-2% Akciós csomagajánlat - Trotec TTK 24 E DS és BZ 05 - Párátlanító és páramérő - max. 10 l/nap, 15 m2-ig, gyönyörű design - német márka

Trotec TTK 24 E DS kompakt dizájn-párátlanító

 Modern design, kis méret, max 10 l /nap teljesítmény 

Meggyőző ár Németország legnagyobb márkájától, a Trotec-től

Kedvezményes csomagban egy BZ 05 páramérővel együtt

(A párátlanító és a páramérő raktáron van. 1-3 munkanapon belül házhoz szállítjuk.)

Fontos!!! A termékleírás végén piros címsorral adunk egy hasznos szakmai tanácsot, hogy miért és hogyan érdemes eltávolítani a penészt még mielőtt elkezdenénk a páramentesítést! Ezt megelőzően pedig réTrotec TTK 24 E DS páramentesítő BZ 05 digitális páramérővel együtt akciós csomagbanszletesen leírjuk ennek a nagyszerű páramentesítőnek a tulajdonságait:

Éljen ezzel az akciós csomagajánlatunkkal, melyben 4.000 Ft-ot takaríthat meg

Egyedi akciós csomagajánlatunk keretében most kedvező áron vásárolhatja meg a Trotec TTK 24 E DS páramentesítőt egy BZ 05 digitális páramérővel együtt. A BZ05 digitális páramérő kényelmi funkciói: hőmérő, óra és ébresztő. Ebben az ajánlatban most 7.900 Ft helyett féláron, 3.990 Ft-ért Öné lehet a BZ 05 páramérő.

Penészfoltok jelentek meg a szoba falain, a plafonon? Lassan száradnak a ruhák a téli időszakban? Folyamatosan párásodnak az ablakai?

Miért jelentkeznek ezek a problémák - teszik fel a kérdést sokan?

A válasz legtöbbször a lakás, a szoba vagy iroda levegőjének páratartalmában keresendő. A helyiségek túl magas páratartalma okozza mindezeket a problémákat. Ha a páratartalom túl magas, az kedvező táptalajt jelent a levegőben lévő baktériumoknak és gombaspóráknak, ezáltal alakulnak ki a falakon a penészfoltok.

Itt a megoldás - egy gyönyörű Trotec párátlanító - Meggyőzően jó ár Európa legnagyobb forgalmazójától

A penészfoltok kialakulásának megakadolyázására és a páratartalom normál szinten tartására jelentenek megoldást a Trotec páramentesítő készülékei, mint a TTK 24 E párátlanító. A Trotec  több, mint 30 éve van jelen a szakmában és Európa legsikeresebb forgalmazójaként tartják számon. Évente több 100.000 háztartásban jelentenek megoldást a Trotec párátlanítói. Kérjük olvassa el a részleteket.

TTK 24 E DS kompakt dizájn-párátlanító fekete/szürke színben

Stílusos, modern páramentesítés

Szeretne stílusosan lakni, dolgozni, és egyidejűleg érezhetően kellemes helyiségklímát élvezni és biztosítani? Ezekre az igényekre figyelve fejlesztettük tovább a Trotec TTK 24 E dizájn páramentesítőjét, tiszta formakidolgozásával, divatos színeivel. Négy aktuális színkombinációja a tiszta fehér, csokibarna / szürke, fekete / szürke, valamint a fehér / szürke.

TTK 24 E párátlanító színkombinációi

Aki nagy súlyt fektet a lakások és irodák modern berendezésére, az a technikai eszközök beszerzésekor sem kíván kompromisszumokba bocsátkozni.  Ezt mi is észrevettük! A TTK 24 E dizájn-párátlanító harmonikusan illeszkedik gyakorlatilag minden berendezési stílushoz, és elegáns színkombinációjival, letisztult formavilágával hozzájárul a stílusos berendezéshez.

Hogyan járul hozzá egy páramentesítő az egészségesebb helyiségklímához?

Minden ember naponta kb. fél liter vizet lélegzik ki. Az éjszaka folyamán egy - két liter vizet veszítünk, még akkor is, ha nem érzünk izzadást. Ez olyan nedvesség, ami a helyiség levegőjébe kerül, és különösen a meleg, nyári hónapokban zárt terekben hozzájárul a páratartalom-értékek emelkedéséhez.  Milyen problémát jelenthet ez? A magas páratartalom kedvez a penészgombák képződésének. A penészspórák elszaporodhatnak a levegőben, és belégzéssel máris bekerülnek a szervezetünkbe. Belső terekben az optimális páraérték 40 - 60 % körüli. Ennél magasabb értékek érezhetően befolyásolják komfortérzetünket, és a penészgombák megjelenése allergiás, légúti panaszok kialakulásához vezethet.

