Elfogyott B kategóriás Pártlanító Trotec TTP 10 E Peltier-párátlanító - ultrakompakt páramentesítő, max. 0,75 l/nap, 10 m2

Peltier-párátlanító Trotec TTP 10 E - B kategória

Ultrakompakt páramentesítő, rosszul szellőző, kis terekbe max. 0,75 l/nap, 10 m2

 


Több különböző B kategóriás termékkel rendelkezünk. Az ebbe a típusba tartozó készülékekre 4000 Ft-os árengedményt adunk.

Az eredeti állapottól az alábbi eltérések fordulhatnak elő:

 • Visszaküldött termékek, ezért a csomagolásuk már nem eredeti állapotú.

 • Általában enyhén horpadt, vagy a futár által ráragasztott, különböző címkéket tartalmazó csomagok. Ezek általában pár napot, vagy hetet használt,de teljesen újszerű berendezések.

 • Esztétikai hibával, pl.karcolással rendelkező készülékek.

Mindezek páramentesítésre kiválaón alkalmas készülékek. Használatukat olyan helyeken javasoljuk, ahol a fenti tényezők nem zavaróak.
Az árengedmény mértéke 4000 Ft. Készülékenként egy- egy, mindig egyedi hibáról, vagy eltérésről van szó.
További egyeztetésért kérjük hívja a vevőszolgálatot, a +36307870946-as telefonszámon!

Peltier-párátlanító Trotec TTP 10 E dizájnos, elegáns

Fontos!!! A termékleírás végén piros címsorral adunk egy hasznos szakmai tanácsot, hogy miért és hogyan érdemes eltávolítani a penészt még mielőtt elkezdenénk a páramentesítést! Ezt megelőzően pedig részletesen leírjuk ennek a nagyszerű páramentesítőnek a tulajdonságait:

Komfortos páramentesítő megoldás, kisebb helyiségekbe

Könnyen kezelhető Peltier-párátlanító Trotec TTP 10 E A kompakt TTP 10 E peltier-párátlanító vonzó páramentesítő teljesítményét visszafogott dizájnnal kombinálja, amivel minden környezetben jól mutat. Innovatív thermoelektronikus technológiájának köszönhetően pedig naponta 750 ml-es párátlanító teljesítményével kisebb tereket  10 m2-es helyiségméretig tart megbízhatóan szárazon.
Ideális elhelyezési területe ennek a peltier-párátlanítónak ruhás- és cipősszekrényekben, gardróbokban, élelmiszer-kamrákban, tárolóhelyiségekben lehet, valamint kicsi, ablak nélküli vizes blokkos helyiségekben is. A lakás épp ezeken az érzékeny, nedvesedésre hajlamos helyein szabadítják meg a peltier-párátlanítók hatékonyan a levegőt a felesleges nedvességtől, csökkentik a nyirkosodásból származó páralecsapódást, és akadályozzák meg a penészképződést.
Egy telítettséget jelző figyelmeztető fényjelzés jelzi idejében, ha a 2 l űrtartalmú víztartály megtelt, és az automatikus kikapcsolás akadályozza meg a tartály túlfolyását.
Beépített légtisztító funkciójának köszönhetően a TTP 10 E peltier-párátlanítók kiszűrik az állatszőrök, a por és a bolyhok egy részét a levegőből. Ehhez a filter kivehető, könnyen tisztítható és újra használható. 
Mivel a párátlanító működése optimálisan energiahatékony, és a peltier-elemnek köszönhetően kifejezetten halk, használata garantáltan nem zavarja az éjszakai nyugalmat. Ezen felül a TTP 10 E peltier - párátlanító készülék párátlanító üzemmódban egyszerű kezelhetőségével jeleskedik: csak csatlakoztatjuk a konnektorhoz, bekapcsoljuk, és már működik is. Egy fogantyú könnyíti meg a párátlanító áthelyezését, vagy a felhasználási hely megváltoztatását.

A TTP 10 E peltier párátlanító készülék különös ismertetőjegyei:  TTP 10 E peltier párátlanító felhasználási területei

 • egyszerű párátlanító üzemmód

 • levegőtisztító funkció: tisztít állatszőrt, bolyhokat, port

 • kifejezetten halk működés

 • a csekély áramfogyasztás miatt kifejezetten energiahatékony

 • TÜV által igazolt minőség: garancia a magas minőségre, biztonságra és jól használhatóságra

A használat során jelentkező előnyök:

 • Rosszul szellőző helyiségek, ruhás- és cipősszekrények, gardróbok, élelmiszer-kamrák, tárolóhelyiségek, vagy kicsi, ablak nélküli vizes blokkos helyiségek szárazon tartására alkalmas

 • nagy rugalmasság, az extra kicsi építési módnak köszönhetően

 • modern thermoelektromos peltier-elem (kompresszor és hűtőközeg nélkül)  Peltier-párátlanító Trotec TTP 10 E mosható filterrel

 • levegőtisztító funkció szűri az állatszőr, a bolyhok és a por egy részét

 • telítettséget jelző LED fény, kikapcsolási automatikával

 • kivehető levegőfilter

 • túlfolyás elleni védelem, kikapcsolási automatikával

 • állapotjelző LED az üzemi státuszról

 • átlátszó víztartály

 • tetszetős, kompakt dizájn, fehér szín

Így működik a kondenzációs szárító, peltier-technikával Peltier elvvel működő párátlanító TTP 10 E

