Szabadidő és fitness

Szabadidő és fitness

Szabadidő & Fitness - Otthoni fitness berendezések

Fitnesz felszerelések a kitartás, még több erő, vitalitás és egészség elérése érdekében

Úgy döntött, hogy többet sportol a jövőben? Szeretné magát erősebbnek, élettel telinek és egészségesnek érezni? Akkor csináljunk valami olyat, ami jót tesz testnek, léleknek egyaránt! Rendszeres tartós edzéssel megerősödik a szív- és érrendszer, és sok testzsír ég el. A célzott erőkifejtés nem csak jól képzett izmokat biztosít, hanem megszünteti a feszültséget és a hátfájást. Ha nincs időnk egy héten többször edzőteremben dolgozni, az otthoni fitness felszerelésünk tökéletes választás és megoldás. A saját TV előtt kényelmes edzéslehetőség adódik, ami ráadásul független minden nyitvatartási időtől.

Szerezze be online fitness felszerelését - most az online webshopunkban!

Egyre több ember vásárol online. Ez nem csak könyvekre, DVD-kre vagy elektromos készülékekre vonatkozik, hanem egyre inkább fitness gépekre, felszerelésekre is. Az online vásárlás során ezek az emberek nagyra értékelik az óriási időmegtakarítást, az online ajánlatok 24 órás rendelkezésre állását és a helytől való függetlenséget. Az online webáruhzunkkal szeretnénk lehetőséget adni Önnek arra, hogy a jövőben fitness készülékeit online szerezze be. Webshopunkban a fitneszberendezések gazdag választékát kapja tisztességes áron. Fitneszberendezéseink a legjobb kondíciókat kínálják, saját otthoni fitness edzések végzésére. Böngésszen online boltunkban, és győződjön meg fitness felszerelésünk minőségéről.  Nálunk biztosan megtalálja mindenki a számára megfelelő eszközt!

100% -os szolgáltatás ügyfeleink számára - csak a VivaHome.hu-n!

Szükség esetén alapos tanácsot kap. Akár telefonon, akár e-mailben - illetékes személyzetünk szívesen ad tanácsot. Ha az Ön készüléke meghibásodna, azonnal gondoskodunk a panaszáról. Egy másik előny, ha minket választ: Ha pótalkatrészt vagy készüléket szeretne utólag rendelni, évek múlva is megkapja nálunk.  

Fizetés és szállítás - online vásárlás egyszerűen

Szállítást a GLS Futárszolgálattal végzünk.

Megrendelésének kifizetéséhez a következő fizetési módok érhetők el:

  • Felvétel az üzletből  (térítésmentesen)
  • Bankkártyás fizetés (CIB Bank)
  • Banki előre utalás
  • Utánvétes fizetés

Fitness felszerelés online rendelése a hét 365 napján - a VivaHome.hu webáruházban!

Online webshopunk az év 365 napján vásárlóink rendelkezésére áll. Akár éjszaka, akár vasárnap, akár ünnepnapokon - online oldalunkon bármikor megrendelheti sporteszközeit kényelmesen, otthonról, bármilyen szokatlan időpontban is. 

A következő sportfelszerelések találhatók meg jelenleg oldalunkon:

 

Súlyzókészletek és kondigépek –  jól kialakított izmok hatékony építésére

A súlyzók nélkülözhetetlen részei az izmok formálásának, alakításának. Ezek kis helyet igényelnek, és gyorsan elhelyezhetők. A súlyzókkal végzett edzés az egész testet átformálja. Gyors és célzott izomnövekedést tesz lehetővé. A súlyzóval végzett mozgások elősegítik a jó koordinációt. Javítják az erőnlétet, erősítik az inakat, ínszalagokat, ízületeket és kötőszöveteket.

Futópadok a hatékony futó- és sprint edzésekhez

A futópadok a legnépszerűbb sportfelszerelések közé tartoznak. A rendszeres testmozgás növeli az edzés hatékonyságát és erősíti az izomcsoportokat. Elősegíti a vérkeringést, megelőzi mind a szív-érrendszeri betegségeket, mind a cellulitiszt. Emellett csökkenti a stresszt és kalóriát éget el. Különösen télen a futópad jó alternatíva az erdőben való futás helyett - bármilyen az idő, legyen akár eső, jég, hó, vihar - a futópadon, akár rossz időben is edzhet mindenki. Így kényelmesen áthidalhatja a sötét, hideg évszak kényelmetlenségeit.

Go-Kart: Sport, ami szórakoztat és örömet szerez

Go-kartot vezetni maga a tiszta boldogság. A gyerekek és a felnőttek szeme is felragyog. Az aszfalt közelsége, a száguldás a széllel szemben különleges élményt nyújt. Különösen a felnőttek kapcsolják össze ezt az egyedülálló élményt az első autós, lábbal hajtós élményekkel. Gyermeke mindig nagy örömmel fog kimenni a friss levegőre. Anélkül, hogy azt érezné, keményen sportol. A go-kartok remek alternatívái a kerékpározásnak, és lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy hosszabb távolságokat tegyenek meg.   

Longboardok: cool szörfdeszkák az utcán

A longboard segítségével a szörfözés érzése áttevődik az utcára. Miután ez a sporteszköz már rég a feledés homályába merült, a Longboardok több éve ünneplik visszatérésüket. Keresettek, mint korábban soha, és nagy rajongói bázisuk van. Időközben  minden nagyváros utcaképébe beletartoznak. A longboardosok szeretik a szabadság érzését. A leírhatatlan érzés, amit csak a szörfösök ismernek, kitölti az elmét és a testet. Ez boldoggá tesz. Nem lesz soha belőle elég!

Trambulinok: egy sporteszköz, ami nagy örömet képes szerezni fiatalok és idősek számára is

A trambulin időközben számos háztartást meghódított. Különös életérzést sugároz, és remek szórakozást kínál fiatalok és idősek számára. A trambulinon való ugrálás nem csak szórakoztató. Egyidejűleg növeli a koordinációt és a fittséget. A trambulin gyakorlatilag minden izomra az egész testen hatással van. Ráadásul sok kalóriát éget.

Fitnesz szőnyegek: kulcsfontosságú kísérő aerobik, jóga vagy pilates órákra

Szeretne aerobik, jóga vagy Pilates órán részt venni? Akkor ne a rossz végével kezdje. Fektessen be egy jó és csúszásmentes fitness matracba. A megfelelő matrac kiválasztása befolyásolja a sport iránti vágyát, kihat a kedvünkre, akarunk-e sportolni, edzeni. Ha jó jógamatracot választ, kényelmesebb, hosszabb és gyakoribb lesz az edzés. A matrac kézbevételekor megjön a sportolási kedv, vágy.  Aerobik során egy  jó edzőszőnyeg védi az ízületeket. Még jóga és Pilates esetében is nélkülözhetetlen és elengedhetetlen a jó jógamatrac. Ez biztosítja a szükséges biztonságot az intenzív gyakorlatok során.