-20% PAGS 10-230 Kétkezes sarokcsiszoló, flex, 2000W teljesítmény, 6500-as fordulatszám

PAGS 10-230 Sarokcsiszoló, flex

Kompakt erőcsomag, barkács-mestereknek

(A termék raktáron van, szállítási ideje 1-3 munkanap!)

Sarokcsiszoló PAGS 10-230, profi, nagy teljesítményű kétkezes szerszámgép

PAGS 10-230 sarokcsiszoló felszereltségeMiért érdemes Trotec márkájú szerszámgépet vásárolni?

Hogyan születtek a Trotec szerszámgépek?

A Trotec márka Németországban született, több, mint 30 évvel ezelőtt. A Trotec márka a széles választék és a remek árak miatt már régóta piacvezető Európában a páramentesítés területén. 2010-es évek második felében úgy döntött, hogy a Németországban már jól ismert és népszerű márkanév alatt szerszámgépeket is gyártat, és ezzel is tovább növeli bevételét és az elégedett felhasználók táborát. Megállapodott olyan tapasztalt és sikeres gyártókkal, melyek ezen a területen már ismert és széles körben elterjedt márkáknak is gyártanak. Jelenleg a márkanév népszerűsítése és a piaci részesedés növelése érdekében különösen vevőbarát áron kínálja a szerszámgépeket és pár éven belül szeretné magát az ismertebb márkák között pozícionálni.

Vásároljon Trotec terméket bizalommal, 14 napos pénzvisszafizetési garanciával kockázatmentesen. Próbálja ki, mit tud a Trotec más barkács - kategóriás szerszámgépekkel szemben! Győződjön meg a teljesítményről saját maga, növelje az elégedett felhasználók táborát, és adja tovább a gépek jó hírét Ön is!

A Trotec sarokcsiszoló előnyei

Íme, a sarokcsiszoló, a PAGS 10-230,  az igényes munkák elvégzésére. Az általunk kínált erőcsomag kitűnik kifejezetten nagy teljesítményű, 2.000 W-os motorjával, ezzel biztosítva a hatékony és folyamatos munkavégzést, valamint nagyszerű megoldásaival. Ezek közé tartozik a lágyindítás és az indítóáram korlátozása, ami kifejezetten a biztonságos munkavégzést szolgálja, a felhasználó legmagassabb szintű biztonságának megteremtése mellett, valamint egy három irányba fordítható hajtóműfej, ami az optimális kezelést teszi lehetővé, vágás és darabolás közben.

A kompakt, kétkezes flex, a PAGS 10-230 egyszerűen kézben tartható, és csekély vibrációjú munkamenetének, valamint pótmarkolatának köszönhetően különösen biztonságosan és kényelmesen kezelhető, vezethető.  A motor 2.000 W-os névleges teljesítményének, valamint a nagy, 230 mm-es korongátmérőnek  köszönhetően nagyobb erőfeszítés nélkül sikerülnek a kemény csiszoló munkák, mély vágások fémekbe vagy kőbe is, és problémamentes a csempék, járólapok, betontéglák vágása is.

Az átgondolt, nagy motorerő átvitele a fejben történik, pontosabban a karcsú, magas élettartamú aluminium-présöntvény hajtóműfejben. Ez szavatolja a nagy stabilitást, és még nagyobb terhelés alatt is a percenkénti állandó 6.500-as fordulatszámot, és így a jó tempójú munkavégzést. Ezen felül a három állásba fordítható hajtóműfej különösen kézreálló használatot tesz lehetővé, vágás, darabolás és csiszolás közben. A fordítás átállítása egy egyszerű gombnyomással megtörténik, és 90°-al jobbra, balra állítható így át a hajtóműfej.

Sok más szerszámmal ellentétben a PAGS 10-230 sarokcsiszoló egy szerszámnélküli gyorsreteszeléssel van felszerelve, a korongok és tárcsák védelme érdekében, és ez megkönnyíti a problémamentes munkavégzést, a legeldugottabb sarkokban is. Ezen felül a flex orsórögzítéssel rendelkezik, ami lehetővé teszi az egyszerű és gyors szerszámcserét. A nagy csiszoló- vagy vágókorong a rögzítő-gomb megnyomásával a lehető legegyszerűbben cserélhető.

