Elfogyott B kategóriás Párátlanító Trotec TTP 1 E - Peltier technológia ultrakompakt páramentesítő, rosszul szellőző, kis terekbe max. 0,22 l/nap, 5 m2

Peltier-párátlanító Trotec TTP 1 E - B kategória

Ultrakompakt páramentesítő, rosszul szellőző, kis terekbe max. 0,22 l/nap, 5 m2

(A párátlanító raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanapon belül.)

Több különböző B kategóriás termékkel rendelkezünk. Az ebbe a típusba tartozó készülékekre 4000 Ft-os árengedményt adunk.

Az eredeti állapottól az alábbi eltérések fordulhatnak elő:

 • Visszaküldött termékek, ezért a csomagolásuk már nem eredeti állapotú.

 • Általában enyhén horpadt, vagy a futár által ráragasztott, különböző címkéket tartalmazó csomagok. Ezek általában pár napot, vagy hetet használt,de teljesen újszerű berendezések.

 • Esztétikai hibával, pl.karcolással rendelkező készülékek.

Mindezek páramentesítésre kiválaón alkalmas készülékek. Használatukat olyan helyeken javasoljuk, ahol a fenti tényezők nem zavaróak.
Az árengedmény mértéke 4000 Ft. Készülékenként egy- egy, mindig egyedi hibáról, vagy eltérésről van szó.
További egyeztetésért kérjük hívja a vevőszolgálatot, a +36307870946-as telefonszámon!

Peltier-párátlanító Trotec TTP 1 E ultrakompakt, dizájnos

Fontos!!! A termékleírás végén piros címsorral adunk egy hasznos szakmai tanácsot, hogy miért és hogyan érdemes eltávolítani a penészt még mielőtt elkezdenénk a páramentesítést! Ezt megelőzően pedig részletesen leírjuk ennek a nagyszerű páramentesítőnek a tulajdonságait:

Optimális szárítási megoldás, időtlen formában

Szép kivitelű Peltier-párátlanító Trotec TTP 1 E Az ultrakompakt TTP 1 E és TTP 2 E peltier-párátlanítókkal a legkisebb helyiségekben is meggyőző eredményeket érhetünk el. Merthogy helyigényük csupán egy cipősdoboz kétharmada, de ezzel ellentétben olyan thermoelektromos technikai felszereltségűek, ami minden körülmények között száraz körülményeket szavatol! A mini-párátlanítók megtisztítják a nedves, dohos helyiségek levegőjét, és élménytelivé varázsolják a lélegzetvételt.
A két mini - páramentesítő csak színében különbözik: technikailag és felépítésüknél fogva azonosak, és kisebb tereket  5 m2-es helyiségméretig, naponta 220 ml-es párátlanító teljesítménnyel tartanak megbízhatóan szárazon. Az egyszerű, elegáns dizájn egyszerűen minden lakó- és munkakörnyeztbe nagyszerűen illeszkedik. Különleges kompaktságuknak hála, a TTP- párátlanítók kiválóan alkalmasak ruhás- és cipősszekrényekbe, gardróbokba, élelmiszer-kamrákba, tárolóhelyiségekbe, vagy kicsi, ablak nélküli vizes blokkos helyiségekbe, ahol nem túl nagy a páralecspódás. De épp ezeken az érzékeny, nedvesedésre hajlamos helyeken szabadítják meg a peltier-párátlanítók hatékonyan a levegőt a felesleges nedvességtől, csökkentik a nyirkosodásból származó nedvességlecsapódást, és akadályozzák meg a penészképződést.
Mivel a párátlanító működése optimálisan energiahatékony, és a peltier-elemnek köszönhetően kifejezetten halk, használata garantáltan nem zavarja az éjszakai nyugalmat. Mindkét TTP-készülék párátlanító üzemmód közben egyszerű kezelhetőségével jeleskedik: csak csatlakoztatjuk a konnektorhoz, bekapcsoljuk, és kész is. Egy jól látható LED-jelzés jól felismerhetően mutatja, hogy működik-e a készülék, és kell-e üríteni a víztartályt. A párátlanító addig működik, míg egy szenzor felismeri, hogy az 500 ml űrtartalmú víztartály megtelt, ezt követően automatikusan kikapcsol. Mihelyst a tartályt ürítettük, a működés automatikusan folytatódik. Beépített légtisztító funkciójának köszönhetően a TTP 1 E, TTP 2 E peltier-párátlanítók kiszűrik az állatszőrök, a por és bolyhok egy részét a levegőből.

A TTP 1 E peltier párátlanító készülék különös ismertetőjegyei:  Peltier-párátlanító Trotec TTP 1 E felhasználási területei

 • könnyen kezelhető konstrukció és párátlanító üzemmód

 • kifejezetten könnyű kezelhetőség

 • halk működés

 • a csekély áramfogyasztás miatt kifejezetten energiahatékony

 • a szükséges adaptert TÜV által igazolt minőségben a készülékkel együtt kapja

Az alapfelszereltség része:

 • nagy rugalmasság, az extra kicsi építési módnak köszönhetően

 • modern thermoelektromos peltier-elem (kompresszor és hűtőközeg nélkül)

 • levegőtisztító funkció szűri az állatszőr, a bolyhok és a por egy részét Peltier-párátlanító Trotec TTP 1 E kis helyek párátlanítására

