-8% Párátlanító, Peltier technológi, Trotec TTP 5 E - ultrakompakt páramentesítő, max. 0,3 l/nap, 6 m2

Peltier-párátlanító Trotec TTP 5 E

Ultrakompakt páramentesítő, rosszul szellőző, kis terekbe max. 0,3 l/nap, 6 m2

(A párátlanító raktáron van, szállítás 1-3 munkanapon belül.)
Peltier-párátlanító Trotec TTP 5 E, ultrakompakt, modern dizájn

Fontos!!! A termékleírás végén piros címsorral adunk egy hasznos szakmai tanácsot, hogy miért és hogyan érdemes eltávolítani a penészt még mielőtt elkezdenénk a páramentesítést! Ezt megelőzően pedig részletesen leírjuk ennek a nagyszerű páramentesítőnek a tulajdonságait:

Innovatív szárítási megoldás és technológia, kisebb helyiségekbe

Könnyen kezelhető Peltier-párátlanító Trotec TTP 5 E A kifejezetten kompakt TTP 5 E peltier-párátlanító innovatív thermoelektronikus technológiájával és diszkrét megjelenésével győzi meg a felhasználókat, hisz eleganciájával minden környezeti feltételhez kiválóan illeszkedik. Naponta 300 ml-es párátlanító teljesítménnyel kisebb tereket  6 m2-es helyiségméretig tart a párátlanító megbízhatóan szárazon. Így alkalmazását ruhás- és cipősszekrényekbe, gardróbokba, élelmiszer-kamrákba, tárolóhelyiségekbe ajánljuk. Hiszen a lakás épp ezeken az érzékeny, nedvesedésre hajlamos helyein vagy kicsi, ablak nélküli vizes blokkos helyiségekben szabadítják meg a peltier-párátlanítók hatékonyan a levegőt a felesleges nedvességtől, csökkentik a nyirkosodásból származó páralecsapódást, és akadályozzák meg a penészképződést.
Mivel a párátlanító működése optimálisan energiahatékony, és a peltier-elemnek köszönhetően kifejezetten halk, használata garantáltan nem zavarja az éjszakai nyugalmat. Ezen felül a TTP 5 E peltier - párátlanító készülék párátlanító üzemmódban egyszerű kezelhetőségével jeleskedik: csak csatlakoztatjuk a konnektorhoz, bekapcsoljuk, és működik is.
Egy telítettséget jelző figyelmeztető fényjelzés jelzi idejében, ha a 700 ml űrtartalmú víztartály megtelt, és az automatikus kikapcsolás akadályozza meg a tartály túlfolyását.
Beépített légtisztító funkciójának köszönhetően a TTP 5 E peltier-párátlanítók kiszűrik az állatszőrök, a por és a bolyhok egy részét a levegőből.

A TTP 5 E peltier párátlanító készülék különös ismertetőjegyei:  TTP 5 E peltier párátlanító felhasználási területei

 • könnyen kezelhető konstrukció és párátlanító üzemmód

 • kifejezetten könnyű kezelhetőség

 • halk működés

 • a csekély áramfogyasztás miatt kifejezetten energiahatékony

 • TÜV által igazolt minőség: garancia a magas minőségre, biztonságra és jól használhatóságra

Az alapfelszereltség része:

 • Rosszul szellőző helyiségek, ruhás- és cipősszekrények, gardróbok, élelmiszer-kamrák, tárolóhelyiségek, vagy kicsi, ablak nélküli vizes blokkos helyiségek szárazon tartására alkalmas.

 • nagy rugalmasság, az extra kicsi építési módnak köszönhetően

 • modern thermoelektromos peltier-elem (kompresszor és hűtőközeg nélkül) Peltier-párátlanító Trotec TTP 5 E átlátszó tartállyal

 • levegőtisztító funkció szűri az állatszőr, a bolyhok és a por egy részét

 • telítettséget jelző LED fény, kikapcsolási automatikával

 • túlfolyás elleni védelem, kikapcsolási automatikával

 • állapotjelző LED az üzemi státuszról

 • átlátszó víztartály

 • tetszetős, kompakt dizájn, fehér szín

Így működik a kondenzációs szárító, peltier-technikával Peltier elvvel működő párátlanító TTP 5 E

Ennél a párátlanító típusnál is a készülék belsejében szükség van egy hideg felületre, aminek a hőmérséklete a teremhőmérséklet levegőjének harmatpontja alatti, mert csak így tud a levegő páratartalma ezen lecsapódni. Erre a névadó peltier-elem szolgál, ami egy kompakt thermoelektromos átalakító, transzformátor, ami az áram átfolyásának hatására eléri azt, hogy az elem egyik oldala nagyon forró lesz, a másik pedig nagyon hideg. Egy fúvóberendezés beszívja a helyiség levegőjét, és a készülék belsejében a levegő a peltier-elem hideg oldalához lesz elvezetve. Itt a levegő harmatpont alá hűl, a nedvesség lecsapódik és egy tartályba csöpög. Végül a száraz levegőt a forró elemoldal előtt vezetjük el, felveszi annak melegét és a száraz, meleg levegő kiáramlik újra a helyiségbe.
 