A Trotec TTK 24 E DS párátlanító legfontosabb tulajdonságai

- Ez a kompakt, kis méretű párátlanító könnyedén elfér bármely szobában vagy irodában. Ennek ellenére nagyon hatékonyan működik, ha a páratartalom megemelkedik. A párátlanító maximális teljesítménye 10 liter/nap. Ez 35 °C és 90 %-os páratartalom mellett értendő, de szobahőmérsékleten is számolhatunk napi néhány literrel. Minél magasabb a páratartalom, annál több vizet gyűjt a páramentesítő adott idő alatt.

-  Elegáns, modern megjelenésével akár dísze is lehet a szobának vagy az irodának.

- Bekapcsolás után azonnal elkezdi a párátlanítást, és a kikapcsolásig, illetve a tartály megteléséig működik.

- A TTK 24 E páramentesítő berendezés 1,6 literes tartállyal rendelkezik, mely magas páratartalom esetén viszonylag gyorsan megtelhet. Amint megtelik a tartály, a készülék kikapcsol. Ezzel a túlfolyás elleni védelemmel biztosítható, hogy ne folyjon ki a készülékből a víz. Használatát max. 15 m2, 37 m3 helyiségméretig ajánljuk.

- A páramentesítőre kondenzvíz elvezető tömlő is szerelhető, hogy egyszerűen a lefolyóba engedhető legyen a kicsapódott víz.
TTK 24 E DS kompakt dizájn-párátlanító

A TTK 24 E DS páramentesítő különleges ismertetőjegyei:

 • A legnagyobb német páramentesítő forgalmazó, a Trotec cég terméke

 • Elegáns, divatos  fekete / szürke színkombináció

 • Leolvasztó automatika

 • Tartály telítettségjelző lámpa

 • Túlfolyás elleni védelem automatikus kikapcsolással

 • Külső kondenzvíz elvezető cső csatlakoztatási lehetőségű

 • Integrált mosható levegőszűrő - kiegészítő légtisztítás a por és az állatszőrök kivonásával

Mikor használható a  TTK 24 E páramentesítő készülék:TTK 24 E DS kompakt dizájn-párátlanító felhasználási területének nagysága

- Kiválóan alkalmas kisebb helyiségek, lakások és irodák páramentesítésére. Abban a helyiségben, ahol tartósan magas a páratartalom, előbb-utóbb megjelenik a penész a falakon, ablakok mellett, hideg sarkokban, esetleg még a bútorokon is. Ezzel a készülékkel folyamatosan a normál szinten tarthatja a levegő páratartalmát, így megszüntetve a penészképződést.

- A párásodó ablakok is a magas páratartalmat jelzik, így a készülék használatával ezt a problémát is kiküszöbölhetjük.

- A téli időszakban sokszor gondot jelentenek a lassan száradó ruhák. Mikor 2-3 nap kell a mosott ruhák száradásához, többször érezhető már rajtuk dohos, kellemetlen szag. A TTK 24 E párátlaíntó használatával meggyorsíthatja a ruhaszáradást, és megelőzheti a dohos, kellemetlen szag kialakulását.

-  A hűvösebb pincehelyiségekben általában gondot okoz a penészedés. Ezzel a készülékkel a pincék páratartalma is jól kezelhető.

A következő teljesítménydiagram mutatja be a TTK 24 E párátlanító felhasználási alkalmasságát, a terület- és térfogatskálán jól látható és leolvasható a helyiségméret.

A dizájn-párátlanító hasznos tulajdonságai, képekben:

TTK 24 E DS kompakt dizájn-párátlanító áttekinthető kezelőfelülettel

TTK 24 E DS kompakt dizájn-párátlanító mosható levegőszűrővel

TTK 24 E DS kompakt dizájn-párátlanító könnyen hozzáférhető víztartállyal

Áttekinthető kezelőfelület. A TTK 24 E gyakorlatilag felügyelet nélkül teszi a dolgát. 5°C-os helyiséghőmérséklettől dolgozik, diszkrét figyelmeztető lámpa jelzi a kezelőfelületen a víztartály ürítésének szükségességét.

Mosható levegőszűrő. A beépített levegőszűrő segít a por és állatszőrök ellen. Könnyedén kivehető és tiszta vízzel mosható. Nincs szükség utólagos szűrővásárlásra, ez költséghatékony megoldás.