Nagyobb biztonság, az ergonomikus konstrukciónak köszönhetően Lágybetét markolatokkal felszerelt sarokcsiszoló PAGS 10-230

Az ergonomikusan optimalizált PAGS 10-230 sarokcsiszolót vékony markolatméretének és a fő- és a pótmarkolatban is benne lévő gumírozott puha lágybetéteknek köszönhetően nagy fogásbiztonsággal lehet kézben tartani, hosszabb munkafolyamatok végzése közben is. A kiegészítő markolat a kétkezes, kevésbé fárasztó munkavégzést támogatja, és 3 különböző pozcióba szerelhető fel. Így a sarokcsiszoló rugalmasan használható, akár függőleges vagy vízsszintes munkavégzésről van szó, de balkezesek számára is tökéletesen megfeleő ez a szerszám. Éppen így egy biztonsági többletet ad a sarokcsiszolóhoz a bekapcsolásgátlóval ellátott Be- / ki- kapcsoló, ami megakadályozza a sarokcsiszoló véletleneszerű bekapcsolását. A lapos fém hajtóműfej nemcsak az optimális erőátvitelről és egy alacsony vibrációjú működésről gondoskodik, hanem a nehezen hozzáférhető helyeken lévő munkavégzést is megkönnyíti.

További felhasználási lehetőségeket nyújt a PAGS 10-230 flexhez kapcsolódó többrészes vágókorong-készletünk használata: vágókorongészlet fémhez, gyémánt vágókorongkészlet, mindegyik készlet a jól ismert Trotec-márkaminőségben.

Garantáltan a legjobb minőség

A PAGS 10-230 sarokcsiszoló felhasználója minden szempontból biztosra megy: hiszen egy TÜV által bevizsgált készüléket kap kézhez, ami garancia a magas minőségre, biztonságra és jól használhatóságra.

A munka befejezése egyenlő a következő munka elkezdésével Sarokcsiszoló PAGS 10-230, praktikus kofferben

A jól végzett munka után a sarokcsiszolót abszolut tisztán és pontosan lehet elhelyezni, tárolni, hiszen a szerszám tárolására kiválóan kalakított szállítókofferrel együtt szálítjuk. Ezen felül a sarokcsiszoló a felszerelt vágókoronggal együtt, csúszkálásmentesen elhelyezhető a kofferben, így a korong szükségtelen le- és feszerelése már a múlté. Ez a robusztus szállítókoffer tartalmazza a PAGS 10-230 sarokcsiszolót, tartozékaival együtt: mégpedig vágókorong, védőtakaró, pótmarkolat, kétlyukú befogókulcs, valamint szorítóanya. Így biztosított a következő használatbavétel érdekében a rendezett tárolás, és a sarokcsiszolót és tartozékait hatékonyan védheti meg a kofferben a portól, vagy a szállítás közbeni sérülésektől.

Márkaminőség plusz árelőny

A sarokcsiszolók piacán ezidáig alapvetően két opció létezett: vagy jó, de drága, vagy a lényeg, hogy kedvező árú legyen. A Trotec PowerTool szerszámaival most okosan választhat: jót, és kedvezőt egyaránt! Mert nevünk és márkaminőségünk nemcsak a mérőműszerekre vagy a levegőkezelő készülékekre terjed ki, hanem az elektromos-szerszámokra is: professzionális Trotec-megoldások, kitűnő ár - érték aránnyal.

A PAGS 10-230 sarokcsiszoló használata közben jelentkező előnyök: Sarokcsiszoló PAGS 10-230, 2000 W-os motorral

 • Erős és kitartó 2.000 W teljesítményű motor, hatékony és gyors, tartós használatra

 • Ideális fém darabolására, csiszolására, kefézésére, valamint járólapok, csempék, betontéglák vágására

 • Folyamatosan magas telejsítmény, állandó 6.500 fordulatszámmal percenként, terhelés alatt is

 • Hosszú élettartamú, karcsú alumínium présöntvény hajtóműfej

 • Csekély vibrációjú munkamenet, kényelmes munkavégzés

 • Orsórögzítés, az egyszerű korongcsere érdekében

 • Korong és kefevédő szerszám nélküli gyors állítása

 • Bekapcsolásgátlóval ellátott be- / ki- kapcsoló

 • Lágyindítás és az indítóáram korlátozása Sarokcsiszoló PAGS 10-230, hosszú élettartamú aluminium présöntvény fejjel

 • 3 állásba elfordítható hajtóműfej

 • Fő- és pótmarkolat, gumi bevonatú puha lágybetétekkel

 • 3 változtatható helyzetben felszerelhető pótmarkolat

 • A sarokcsiszoló tárolása a szállítókofferben, a csiszolókorong leszerelése nélkül