Ennél a párátlanító típusnál is a készülék belsejében szükség van egy hideg felületre, aminek a hőmérséklete a teremhőmérséklet levegőjének harmatpontja alatti, mert csak így tud a levegő páratartalma ezen lecsapódni. Erre a névadó peltier-elem szolgál, ami egy kompakt thermoelektromos átalakító, transzformátor, ami az áram átfolyásának hatására eléri azt, hogy az elem egyik oldala nagyon forró lesz, a másik pedig nagyon hideg. Egy fúvóberendezés beszívja a helyiség levegőjét, és a készülék belsejében a levegő a peltier-elem hideg oldalához lesz elvezetve. Itt a levegő harmatpont alá hűl, a nedvesség lecsapódik és egy tartályba csöpög. Végül a száraz levegőt a forró elemoldal előtt vezetjük el, felveszi annak melegét és a száraz, meleg levegő kiáramlik újra a helyiségbe.

A peltier-párátlanító működéséről itt talál egy német nyelvű videót:

 

Kockákockázatmentes vásárlászatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a páramentesítő készüléket. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

A TTP 10 E peltier párátlanító műszaki paraméterei:

Párátlanító teljesítmény: max. 0,75 l/nap Peltier-párátlanító Trotec TTP 10 E 2 literes átlátszó tartállyal
Ajánlott helyiségméret: 10 m² / 25 m³
Feszültség: 220 - 240 V / 50 - 60 Hz
Névleges áramfelvétel: 2,5 A
Teljesítményfelvétel: max. 0,07 kW
Kábelhossz: 1,4 m
Víztartály: 2 l
Hangerő: 45 dB(A)
Méret: 130 x 220 x 370 mm

Súly: 2 kg
Magyar nyelvű használati utasítás

Hasznos javaslat a páramentesítés megkezdése előtt

Új információk, melyekre eddig kevesen gondoltak!

A páramentesítés megkezdése előtt szakszerűen el kell távolítani az összes penészt, mert, ha azt elkezdenénk szárítani, akkor egyrészt a spórák szétszóródnának a levegőbe, másrészt ott maradnának a gombatelepek a felületen. A penészeltávolítás összetett folyamat és nagyon fontos, hogy szakszerűen történjen, és ehhez megfelelő szereket és eszközöket használjunk. A penészeltávolítás megkezdése előtt mindenképpen tájékozódjon a szakszerű folyamatról! Fontos többek között, hogy az eltávolítás során kellőképpen benedvesítse és végig nedvesen tartsa a penészt, különben a takarítás során nagy mennyiségű spóra kerülhet a levegőbe. Tájékozódjon a megfelelő szerekről, azok hatékonyságáról és tartsa be ezek biztonsági utasításait. Használjon védőfelszerelést és közben szellőztessen. (Igény esetén érdemes szakembert hívni a folyamathoz.)  A penészeltávolítás után lehetőleg fesse is le a felületet! A penészmentesítés közben és utána is nagyon alaposan ki kell szellőztetni, majd takarítani az egész lakást. A páramentesítő segítségével ezután penészmenentesen tarthatja a helyiséget.

A páramentesítő belsejének tisztíttatása szakszervizzel

Továbbá időnként világítson be a szűrő mögé a páramentestő belsejébe és, amennyiben vastag lerakódást fedez fel a hűtőbordákon, vagy igény esetén ezt megelőzően bármikor, a párátlanítót küldje vissza hozzánk, vagy más klímatechnikai szakszervizhez belső tisztításra! (Garanciaidőn belül hozzánk.)


Ha elnyerte tetszését a Trotec ultrakompakt, 10 m2-es helyiségméretig gardróbókat, kamrákat, tárolóhelyiségeket megbízhatóan és halkan szárazon tartó TTP 10 E peltier-párátlanító készüléke, kérjük helyezze kosarába!
 

 

Adatok
Funkciók • modern thermoelektromos peltier-elem (kompresszor és hűtőközeg nélkül) • levegőtisztító funkció szűri az állatszőrt, bolyhokat, port • telítettséget jelző LED fény, kikapcsolási automatikával • túlfolyás elleni védelem, kikapcsolási automatikával • állapotjelző LED az üzemi státuszról • átlátszó víztartály
Kábelhossz 1,4 m
Áramfelvétel 2,5 A
Teljesítmény 0,075 kW
Páramentesítő adatok
Párátlanítás 0,75 l/nap
Víztartály 2 l
Méret 130 x 220 x 370 mm
Zajszint 45 dB(A)
Súly 2 kg
Ajánlott környezet max. 10 m2
Feszültség; 220 - 220 V / 50 - 60 Hz

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

B kategóriás Pártlanító Trotec TTP 10 E Peltier-párátlanító - ultrakompakt páramentesítő, max. 0,75 l/nap, 10 m2

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: Trotec TTP 10 E B kategóriás Peltier-párátlanító
 • Elérhetőség: Elfogyott
 • 18.900 Ft
 • Nettó ár: 14.882 Ft

Címkék: páramentesítő, peltier-párátlanító