátlanító maximális teljesítménye 10 liter/nap. Ez 35 °C és 90 %-os páratartalom mellett értendő, de szobahőmérsékleten is számolhatunk napi néhány literrel. Minél magasabb a páratartalom, annál több vizet gyűjt a páramentesítő adott idő alatt.

 Elegáns, modern megjelenésével akár dísze is lehet a szobának vagy az irodának.

- Bekapcsolás után azonnal elkezdi a párátlanítást, és a kikapcsolásig, illetve a tartály megteléséig működik.

- A TTK 24 E páramentesítő berendezés 1,6 literes tartállyal rendelkezik, mely magas páratartalom esetén viszonylag gyorsan megtelhet. Amint megtelik a tartály, a készülék kikapcsol. Ezzel a túlfolyás elleni védelemmel biztosítható, hogy ne folyjon ki a készülékből a víz.

- A páramentesítőre kondenzvíz elvezető tömlő is szerelhető, hogy egyszerűen a lefolyóba engedhető legyen a kicsapódott víz. 

- A párátlanító oldalán lévő fogantyúk segítenek az egyszerű szállításban.


A TTK 24 E páramentesítő különleges ismertetőjegyei:

 • A legnagyobb német páramentesítő forgalmazó, a Trotec cég terméke

 • Leolvasztó automatika

 • Tartály telítettségjelző lámpa

 • Túlfolyás elleni védelem automatikus kikapcsolással

 • Külső kondenzvíz elvezető cső csatlakoztatási lehetőség

TTK 24 E elegáns, kompakt páramentesítőMikor használható a  TTK 24 E páramentesítő készülék:

- Kiválóan alkalmas kisebb helyiségek, lakások és irodák páramentesítésére. Abban a helyiségben, ahol tartósan magas a páratartalom, előbb-utóbb megjelenik a penész a falakon, ablakok mellett, hideg sarkokban, esetleg még a bútorokon is. Ezzel a készülékkel folyamatosan a normál szinten tarthatja a levegő páratartalmát, így megszüntetve a penészképződést.

- A párásodó ablakok is a magas páratartalmat jelzik, így a készülék használatával ezt a problémát is kiküszöbölhetjük.

- A téli időszakban sokszor gondot jelentenek a lassan száradó ruhák. Mikor 2-3 nap kell a mosott ruhák száradásához, többször érezhető már rajtuk dohos, kellemetlen szag. A TTK 24 E párátlaíntó használatával meggyorsíthatja a ruhaszáradást, és megelőzheti a dohos, kellemetlen szag kialakulását.

-  A hűvösebb pincehelyiségekben általában gondot okoz a penészedés. Ezzel a készülékkel a pincék páratartalma is jól kezelhető.

Kockázatmentes vásárlásKockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a páramentesítő készüléket. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

A párátlantó készülék műszaki paraméterei:

Feszültség: 230 V / 50 Hz
Teljesítmény: max. 250W
Párátlanítás: 10 l/nap (35C/90% rp.)
Ajánlott terület: max. 15 m2 / 37 m3
Szabályozó: nincs páraszabályzó, ki-be kapcsolható a készülék
Leolvasztás: automata
Víztartály: 1,6 l, tömlő csatlakoztatható
Hűtőfolyadék: R 134 A
Méret: 298 x 354 x 417 mm
Ventilátor: 100 m3/h
Zajszint: <42 dB
Súly: 10,1 kg
Mozgatás: fogantyú
Üzemi hőmérséklet: 5-32 ºC

​Jótállás: 2 év
Magyar nyelvű használati utasítás

Hasznos javaslat a páramentesítés megkezdése előtt

Új információk, melyekre eddig kevesen gondoltak!

A páramentesítés megkezdése előtt szakszerűen el kell távolítani az összes penészt, mert, ha azt elkezdenénk szárítani, akkor egyrészt a spórák szétszóródnának a levegőbe, másrészt ott maradnának a gombatelepek a felületen. A penészeltávolítás összetett folyamat és nagyon fontos, hogy szakszerűen történjen, és ehhez megfelelő szereket és eszközöket használjunk. A penészeltávolítás megkezdése előtt mindenképpen tájékozódjon a szakszerű folyamatról! Fontos többek között, hogy az eltávolítás során kellőképpen benedvesítse és végig nedvesen tartsa a penészt, különben a takarítás során nagy mennyiségű spóra kerülhet a levegőbe. Tájékozódjon a megfelelő szerekről, azok hatékonyságáról és tartsa be ezek biztonsági utasításait. Használjon védőfelszerelést és közben szellőztessen. (Igény esetén érdemes szakembert hívni a folyamathoz.)  A penészeltávolítás után lehetőleg fesse is le a felületet! A penészmentesítés közben és utána is nagyon alaposan ki kell szellőztetni, majd takarítani az egész lakást. A páramentesítő segítségével ezután penészmenentesen tarthatja a helyiséget. 