A peltier-párátlanító működéséről itt talál egy német nyelvű videót:

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez, magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a páramentesítő készüléket. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

A TP 5E peltier párátlanító műszaki paraméterei: Könnyen kezelhető Peltier-párátlanító Trotec TTP 5 E

Párátlanító teljesítmény: max. 0,3 l/nap
Ajánlott helyiségméret: 6 m² / 15 m³
Feszültség: 100 - 240 V / 50 - 60 Hz
Névleges áramfelvétel: 2,5 A
Teljesítményfelvétel: max. 0,023 kW
Kábelhossz: 1,5 m
Víztartály: 0,7 l
Hangerő: 35 dB(A)
Méret: 100 x 160 x 260 mm

Súly: 1,5 kg
Magyar nyelvű használati utasítás

Hasznos javaslat a páramentesítés megkezdése előtt

Új információk, melyekre eddig kevesen gondoltak!

A páramentesítés megkezdése előtt szakszerűen el kell távolítani az összes penészt, mert, ha azt elkezdenénk szárítani, akkor egyrészt a spórák szétszóródnának a levegőbe, másrészt ott maradnának a gombatelepek a felületen. A penészeltávolítás összetett folyamat és nagyon fontos, hogy szakszerűen történjen, és ehhez megfelelő szereket és eszközöket használjunk. A penészeltávolítás megkezdése előtt mindenképpen tájékozódjon a szakszerű folyamatról! Fontos többek között, hogy az eltávolítás során kellőképpen benedvesítse és végig nedvesen tartsa a penészt, különben a takarítás során nagy mennyiségű spóra kerülhet a levegőbe. Tájékozódjon a megfelelő szerekről, azok hatékonyságáról és tartsa be ezek biztonsági utasításait. Használjon védőfelszerelést és közben szellőztessen. (Igény esetén érdemes szakembert hívni a folyamathoz.)  A penészeltávolítás után lehetőleg fesse is le a felületet! A penészmentesítés közben és utána is nagyon alaposan ki kell szellőztetni, majd takarítani az egész lakást. A páramentesítő segítségével ezután penészmenentesen tarthatja a helyiséget.

A páramentesítő belsejének tisztíttatása szakszervizzel

Továbbá időnként világítson be a szűrő mögé a páramentestő belsejébe és, amennyiben vastag lerakódást fedez fel a hűtőbordákon, vagy igény esetén ezt megelőzően bármikor, a párátlanítót küldje vissza hozzánk, vagy más klímatechnikai szakszervizhez belső tisztításra! (Garanciaidőn belül hozzánk.)


Ha elnyerte tetszését a Trotec ultrakompakt, 6 m2-es helyiségméretig gardróbókat, tárolóhelyiségeket megbízhatóan szárazon tartó TTP 5 E peltier-párátlanító készüléke, kérjük helyezze kosarába!
 

 

Adatok
Funkciók • modern thermoelektromos peltier-elem (kompresszor és hűtőközeg nélkül) • levegőtisztító funkció szűri az állatszőrt, bolyhokat, port • telítettséget jelző LED fény, kikapcsolási automatikával • túlfolyás elleni védelem, kikapcsolási automatikával • állapotjelző LED az üzemi státuszról • átlátszó víztartály
Kábelhossz 1,5 m
Teljesítményfelvétel 0,023 kW
Áramfelvétel 2,5 A
Páramentesítő adatok
Párátlanítás 0,3 l/nap
Víztartály 0,7 l
Méret 100 x 160 x 260 mm
Zajszint 35 dB(A)
Súly 1,5 kg
Ajánlott környezet max. 6 m2
Feszültség; 100 - 220 V / 50 - 60 Hz

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Párátlanító, Peltier technológi, Trotec TTP 5 E - ultrakompakt páramentesítő, max. 0,3 l/nap, 6 m2

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: Trotec TTP 5 E Peltier-párátlanító
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 24.990 Ft
 • 22.990 Ft
 • Nettó ár: 18.102 Ft

Címkék: páramentesítő, peltier-párátlanító