Kiárusítva Rendezvénysátor, party sátor, sörsátor - 3 x 6m, 50+ UV védelem, sötétszürke

Party sátor oldalfalakkal a kis és nagy bulik számára a saját kertjében

FIGYELEM: Eső, szél vagy rossz időjárási viszonyok esetén a kerti sátor könnyen károsodhat! A rendezvénysátor funkciója az árnyékolás és az enyhe szellő elleni korlátozott védelem, valamint az egységes, zárt, vagy félig nyitott tér kialakítása. Más időjárási körülmények között a ponyva azonnali eltávolítását javasoljuk, különben az a csapadék súlyától és a széltől könnyen tönkremehet. A jótállás az időjárás által okozott károkra nem vonatkozik.

Ez a modern sörsátor időtlenül modern, sötétszürke színben kombinálja a legmagasabb funkcionalitást, a stabilitást  a vonzó megjelenéssel. 3 × 6 méteres alapterületével az ArtLife pavilonja elegendő helyet biztosít családdal, barátokkal, szomszédokkal vagy munkatársakkal együtt eltöltött, odahaza,  a saját kertben tartandó mindenféle ünepi alkalmak megrendezésére.

Sörsátor tetőponyvával és levehető oldalfalakkal

Egyszerű, szürke színe miatt a pavilon szinte minden környezetbe illeszkedik. Az alapszerkezetül szolgáló váz robusztus, csövázas acélszerkezet. Az egyes acélcsövek biztonságosan összeilleszthető csatlakozással vannak összekötve, és egyszerűen csatlakoztathatók. A rögzíthető lábak, a földbe szúrható horgok és a feszítőkötelek szavatolják a biztonságos álló helyzetet, stabilitást. A polietilénből készült tetőponyva és oldalfalak intenzív napsütés esetén árnyékot biztosítanak. Ugyanakkor megfelelő védelmet nyújtanak a könnyű esőszitálás vagy a lágy szélfuvallatok ellen. A tépőzáras kötőelemeknek köszönhetően az oldalfalak egyszerűen eltávolíthatók egy pár mozdulattal. A 6 oldalpanel közül 4 db ablakelemekkel van ellátva. Ennek eredményeképpen a napsugarak bejutnak a belső térbe, és természetes fényt biztosítanak a benn ülőknek a nap folyamán.

FIGYELEM: Eső, szél vagy rossz időjárási viszonyok esetén a kerti sátor nem nyújt megfelelő védelmet! A rendezvénysátor funkciója az árnyékolás és az enyhe szellő elleni korlátozott védelem, valamint az egységes, félig nyitott tér kialakítása. Más időjárási körülmények között a ponyva azonnali eltávolítását javasoljuk, különben az a csapadék súlyától és a széltől könnyen károsodhat. A jótállás az időjárás által okozott károkra nem vonatkozik.

A kerti sátor jellemzői:

✔ 3 x 6 méteres, nagy kerti sátor 
✔ tökéletes családi összejövetelek, céges bulik vagy szabadtéri rendezvények lebonyolítására
✔ védelmet nyújt a napsütés, szitáló eső és enyhe szellő esetén
✔ modern dizájn
✔ acélcsőből készült, stabil konstrukció
✔ víztaszító  polietilénből 
✔ 6 levehető oldallap, ebből 4 ablakos 
✔ könnyű szerkezet, csavarozás nélkül összeállítható

Műszaki adatok:

 • anyaga:
  • Keret: acélcső
  • Ponyva: 100 g / m² polietilén
  • Oldalfalak: 90 g / m² polietilén
 • Szín: szürke
 • Oldalfalak száma: 6, 2 ajtó és 4 ablak
 • Lábak száma: 6
 • Kampók száma: 12

Méretek (kb. Cm-ben):

 • Teljes méretek: 300 × 600 × 250

Szállítási terjedelem:

 • 1 × party sátor
 • 1 × összeszerelési utasítás

Összeállítás és szerelés:

A party sátor lapra szerelt készletként kerül szállításra. Az utasításokat követve gyorsan és egyszerűen felállíthatja kertjében a pavilont. Rövid időn belül használatra kész.

 

 

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat! 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk minden termékünkre. Továbbá jótállási időn belüli cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg az esetlegesen meghibásodott termékeket. Ezekkel a szolgáltatásokkal teljesen levesszük a kockázatot a vásárlók válláról!

Vásárolja meg Ön is ezt a nagyszerű terméket a VivaHome kínálatából. Ehhez kérjük, kattintson a Kosárba gombra!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Rendezvénysátor, party sátor, sörsátor - 3 x 6m, 50+ UV védelem, sötétszürke

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Artlife
 • Termék kód: 25442
 • Elérhetőség: Kiárusítva
 • 74.990 Ft
 • Nettó ár: 59.047 Ft