Átmenetileg elfogyott Akciós csomagajánlat Trotec TTK 26 E és BZ 05 - Párátlanító és páramérő - max. 10 l/nap, 15 m2-ig, praktikus hordozófül - német márka

Trotec TTK 26 E komfort-párátlanító

 Lekerekített, vonzó dizájn, max. 10 l /nap teljesítmény 

Meggyőző ár Németország legnagyobb márkájától, a Trotec-től

Kedvezményes csomagban egy BZ 05 páramérővel együtt

(A párátlanító és a páramérő raktáron van. 1-3 munkanapon belül házhoz szállítjuk.)

Fontos!!! A termékleírás végén piros címsorral adunk egy hasznos szakmai tanácsot, hogy miért és hogyan érdemes eltávolítani a penészt még mielőtt elkezdenénk a páramentesítést! Ezt megelőzően pedig részletesen leírjuk ennek a nagyszerű páramentesítőnek a tulajdonságait:TTK 26 E és BZ 05 akciós csomagban
 

Éljen ezzel az akciós csomagajánlatunkkal, melyben 4.000 Ft-ot takaríthat meg

Egyedi akciós csomagajánlatunk keretében most kedvező áron vásárolhatja meg a Trotec TTK 26 E páramentesítőt egy BZ 05 digitális páramérővel együtt. A BZ 05 digitális páramérő kényelmi funkciói: hőmérő, óra és ébresztő. Ebben az ajánlatban most 7.900 Ft helyett féláron, 3.990 Ft-ért Öné lehet a BZ 05 páramérő.


Penészfoltok jelentek meg a szoba falain, a plafonon? Lassan száradnak a ruhák a téli időszakban? Folyamatosan párásodnak az ablakai?

Miért jelentkeznek ezek a problémák - teszik fel a kérdést sokan?

A válasz legtöbbször a lakás, a szoba vagy iroda levegőjének páratartalmában keresendő. A helyiségek túl magas páratartalma okozza mindezeket a problémákat. Ha a páratartalom túl magas, az kedvező táptalajt jelent a levegőben lévő baktériumoknak és gombaspóráknak, ezáltal alakulnak ki a falakon a penészfoltok.

Itt a megoldás - egy gyönyörű Trotec párátlanító - Meggyőzően jó ár Európa legnagyobb forgalmazójától

A penészfoltok kialakulásának megakadolyázására és a páratartalom normál szinten tartására jelentenek megoldást a Trotec páramentesítő készülékei, mint a TTK 26 E párátlanító. A Trotec  több, mint 30 éve van jelen a szakmában és Európa legsikeresebb forgalmazójaként tartják számon. Évente több 100.000 háztartásban jelentenek megoldást a Trotec párátlanítói. Kérjük olvassa el a részleteket.

Trotec TTK 26 E komfort-párátlanító

Lekerekített szárítási megoldás

Trotec TTK 26 E praktikus komfort-párátlanító A szolíd designnak és a kiváló teljesítményértékeknek köszönhetően a TTK 26 E komfort párátlanító közvetlen környezetében mindig száraz körülményekről gondoskodik. A lekerekített, megfelelő dizájn, a sarkok nélküli kiképzés nagyban hozzájárul a párátlanító méltán szimpatikus megjelenéséhez, közkedveltségéhez. 
Az épp úgy kompakt, mint komfortos szárítási megoldás kellemesen egyszerűen kezelhető: csatlakoztatjuk az elektromos hálózathoz, bekapcsoljuk, és már kezdődhet is a megbízható munkavégzés: a TTK 26 E komfort párátlanító kisebb, max. 15 m2 nagyságú helyiségeket max. 10 l/napos párátlanító teljesítménnyel tart biztonságosan szárazon.
Ezen felül a komfort párátlanító minden olyan felszereltséggel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy felügyelet nélkül hagyjuk munkavégzés közben a készüléket. Az elektronikus leolvasztó automatika, a víztartály telítettségére figyelmeztető lámpa, vagy az automata kikapcsolás megtelt tartály esetén tovább fokozzák a teljesítményt és a biztonságot.
Az olyan helyszíneken is, ahol a párátlanító víztartályának kézi kiürítése nem mindig kényelmesen megoldható, például fűtött pincékben vagy nyaralókban, a TTK 26 E párátlanító minden további nélkül használható. Hisz a páramentesítő rendelkezik egy beépített csőcsatlakozással, ahol az összegyűlt kondenzátum praktikusan, közvetlenül az elvezetőcsövön keresztül egy lefolyóba vezethető. A mosható levegőszűrő valamint egy praktikus hordozófoganytú, ami a felhasználási hely megváltoztatását teszi egyszerűbbé, teszik teljessé a komfort-párátlanító felszereltségét.

A TTK 26 E párátlanító különös ismertetőjegyei

 • Könnyen karbantartható konstrukció

 • Kifejezetten egyszerű kezelhetőség

 • Kényelmes kábelfeltekercselési lehetőség

 • Kategóriájában nagyon kompakt és könnyű készülék

Milyen helyiségmérethez melyik készüléket válasszuk?  Trotec TTK 26 E komfort-párátlanító felhasználása

Mindegyik páramentesítőnkhöz egy speciális teljesítménydiagramot adunk közre, ahol jól láthatóan áttekinthető a terület- és levegőtérfogat skála, és a helyiségméret megfelelősége. Ez segíti a helyiségméretek ismeretében a megfelelő készülékválasztást.

A TTK 26 E alapfelszereltségében megtalálható:

 • Könnyen hozzáférhető, egyszerűen tisztítható levegőszűrő. Szűri az állatszőrök, a bolyhok és a pelyhek, a por egy részét.

