-19% Elfogyott Toronyventilátor, oszlopventilátor 3 fokozattal, ergonomikus kialakítással Trotec TVE 30 T

Toronyventilátor TVE 30 T

Elegáns hűtési lehetőség, vonzó áron

 

TVE 30 T szép kivitelű praktikus toronyventilátor

TVE 30 T 3 fújásfokozattal beállítható toronyventilátorA TVE 30 T toronyventilátor használatával még a legforróbb nyarat is elviselhetőbbé teszi! Válassza Ön is ennek a karcsú hűtőspecialistának az innovatív újdonságait, modern technológiáját, ha maximális szélerőt szeretne elérni, minimális méretek és minimális helyfoglalás mellett.

Friss levegő és érezhető lehűlés

A TVE 30 T toronyventilátor egyesíti a megfelelő dizájnt a magas levegőáramlással, és ezt a lehető legszűkebb térben. A hagyományos, rotorlapátos ventilátorokhoz képest ennek a ventilátornak a működése egy maga körül forgó tengelyen alapszik. A hűtés helytakarékos módon a ventilátor belsejében, egy lamellaszerkezet forgásával keletkezik, a levegő kifújása a készülék egész magasságában történik. Vége azoknak az időknek, amikor papírlapok repülnek az íróasztalon, a TVE 30 T asztalszint magasság alatt biztosítja a hűtést, közvetlenül a bőrön.
Biztos ami biztos: Mivel a toronyventilátor nem rendelkezik rotorlapátokkal, az ezzel járó baleseti kockázat is elmarad. Ez egy igazán fontos pont, kisgyermekes háztartásokban, vagy ahol háziállat is van.

TVE 30 T 80°-os oszcillációval mozgó toronyventilátorMaximum 45 wattos teljesítmény gondoskodik a 1.787  m3/h levegőáramról. A levegő kifújásának sebessége 3 különféle fokozattal szabályozható, mindig az adott helyiség hőmérsékleti igényei és a kívánt szélerősség szerint. Az automatikus 80°-os oszciláció (a levegő automatikusan cirkulál) biztosítja a helyiség automatikus átszellőztetését. A praktikus időzítő-funkció segítségével a toronyventilátor egy beállított, előre programozott idő szerint - max. 2 óra elteltével - automatikusan kikapcsol. Így biztosak lehetünk abban, hogy nem működik a készülék feleslegesen vagy túl sokáig, akár még akkor is, ha elfelejtettük manuálisan kikapcsolni.

Tények, a hűvös számítóknak: egy fixen felszerelt klímaberendezés ára nem kedvező. Ha egy fix készülék beszerelésén gondolkodott épp mostanában, ez a toronyventilátor messze egy kedvezőbb alternatíva, szinte azonos hatékonyság mellett. A klímaberendezések gyakran nem illeszkednek jól, idegen testként hatnak egy harmonikusan berendezett lakókörnyezetben. A TVE 30 T toronyventilátor minden környezetbe harmonikusan illeszkedik, helytakarékos megoldásainak köszönhetően kényelmesen mozgatható, különböző helyiségek között, és ha hidegebb az idő, épp ilyen helytakarákosan eltűnik a szerkrényben.

Így a TVE 30 T toronyventilátor nemcsak optikailag csinos, hanem egy kifejezetten takarékos hűtési lehetőséget nyújt, más hűtésrendszerekkel, akár a mobilklímákkal szemben is.

Hallja a különbséget?

Nagyon halk hűtés - a legmodernebb technikának köszönhetően. A hálószobába is! TVE 30 T toronyventilátor tulajdonságai piktogramokon

A TVE 30 T toronyventilátorban használt tangenciális ventilátor még a legalacsonyabb sebességi fokozaton is megfelelő hűtésről gondoskodik - mindezt kifejezetten halkan teszi. Csekély zajkibocsátásának köszönhetően a TVE 30 T jól mutat hálószobákban is, anélkül, hogy zavarná a pihentető alvást.