A páramentesítő belsejének tisztíttatása szakszervizzel

Továbbá időnként világítson be a szűrő mögé a páramentestő belsejébe és, amennyiben vastag lerakódást fedez fel a hűtőbordákon, vagy igény esetén ezt megelőzően bármikor, a párátlanítót küldje vissza hozzánk, vagy más klímatechnikai szakszervizhez belső tisztításra! (Garanciaidőn belül hozzánk.)

A penészfoltoknak tehát örökre búcsút inthet, mert a páramentesítő segítségével beállíthatja az optimális páratartalmat. Optimális páratartalom mellett nem tud penész kifejlődni.
Amennyiben a TTK 24 E kompakt párátlanító elnyerte tetszését, kérjük kattintson a kosár gombra!

 

Db:  

Vásárlói vélemények a TTK 24 E páramentesítőről:

"Azért vásároltuk ezt a páramentesítőt, mert a kétszintes házunkban problémák adódtak a magas páratartalommal, különösen az igazán kicsi hálószobában. Eddig tablettás páramentesítőket használtunk, amik számomra igen kevéssé hatékonynak és túl „kémiainak” bizonyultak. Ezután döntöttünk az elektromos páramentesítő mellett.
A Trotec TTK 24 E páramentesítője már optikailag is meggyőzött engem, de az egyszerű kezelhetőség még inkább. Nem akarok semmit állítgatni, csak a készüléket bekapcsolni és kész. Az első működése bravúrosra sikerült tegnap. 9 óra működés után a tartályban már 1 liter víz volt. Ezt a kémiai páramentesítők 2 hét alatt sem érték el. A hangja kellemes, nem zavaró.
A kinézete szolid, és optikailag egy Apple készülékre emlékeztet. A TTK 24 E készülék kicsi méretei miatt is a diszkrét minősítést kaphatná!"
B.H.

 

"A páramentesítő relatív csendes (gond nélkül tudok mellette aludni), és nagyon egyszerű a kezelése. Egy kapcsoló a be és kikapcsoláshoz és 3 LED (működés, leolvasztás és tele tartály). Könnyen csatlakoztatható hozzá egy cső is, így nem kell rendszeresen a tartályt üríteni. Nálam a készülék a levegő páratartalmát 70%-ról 40 %-ra csökkentette le, és így még ma is kb 1,5 liter víz képződik naponta!"
H. Márk

"Kiváló páramentesítő, teszi a dolgát! Sok beállítási hókuszpókusz nélkül is kiváló teljesítményt nyújt! Relatív csendes, és kiváló design teszi tökéletessé a gépet!"
Ismét ezt választanám!"
M. Róbert

"Azért vásároltam ezt a páramentesítőt, mivel egy domboldalon lakom, és néhány helyiség alacsonyabban fekszik, így ezek mindig párásabbak, mint a lakás magasabban fekvő szobái. Nagyon elégedett vagyok a berendezéssel. Már nem olyan nyirkos a levegő a szobákban és gyorsan, könnyen áthelyezhető a páramentesítő
 egyik helyről a másikra."

S.Mária

"Azért vettem meg a készüléket, mert a lakásom különösen télen és az őszi időszakban a rendszeres szellőztetés ellenére is nagyon nedves, párás volt. Penészlerakódás lett az ablakokon, a padlófűtés sem segített. Érdemes volt megvennem a készüléket: tudok ruhákat szárítani, érezhetően jobban működik a fűtés, melegebb is van a lakásban. Ezen a nedves nyáron is jól használható. Ha tele a tartály, magától lekapcsol.  Megérte a pénzét!"
H. Gabriella

 

Db:  

 

Páramentesítő adatok
Áramfogyasztás max. 0,25 kW
Párátlanítás 10 l/nap (35 °C/90 % rp.)
Leolvasztás automata
Víztartály 1,6 l, tömlő csatlakoztatható
Hűtőfolyadék R 134 A
Méret 298 x 354 x 417 mm
Ventilátor 100 m3/h
Zajszint < 42 dB
Súly 10,1 kg
Mozgatás fogantyú segítségével
Üzemi hőmérséklet 5 - 32 °C
Ajánlott környezet 1-2 db lakóhelyiség
Feszültség; 220 V / 50 Hz
Működési tartomány 30% - 90 % r.p.

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

B kategóriás Párátlanító penész ellen - max. 10 l/nap, 15 m2-ig gyönyörű design - német márka - Trotec TTK 24 E

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: Trotec TTK 24 E B kategóriás páramentesítő penész ellen
 • Elérhetőség: Elfogyott
 • 44.990 Ft
 • Nettó ár: 35.425 Ft

Címkék: párátlanító, lakás