 • Tartály telítettségét jelző lámpa

 • Túlfolyás elleni védelem automatikus kikapcsolással

 • Keringetett levegős leolvasztó automatika

 • Külső kondenzvíz elvezető cső csatlakoztatási lehetőség

 • Praktikus hordozófogantyúSGS biztonsági tanúsítvány

Ezt a Trotec-terméket az SGS által bevizsgált és igazolt minőségben kapja kézhez, ami garancia a magas minőségre, biztonságra és jól használhatóságra. A jól ismert Trotec Márkaminőséggel így biztosra mehet.

A komfort-párátlanító hasznos tulajdonságai, képekben:

Trotec TTK 26 E komfort-párátlanító áttekinthető kezelőfelülettel

Trotec TTK 26 E praktikus, jól használható komfort-párátlanító

Trotec TTK 26 E komfort-párátlanító könnyen cserélhető levegőszűrővel

Áttekinthető kezelőfelület

Praktikus hordozófogantyú és kényelmes kábelfeltekercselés

Könnyen cserélhető levegőszűrő

Kockázatmentes vásárlásKockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a páramentesítő készüléket. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

A TTK 26 E párátlantó készülék műszaki paraméterei: Trotec TTK 26 E komfort-párátlanító kondenzvíz elvezetési lehetőséggel

Feszültség: 220 - 240 V / 50 Hz
Teljesítményfelvétel: max. 0,24 kW
Párátlanítás: 10 l/nap (35C/90% rp.)
Ajánlott terület: max. 15 m2 / 37 m3
Víztartály: 1,8 l, tömlő csatlakoztatható
Méret: 210 x 295 x 420 mm
Ventilátor: 80 m3/h
Zajszint: <42 dB
Súly: 9,5 kg
Üzemi hőmérséklet: 5-32 ºC
Páraérték-tartomány: 20 - 80 %
Kábelhossz: 1,8 m
Elektromos csatlakozó: CEE 7/7
​Jótállás: 2 év
Magyar nyelvű használati utasítás

Hasznos javaslat a páramentesítés megkezdése előtt

Új információk, melyekre eddig kevesen gondoltak!

A páramentesítés megkezdése előtt szakszerűen el kell távolítani az összes penészt, mert, ha azt elkezdenénk szárítani, akkor egyrészt a spórák szétszóródnának a levegőbe, másrészt ott maradnának a gombatelepek a felületen. A penészeltávolítás összetett folyamat és nagyon fontos, hogy szakszerűen történjen, és ehhez megfelelő szereket és eszközöket használjunk. A penészeltávolítás megkezdése előtt mindenképpen tájékozódjon a szakszerű folyamatról! Fontos többek között, hogy az eltávolítás során kellőképpen benedvesítse és végig nedvesen tartsa a penészt, különben a takarítás során nagy mennyiségű spóra kerülhet a levegőbe. Tájékozódjon a megfelelő szerekről, azok hatékonyságáról és tartsa be ezek biztonsági utasításait. Használjon védőfelszerelést és közben szellőztessen. (Igény esetén érdemes szakembert hívni a folyamathoz.)  A penészeltávolítás után lehetőleg fesse is le a felületet! A penészentesítés közben és utána is nagyon alaposan ki kell szellőztetni, majd takarítani az egész lakást. A páramentesítő segítségével ezután penészmenentesen tarthatja a helyiséget. 

A páramentesítő belsejének tisztíttatása szakszervizzel

Továbbá időnként világítson be a szűrő mögé a páramentestő belsejébe és, amennyiben vastag lerakódást fedez fel a hűtőbordákon, vagy igény esetén ezt megelőzően bármikor, a párátlanítót küldje vissza hozzánk, vagy más klímatechnikai szakszervizhez belső tisztításra! (Garanciaidőn belül hozzánk.)

A penészfoltoknak tehát örökre búcsút inthet, mert a páramentesítő segítségével beállíthatja az optimális páratartalmat. Optimális páratartalom mellett nem tud penész kifejlődni.

Amennyiben a TTK 26 E kompakt, komfort, hordozófüllel felszerelt, lekerekített formájú párátlanító elnyerte tetszését, kérjük kattintson a kosár gombra!

 

Db:  
Adatok
Funkciók • Könnyen hozzáférhető, egyszerűen tisztítható levegőszűrő. • Tartály telítettségét jelző lámpa • Túlfolyás elleni védelem automatikus kikapcsolással • Keringetett levegős leolvasztó automatika • Külső kondenzvíz elvezető cső csatlakoztatási lehetőség • Praktikus hordozófogantyú
Páramentesítő adatok
Áramfogyasztás max. 0,24 kW
Párátlanítás 10 l/nap (35 °C/90 % rp.)
Leolvasztás automata
Víztartály 1,8 l, tömlő csatlakoztatható
Méret 210 x 295 x 420 mm
Ventilátor 80 m3/h
Zajszint < 42 dB
Súly 9,5 kg
Üzemi hőmérséklet 5 - 32 °C
Ajánlott környezet 15 m² / 37 m³
Feszültség; 220 - 240 V / 50 Hz
Működési tartomány 20% - 80 % r.p.

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Akciós csomagajánlat Trotec TTK 26 E és BZ 05 - Párátlanító és páramérő - max. 10 l/nap, 15 m2-ig, praktikus hordozófül - német márka

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: TTK 26 E páramentesítő penész ellen
 • Elérhetőség: Átmenetileg elfogyott
 • 54.980 Ft
 • Nettó ár: 43.291 Ft

Címkék: párátlanító, lakás