Érdeklődjön Scooter / városi robogó "Fire" fekete / piros

Városi robogó "Fire" - robogó fekete és piros kivitelben

A városi robogó "Fire" tökéletes társ a fiatalok és a régiek számára. Ő kíséri gyermekét az iskolába vezető útra vagy hosszabb kirándulásokra barátaival. A gyermek mobiltá válik a robogóval és sok akciót tapasztal. Nem lesz jobb közlekedési eszköz. Még a barátok irigylem a gyermekeit az elegáns robogó miatt. 

A robogó kiválóan alkalmas felnőtteknek is. Ideális a napi munkához vagy az egyetemhez. A reggeli séta a buszra vagy a vonatról a munkahelyre a múlté a robogóval. Mostantól távolodjon el a kocsijától, és fedezze le a maradék távolságot a városi robogóval. Különösen a teljesen zsúfolt belső városokban annyi időt takarít meg.

Cityroller Skaterboy - A gyors és biztonságos vezetési élmény
A nagy nagy visszapattanó kerekek nagy stabilitást biztosítanak a városi robogóknak . Ők felülmúlhatatlan vezetési élményt nyújtanak. Az alacsony gördülési ellenállás miatt a robogó nagyon könnyű. A városi robogó tehát alacsony izomfeszültséggel működtethető. Könnyen elérik a nagy sebességet és gyorsan haladnak át a területen. A nagy futófelület még a sebességnél is stabil fogást biztosít. A gyors fékezéshez hátsó kerék súrlódási fék áll rendelkezésre. Köszönhetően a fantasztikus fékhatásnak, a nagy sebességgel gyorsan megállíthatják a városi robogót. 

Állítható magasságú robogó hosszú élettartamra
Háromutas magasságú kormányszerkezetének köszönhetően állítsa be a kormányszerkezet magasságát a megfelelő vezető magasságához. A robogó nővel nő. Gyermeke évekig használhatja a városi robogót. 

Városi robogó összecsukható
A városi robogó "Tűz" szintén könnyen szállítható busszal vagy vonattal. A praktikus hajtogatási mechanizmus csak néhány mozdulattal hajtja össze a robogót. A kényelem érdekében állítható pánt biztosít. 

Egészséges vezetési élmény gyermekek és felnőttek számára A
trendi felnőttek és a gyerekek elegendő testmozgást végeznek a friss levegőn a hűvös városi robogón keresztül. Megerősítik az állóképességet és elősegítik az immunrendszert. Ezenkívül megszabadítja az idegeit, és sokkal nyugodtabbá válik.

A termék jellemzői:

✔ XXL kerekek / görgők a verseny kialakítása 
✔ futófelület modern design felirattal 
✔ lábbal állni 
✔ kormányrúd 3 állítható magasságú 
✔ összecsukható 
✔ Robusztus nagy fellendülés kerekek 
✔ hátsó súrlódó fék 
✔ Soft fogantyúk 
✔ platform magas markolat (csúszásgátló) 
✔ Egyszerű szerelés és szállítás 
✔ Alacsony tömeg és kompakt méretek

Műszaki adatok:

 • Anyag: alumínium és műanyag
 • Szín: fekete / piros
 • Golyóscsapágyak: ABEC 7. osztály
 • max. Terhelhetőség: kb. 100 kg
 • Súly: 3,8 kg

Méretek (kb. Cm-ben):

 • Méretek: 88 x 38 x 95-106
 • Futófelület: 52 x 16
 • Kerekek / görgők: Ø 20.5

Szállítási terjedelem:

 • 1x városi robogó
 • 1x vállpánt
 • 1x német szerelési és üzemeltetési utasítás

Építés és szerelés:

A városi robogó önszerelõ készletként jön létre, és könnyen összeszerelhetõ. A német összeszerelési kézikönyv részletesen ismerteti a szerkezetet.

Figyelmeztetés:

A 8 évesnél fiatalabb gyermekeket felnőtteknek kell felügyelniük. A városi robogót megfelelő védőfelszereléssel kell használni. A robogó nemengedélyezett a közúti közlekedéshez.

Méretek 3-szeres állítható magasságú városi vízi robogó (fekete / piros) a hajtáshoz - Méretek: 88 x 38 x 95-106 cm, a futófelület méretét: 52 x 16 cm, XXL kerekek átmérője: 20,5 cm, max. Terhelhetőség: 100 kg, súly: 3,8 kg

 

 

 

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat! 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk minden termékünkre. Továbbá jótállási időn belüli cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg az esetlegesen meghibásodott termékeket. Ezekkel a szolgáltatásokkal teljesen levesszük a kockázatot a vásárlók válláról!

Vásárolja meg Ön is ezt a nagyszerű terméket a VivaHome kínálatából. Ehhez kérjük, kattintson a Kosárba gombra!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Scooter / városi robogó "Fire" fekete / piros

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Artlife
 • Termék kód: 24623
 • Elérhetőség: Érdeklődjön
 • 13.990 Ft
 • Nettó ár: 11.016 Ft