Könnyen hozzáférhető víztartály. A levegőből kivont pára az 1,6 l-es víztartályban gyűlik össze. Ha a tartály megtelt, a készülék automatikusan lekapcsol. A TTK 24 E rendelkezik tömlőcsatlakozással, amivel a kondenzvizet közvetlenül a lefolyóba lehet vezetni

Kockázatmentes vásárlásKockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez, magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a páramentesítő készüléket. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

A TTK 24 E párátlantó készülék műszaki paraméterei:

Feszültség: 230 V / 50 Hz
Teljesítmény: max. 250W
Párátlanítás: 10 l/nap (35C/90% rp.)
Ajánlott terület: max. 15 m2 / 37 m3
Szabályozó: nincs páraszabályzó, ki-be kapcsolható a készülék
Leolvasztás: automata
Víztartály: 1,6 l, tömlő csatlakoztatható
Hűtőfolyadék: R 134 A
Méret: 243 x 312 x 410 mm
Ventilátor: 100 m3/h
Zajszint: <42 dB
Súly: 10 kg
Üzemi hőmérséklet: 5-32 ºC

Páraérték-tartomány: 20 - 80 %
​Jótállás: 2 év
Magyar nyelvű használati utasítás

Hasznos javaslat a páramentesítés megkezdése előtt

Új információk, melyekre eddig kevesen gondoltak!

A páramentesítés megkezdése előtt szakszerűen el kell távolítani az összes penészt, mert, ha azt elkezdenénk szárítani, akkor egyrészt a spórák szétszóródnának a levegőbe, másrészt ott maradnának a gombatelepek a felületen. A penészeltávolítás összetett folyamat és nagyon fontos, hogy szakszerűen történjen, és ehhez megfelelő szereket és eszközöket használjunk. A penészeltávolítás megkezdése előtt mindenképpen tájékozódjon a szakszerű folyamatról! Fontos többek között, hogy az eltávolítás során kellőképpen benedvesítse és végig nedvesen tartsa a penészt, különben a takarítás során nagy mennyiségű spóra kerülhet a levegőbe. Tájékozódjon a megfelelő szerekről, azok hatékonyságáról és tartsa be ezek biztonsági utasításait. Használjon védőfelszerelést és közben szellőztessen. (Igény esetén érdemes szakembert hívni a folyamathoz.)  A penészeltávolítás után lehetőleg fesse is le a felületet! A penészentesítés közben és utána is nagyon alaposan ki kell szellőztetni, majd takarítani az egész lakást. A páramentesítő segítségével ezután penészmenentesen tarthatja a helyiséget. 

A páramentesítő belsejének tisztíttatása szakszervizzel

Továbbá időnként világítson be a szűrő mögé a páramentestő belsejébe és, amennyiben vastag lerakódást fedez fel a hűtőbordákon, vagy igény esetén ezt megelőzően bármikor, a párátlanítót küldje vissza hozzánk, vagy más klímatechnikai szakszervizhez belső tisztításra! (Garanciaidőn belül hozzánk.)

A penészfoltoknak tehát örökre búcsút inthet, mert a páramentesítő segítségével beállíthatja az optimális páratartalmat. Optimális páratartalom mellett nem tud penész kifejlődni.

Amennyiben a TTK 24 E DS kompakt, fekete-szürke kivitelű dizájn - párátlanító elnyerte tetszését, kérjük kattintson a kosár gombra!

 

Páramentesítő adatok
Áramfogyasztás max. 0,25 kW
Párátlanítás 10 l/nap (35 °C/90 % rp.)
Leolvasztás automata
Víztartály 1,6 l, tömlő csatlakoztatható
Hűtőfolyadék R 134 A, súlya 62 g
Méret 243 x 312 x 410 mm
Ventilátor 100 m3/h
Zajszint < 42 dB
Súly 10 kg
Üzemi hőmérséklet 5 - 32 °C
Ajánlott környezet 15 m² / 37 m³
Feszültség; 220 V / 50 Hz
Működési tartomány 20% - 80 % r.p.

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Akciós csomagajánlat - Trotec TTK 24 E DS és BZ 05 - Párátlanító és páramérő - max. 10 l/nap, 15 m2-ig, gyönyörű design - német márka

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: TTK 24 E DS páramentesítő penész ellen
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 54.990 Ft
 • 53.980 Ft
 • Nettó ár: 42.504 Ft

Címkék: párátlanító, lakás