Smokestop és Hepa szűrő szett a Blueair 5-6-os légtisztítókhoz
Minden Blueair légtisztítóhoz kapható Smokestop filter is. A Smokestop különlegessége, hogy a Hepa szűrő mellett egy vastag, nagy tömegű aktív szén granulátumot is tartalmaz. A nagy mennyiségű aktív szén hatékonyan távolítja el a szagokat, a füstöt, a gázokat, és a levegőben keringő szerves anyagokat. Ajánljuk minden olyan helyre, ahol dohányoznak, vegyi anyagokkal dolgoznak, vagy olyan környéken használják a légtisztítót, ahol erős a szmog.

A Smokstop filterek természetesen Hepa szűrőt is tartalmaznak. A Blueair Hepa szűrői tulajdonképpen olyanok, mint 3 szűrő egyben. Vastagságuk, és méretük miatt sokkal több szennyező anyagot képesek elnyelni, mint a hagyományos Hepa szűrők. A szűrők millió ultra vékony kis szállal rendelkeznek, melyek csapdába ejtik a szennyeződéseket. A Hepa szűrő első rétege a nagyobb méretű részecskéket, a második a közepes, a harmadik pedig a legfinomabb, a mikron tizede nagyságú részecskéket, mint pl. a baktériumok is 99,97 %-ban szűri.

A Blueair filterek a begyűjtött szennyeződéseket később sem, még a telítődés után sem engedik ki.
A szűrőcsere is roppant egyszerű. Nincs szükség sem szerszámra, sem pedig szakemberre. Egyszerűen kézzel kinyitja a szűrőajtót, kiveszi a régit, és beteszi a helyére az újat.
Az 5-6 –os szériás légtisztítókba három db. szűrő való, ahogy ez a fenti képen is látható. Az ár az egész szettet, tehát mindhárom betétet tartalmazza.
Méretek: 330 x 235 x 69 mm
Súly: 3 kg
Szűrőfelület: 4,2 m2
Aktív szén súly: 1.830 g
Miniumum szűrőfelület (aktív szén): 950 m2/g
Élettartam: 24 órás napi használat mellett 6 hónap.


Rendelje meg a 3 szűrőből álló szettet még most!
Db:  

 

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Smokestop és Hepa szűrő szett a Blueair 5-6-os légtisztítókhoz

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

  • Gyártó: Blueair
  • Termék kód: Blueair-Smokestop-5-6
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 46.500 Ft
  • Nettó ár: 36.614 Ft

Címkék: smokestop, aktívszén, szűrőbetét