Súlyzók / Fittness gépek

Súlyzók / Fittness gépek

A súlyzókkal, súlyokkal, erőpadokkal vagy kondigépekkel végzett edzés épp a Te világod? Akkor itt, épp ezen a helyen, az “erőedzés" területén, az erős emberek sportjánál a megfelelő helyen vagy! Nem számít, hogy izomépítésre, testépítésre, rehabilitációra vagy fitnesz-edzésre van szükség és érdeklődés -  online webáruházunkban mindenki megtalálja a megfelelő eszközöket, bármely választott területhez, minden követelményhez. Súlyzók, egy és kétkaros kivitelben, hajlított rúddal, haspadok, erőgépek és kondigépek segítenek abban, hogy rövid időn belül mindenki több erőt és izmot fejleszthessen. Szereld fel az otthoni edzőtermet az ArtSport erősítő termékeivel, válogass termékeink közül!

 

Erős emberek sportja – Súlyzószettek, kondigépek

Jól formázott izmok, fitneszstúdió nélkül

Rendszeres erősítéssel célirányosan képezzük az izmokat, és az eredmény az edzett, kisportolt test. Így erősítjük mozgásszerveinket, növeljük a kitartást. Egy sportsérülés után ilyen módon jól korrigálhatók a sérült izmok, izomcsoportok. Webáruházunkban nagy választékát találja súlyzóknak, kondigépeknek, ferdepadoknak, amikkel célirányosan történhet az izomfejlsztés – mindez odahaza, a saját négy fal között. Hosszú és időrabló, zsúfolt fitneszstúdiókba vezető utakat spórolhatunk így meg,  és a magas bérletárak, kiadások is a múlté.

Súlyzókészletek – hatékony izomerősítés, odahaza

Legyen szó egykezes, két kezes vagy hajlított rudas súlyzókról – súlyzókészeleteinkkel különböző izomcsoportokat edzhetünk. A súlyzórudak ideálisak arra, hogy karokat, vállakat, hátat, hasat vagy a lábat eddzük. Sokkal inkább meghatározó az, milyen gyakorlatokat is választunk, az edzés végzése közben, és hogy az edzés hosszát, a súlyok nehézségét aktuális edzettségi állapotunkhoz igazítsuk. A különböző osztályokba tartozó súlyok az egyéni nehézségi fok és edzési fokozat beállítását teszik lehetővé. De kezdők számára is megfelelőek a súlyzókészletek.

Súlyzókészlet Hölgyeknek – egy klassz fitneszeszköz

A súlyokkal és súlyzókkal végzett edzés sokáig csak férfikiváltság volt. Ez az idő időközben jelentősen megváltozott. Egyre több hölgy ismerte fel ugyanis, hogy a súlyzókkal végzett célirányos munka kifejezetten jót tesz a szép lábak, karok elérése érdekében, a lapos hasról, és az egészséges tartásról nem is beszélve. Ezen kívül a súlyzók sokoldalú felhasználhatóságukkal is meggyőzik használóikat. A rövid súlyzók kiválóan használhatók aerobik-edzés közben, vagy akár egy tó körüli kocogás során is.

Edzés rövid súlyzóval – minden mozgásszerv egyidejű erősítése

Az egykezes, rövid súlyzók az erősítések nagyon hatékony eszközei, mivel segítségükkel különösen célirányosan lehet edzeni az izmokat, maximális hatákonyság elérése mellett. Azért, hogy az izületeket védve, tisztán dolgozhassunk, apró, motorikus összehangolt mozgásokra van szükség, nagy stabilitással és kitartással végezve. A súlyok folyamatos egyensúlyba hozása folyamatosan stimulálja és formálja a mályen fekvő izomrétegeket. Így a kicsi, és gyakran kevésbé látható izomcsoportok is fejlődnek, és ez az egész tartásra hatással bír, stabilizálja azt.

Az egykezes, rövid súlyzók nagyon széleskörűen használhatók. Lehet szó célirányos izomképzésről, hatékony kitartást megkövetelő edzésről, egész testet átfogó edzésről, rehabilitációs gyakorlásokról balesetek, operációk után, akár idősebbek számára is: ezek a súlyzószettek gyakorlatilag minden edzési célra megfelelőek és sikerrel használhatók. Az edzés közben használt tárcsák súlya és száma darabonként változtatható, így fokozatosan lehet az edzés intenzitását növelni. Fekve, állva vagy ülve is történhet az edzés. Ennek megfelelően széleskörű a súlyzók felhasználhatósága. A kezdőktől az idősebbekig, a haladó szabadidős sportolóktól az ambiciózus teljesítményorientált élsportolókig mindenki talál igényének megfelelőt, készleteink között.

Célirányos izomépítés kétkezes súlyzóval

Hosszú szárú, kétkezes kiképzésú súlyzók elengedhetetlenek az erőedzések szempontjából. A szabad mozgásvezetés miatt a test gyakorlatilag folyamatosan ki kell hogy egyensúlyozza a súlyokat. A test mozgás közben nagy stabilizáló és kiegyenlítő, egyensúlyba hozó munkát végez. Eközben az érintett izomcsoportok stimulálva vannak, és különösen hatákony az erősítésük, edzésük. Az izmok képzése mellett a kétkezes súlyzók más célokra is hatákonyan alkalmazhatók. A kétkezes súlyzóval végzett edzés nagyon jó arra, hogy a koordinációt és a gyorsaságot fokozzuk vele. Nem véletlenül lett ez a fajta edzés időközben a teljesítménysport fontos része, könnyűatlétika, úszás, kézilabda, vagy futball kiegészítő sportjaként.