 • Nagy hatósugarú munkavégzés, a 4 méteres hosszú, robusztus gumikábelnek köszönhetően

 • TÜV által bevizsgált sarokcsiszoló

A PAGS 10-230 sarokcsiszoló felhasználási területei, sokoldalúan használhatóan vágáshoz, daraboláshoz, csiszoláshoz  

Kétkezes munkavégzést lehetővé tevő sarokcsiszoló PAGS 10-230 Különösen kézreálló sarokcsiszoló PAGS 10-230

3 pozícióba felszerelhető pótmarkolat,
optimális szerszámvezetés

3 állásba elfordítható hajtóműfej,
különösen kézreálló munka közben

2.000 W-os erős motor, komfortos,
gyors fémmegmunkálás, sorjázás,
csiszolás, csekély vibrációjú munkamenet

 

Terhelés alatt is állandó fordulatszámot biztosít,
6.500 fordulat/perc teljesítménnyel, gyors
munkavégzéss


A PAGS 10-230 technikai adatai:  Sarokcsiszoló PAGS 10-230 tulajdonságai piktogramokon

Teljesítményfelvétel: 2000 Watt
Névleges feszültség: 230 V
Kábelhossz: 4 m
Hozzárendelt fordulatszám min: 6.500 min-1
Csiszoló orsó csavarmenet: M14
Védelem fajtája: IP20
Védelmi osztály: II
Korongméret: 230 mm
Hangnyomás-mérő: 91 dB(A)

Zajszint: 102 dB(A)
Bizonytalanság K: 3 dB
Rezgésemissziós érték (ah) a pótmarkolatban: 7,4 m/s2
Bizonytalanság (K) pótmarkolatban: 1,5 m/s2

Üresjárati sebesség: 6.600 min-1
Korongsebesség: 80 m/s
Vágókorong átmérője: 230 mm

Fúrás átmérője: 22,23 mm
Vágókorong vastagsága: 3 mm
Méretek: 170 x 570 x 155 mm
Súly: 6 kg
Szállítási terjedelem: a komplett csomag tartalmazza: PAGS 10-230 sarokcsiszoló, vágókorong, védőtakaró, pótmarkolat, kétlyukú befogókulcs, szorítóanya, szállítókofferben

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez, magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a sarokcsiszolót. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

Amennyiben felkeltette érdeklődését a PAGS 10-230  2000 W-os, alacsony vibrációjú, folyamatosan magas teljesítményt nyújtó sarokcsiszoló a Trotectől, kérem helyezze a kosarába.

Sarokcsiszoló
Csiszoló orsó csavarmenet M14
Funkciók • 2.000 W teljesítményű motor • 6.500 percenkénti fordulatszám, terhelés alatt is • Fokozatmentes fordulatszám-előválasztású állítókerék • Hosszú élettartamú, karcsú alumínium présöntvény hajtóműfej • Csekély vibrációjú munkamenet, kényelmes munkavégzés • Orsórögzítés, az egyszerű korongcsere érdekében • Korong és kefevédő szerszám nélküli gyors állítása • Bekapcsolásgátlóval ellátott be- / ki- kapcsoló • Fő- és pótmarkolat, gumi bevonatú puha lágybetétekkel • 3 változtatható helyzetben felszerelhető pótmarkolat • 4 m. hosszú, robusztus gumikábel, nagy hatósugarú munkavégzés • 3 állásba fordítható hajtóműfej • Lágyindítás és indítóáram korlátozása
Hozzárendelt fordulatszám max. 6.500 min-1
Korongméret Átmérő: 230 mm Vastagsága: 3 mm
Korongsebesség 80 m/s
Üresjárati sebesség 6.600 min-1
Védelem Fajtája: IP20 Osztálya: II
Adatok
Kábelhossz 4 m
Teljesítményfelvétel 2.000 W
Zajszint 102 dB(A) Hangnyomás mérő: 91 dB(A)
Névleges áramfelvétel 230 V
Méretek 170 x 570 x 155 mm
Súly 6 kg

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

PAGS 10-230 Kétkezes sarokcsiszoló, flex, 2000W teljesítmény, 6500-as fordulatszám

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: Trotec PAGS 10-230 Sarokcsiszoló, flex, 2000W teljesítmény
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 29.900 Ft
 • 23.900 Ft
 • Nettó ár: 18.819 Ft

Címkék: sarokcsiszoló, flex