 • telítettséget jelző LED fények, kikapcsolási automatikával

 • túlfolyás elleni védelem, kikapcsolási automatikával

 • állapotjelző LED-ek az üzemi státuszról

 • átlátszó víztartály

 • tetszetős, kompakt dizájn, divatos kávébarna szín

Így működik a kondenzációs szárító, peltier-technikával

Ennél a párátlanító típusnál is a készülék belsejében szükség van egy hideg felületre, aminek a hőmérséklete a teremhőmérséklet levegőjének harmatpontja alatti, mert csak így tud a levegő páratartalma ezen lecsapódni. Erre a névadó peltier-elem szolgál, ami egy kompakt thermoelektromos átalakító, transzformátor, ami az áram átfolyásának hatására eléri azt, hogy az elem egyik oldala nagyon forró lesz, a másik pedig nagyon hideg. Egy fúvóberendezés beszívja a helyiség levegőjét, és a készülék belsejében a levegő a peltier-elem hideg oldalához lesz elvezetve. Itt a levegő harmatpont alá hűl, a nedvesség lecsapódik és egy tartályba csöpög. Végül a száraz levegőt a forró elemoldal előtt vezetjük el, felveszi annak melegét és a száraz, meleg levegő kiáramlik újra a helyiségbe.

A peltier-párátlanító működéséről itt talál egy videót:

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a páramentesítő készüléket. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

A párátlanító készülék műszaki paraméterei:

Párátlanító teljesítmény: max. 0,22 l/nap
Ajánlott helyiségméret: 5 m² / 12,5 m³
Feszültség: 100 - 240 V / 50 - 60 Hz
Névleges áramfelvétel: 0,6 A
Teljesítményfelvétel: max. 0,02 kWTÜV által igazolt minőség
Kábelhossz: 1,4 m
Víztartály: 0,5 l
Hangerő: 35 dB(A)
Méret: 95 x 150 x 220 mm

Súly: 1 kg
Magyar nyelvű használati utasítás

Hasznos javaslat a páramentesítés megkezdése előtt

Új információk, melyekre eddig kevesen gondoltak!

A páramentesítés megkezdése előtt szakszerűen el kell távolítani az összes penészt, mert, ha azt elkezdenénk szárítani, akkor egyrészt a spórák szétszóródnának a levegőbe, másrészt ott maradnának a gombatelepek a felületen. A penészeltávolítás összetett folyamat és nagyon fontos, hogy szakszerűen történjen, és ehhez megfelelő szereket és eszközöket használjunk. A penészeltávolítás megkezdése előtt mindenképpen tájékozódjon a szakszerű folyamatról! Fontos többek között, hogy az eltávolítás során kellőképpen benedvesítse és végig nedvesen tartsa a penészt, különben a takarítás során nagy mennyiségű spóra kerülhet a levegőbe. Tájékozódjon a megfelelő szerekről, azok hatékonyságáról és tartsa be ezek biztonsági utasításait. Használjon védőfelszerelést és közben szellőztessen. (Igény esetén érdemes szakembert hívni a folyamathoz.)  A penészeltávolítás után lehetőleg fesse is le a felületet! A penészmentesítés közben és utána is nagyon alaposan ki kell szellőztetni, majd takarítani az egész lakást. A páramentesítő segítségével ezután penészmenentesen tarthatja a helyiséget.

A páramentesítő belsejének tisztíttatása szakszervizzel

Továbbá időnként világítson be a szűrő mögé a páramentestő belsejébe és, amennyiben vastag lerakódást fedez fel a hűtőbordákon, vagy igény esetén ezt megelőzően bármikor, a párátlanítót küldje vissza hozzánk, vagy más klímatechnikai szakszervizhez belső tisztításra! (Garanciaidőn belül hozzánk.)


Ha elnyerte tetszését a Trotec ultrakompakt, kis méretű, ablak nélküli fürdőszobák, gardróbók, tárolóhelyiségek pára-  és penészmentesítésére kiválóan alkalmas TTP 1E peltier-párátlanító készüléke, kérjük helyezze kosarába!
 

 

Adatok
Funkciók • modern thermoelektromos peltier-elem (kompresszor és hűtőközeg nélkül) • levegőtisztító funkció szűri az állatszőrt, bolyhokat, port • telítettséget jelző LED fények, kikapcsolási automatikával • túlfolyás elleni védelem, kikapcsolási automatikával • állapotjelző LED-ek az üzemi státuszról • átlátszó víztartály
Kábelhossz 1,4 m
Áramfelvétel 0,6 A
Teljesítmény 0,02 kW
Páramentesítő adatok
Víztartály 0,5 l
Méret 95 x 150 x 220 mm
Zajszint 35 dB(A)
Súly 1 kg
Ajánlott környezet max. 5 m2
Feszültség; 100 - 220 V / 50 - 60 Hz

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

B kategóriás Párátlanító Trotec TTP 1 E - Peltier technológia ultrakompakt páramentesítő, rosszul szellőző, kis terekbe max. 0,22 l/nap, 5 m2

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: Trotec TTP 1 E B kategóriás Peltier-párátlanító
 • Elérhetőség: Elfogyott
 • 8.990 Ft
 • Nettó ár: 7.079 Ft

Címkék: páramentesítő, peltier-párátlanító