Mindegy, hogy fekvenyomásra,  frontemelésre, szakításra, térdhajlításokra gondolunk – a kétkezes súlyzó rengeteg és változatos edzéslehetőséget kínál. A gyakorlatok sokfélesége miatt a teljes test minden izomcsoportját megmozgatja: bicepsz, tricepsz, kézhajlító izom, mellkas-, hát, fenék-, láb- és hátizmok csak a legfontosabbak a felsoroltak közül. Egy kiadós, egész testes edzésnél sem hiányozhat a kétkezes súlyzó.

Francia rúd, hajlított súlyzórúd  – Melyik súlyzórúd jobb?

Aki kétkezes súlyzó beszerzése mellett dönt, hamarosan szembesül a kérdéssel: melyik formájú súlyzórudat szerezze be magának? A hajlított vagy az egyenes kiképzésű rúd jobb? A francia rúd speciális hajlított formájával különbözik a hagyományos súlyzórúdtól. Szakmai körökben SZ-rúdnak is nevezik ezt a rudat, hajlított formáinak alakja miatt. A rúdba a domború felületek ellaposodott szögleteket képeznek ki. Ez egy természetes fogást, tartást tesz edzés közben lehetővé, ami nem erőlteti a csuklókat, nem kell azokat kifordítani. Így a csuklók védettek, kevesebb a sérülés és a fájdalom veszélye is. Különösen kezdőknél fordulhatnak elő ilyen problémák. Ezekben az esetekben egy hajlított súlyzórúd különösen előnyös. Ez a rúdkiképzés különösen alkalmas a tricepsz és a bicepsz  alakítására. Más gyakorlatoknál, mint a fekvenyomás, frontemelés, szakítás, evezés a hajlított francia rúd nem jó választás. Ezekre a gyakorlatokra a hagyományos, hosszú és egyenes rúd lényegesen kedvezőbben használható. Tehát a megfelelő súlyzórúd kiválasztása elsősorban mindenki személyes céljainak kérdése és függvénye.

Kondigépek – multifunkciós sporteszközök otthonra

Életvezetési szokásaink változnak. Egyre többb ember végez egész napos ülőmunkát, számítógép előtt ülve, és mozog ezért igen keveset. Azért, hogy ezt a mozgáshiányt kiegyenlítsék, szabadidejükben sokan sportolnak. Erre egy saját kondigép ideális választás és megoldás. Egy fárasztó munkanap után hazaérve kiadhatja a kondigépen izzadva a napi feszültséget, és sokkal tisztább fejjel térhet nyugovóra. Pihentetőbb az alvás, az izmok épülnek, nő a teljesítmény és elégnek a fölös kilók. A siker nemcsak a külsőn látszik, hanem az egészségen és a jóllét érzésén is érezhető. Válasszon egy kondigépet, és eddzen bármikor odahaza, az ismerős és kényelmes körülmények között. Így függetlenedik drága stúdiók nyitvatartási idejétől, és az időrabló utazási időt is megspórolja, saját magának.

Kondigépek – hatákony egész testes edzés

Egy kondigép beszerzésével egy multifunkciós edzőeszközt szerez be a lakásába, amivel sok más korábbi edzőeszköz feleslegessé válik. A kombinált edzőgép nagyon hatákonyan edzi és erősíti az egész testet.

A következő edzési lehetőságek adottak:

 • fekvenyomás
 • lábnyújtás
 • pillangó
 • széles hátizom ülve
 • hát nyújtása
 • evezés
 • kötélhúzás

Milyen területeket edzünk a kondigéppel:

 • nyak
 • hát
 • vállak
 • karok
 • mellkas
 • fenék
 • lábak

Egy kondigép segít számos izomcsoport edzésében, az általános kondíció javításában, rendszeres edzés, testmozgás megvalósításában. Formába hozhatja kondigépünkkel magát, és ennek eredménye egy kisportolt test lesz. Még a mozgásszervek zavarai, hátfájás is enyhíthető a célirányos edzések végzésével.

Súlyzók és fitnessz gépek, kedvezően, kényelmesen, online, most a VivaHome-nál!

Szerezze be kedvező áron webáruházunkban súlyzókészleteit, fitnessz gépeit, és szerelje fel velük az otthoni edzőtermet! Súlyzószettjeink műanyag borítása nagyon jó kidolgozású, a súlyok rajta könnyedén változtathatók, és nagyszerű ár – érték aránnyal rendelkzenek. Csúszásmentes markolatok biztosítják a tökéletes kézreállóságot.  A súlyzószettek alkalmasak egész testes edzések végzésére, odahaza, az ismerős körülményeink között. Rehabilitációs célokra is kiválóan használhatók. Kezdők és haladók is örmüket lelik a súlyzós edzések közben.

Kedvező árú kondigépeinkkel egy saját fitnessz-gépet szerezhetünk be otthonra, amivel egy komplett, személyes fitneszstúdió kerül birtokunkba. Kondigépeink számos edzéslehetőséget kínálnak, és és így az egész testet edzik. Építse célirányosan izmait, és erősítse meg ezzel az inakat, szalagokat, izületeket. Számos, más fitneszeszköz beszerzése feleslegessé válik.

Rendelje meg most online a kívánt, kiválasztott terméket! Néhány napon belül kénylemesen házhozszállítjuk Önnek. A szállítás jól becsomagoltan, a GLS futárszolgálattal történik.

Van még kérdése?

Vannak még kérdései, a kondigép funkcióiról vagy arról, melyik súlyzószett lenne Önnek a legmegfelelőbb? Akkor vegye fel velünk emailben vagy telefonon a kapcsolatot, kérdéseik esetén rendelkezésre állunk.