Egyszerű kezelés, mobil felhasználás, csekély karbantartást igénylő üzemeltetés

A TVE 30 T toronyventilátort összeszerelve és üzemkészen szállítjuk. A ventiláció paramétereinek beállítása a készülék felső részén történik, az oszcilláció automatikusan igazodik a kiválasztott sebességfokozathoz. A biztos állóhelyzetről és a nyugodt működésről  a kerek talp gondoskodik. A készülékben kialakított fogantyú lehetővé teszi a rugalmas helyváltoztatást, a fehasználási helyek között.

Kellemes hűvös fuvallat, pont ott, ahol a legnagyobb szükség van rá...

TVE 30 T szép kivitelű halk működésű toronyventilátor

Még a hálószobákban is alkalmazható, anélkül, hogy zavarná a pihentető alvást

TVE 30 T szép kivitelű mindenhová harmonikusan illeszkedő toronyventilátor

Karcsú konstrukciója minden munkahelyi és lakókörnyezetbe beillik 

A TVE 30 T toronyventilátor használata során jelentkező előnyök:   TVE 30 T praktikus toronyventilátor

 • 45 wattos teljesítmény

 • Modern, helytakarékos oszlop-dizájn

 • Csekély működési költség

 • 3 sebességfokozat

 • 80 fokos automatikus oszcilláló mozgás, kikapcsoló funkcióval

 • Időzítő funkció

 • Stabil és billegésmentes talp a biztos állóhelyzetért

 • Halk, maximum 60 dB(A) működés

A TVE 30 T toronyventilátor technikai adatai: TVE 30 T könnyen szabályozható toronyventilátor

Teljesítményfelvétel (W): 45
Levegőmennyiség: 1787 m3/h
Kifújt levegő sebessége: 3,77 m/s
Fújásfokozat: 3
Hálózati csatlakozó: 220 - 240 V/50 Hz
Kábelhossz (m): 1,9
Hálózati csatlakozó: CEE 7/16
Zajszint, maximális fokozaton, 1 méteres távolságban (dB(A)): 60
Méretek: 240 x 240 x 760
Súly (kg): 3

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a TVE 30 T toronyventilátort. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

A TVE 30 T toronyventilátor 45 wattos teljesítménnyel, 3 fújásfokozattal és maximum 80°-os automatikus oszcillációval biztosítja az optimális levegőeloszlást. Praktikus időzítő funkciójának köszönhetően a beállított időtartam szerint automatikusan kikacsol. Amennyiben a karcsú, minden környezetben esztétikus és praktikus toronyventilátor megnyerte tetszését, vásárlási szándékát jelezve kérjük helyezze kosarába!

 
Ventilátor
Funkciók • Modern, helytakarékos oszlop-dizájn • 3 sebességfokozat • 80 fokos automatikus oszcilláló mozgás, kikapcsoló funkcióval • Időzítő funkció • Stabil és billegésmentes talp a biztos állóhelyzetért • 45 wattos teljesítmény
Kifújt levegő sebessége 3,77 m/s
Adatok
Hálózati csatlakozó 220 - 240 V/ 50 Hz CEE 7/16
Hálózati kábel hossza 1,9 m
Levegőmennyiség 1787 m3/h
Zajszint 60 (dB(A)) (maximális fokozaton, 1 méteres távolságban)
Méretek 240 x 240 x 760
Súly 3 kg
Ipari páramentesítő adatok
Teljesítmény 45 W

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Toronyventilátor, oszlopventilátor 3 fokozattal, ergonomikus kialakítással Trotec TVE 30 T

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: Torony ventilátor -Trotec TVE 30 T, oszlop ventilátor
 • Elérhetőség: Elfogyott
 • 15.990 Ft
 • 12.990 Ft
 • Nettó ár: 10.228 Ft

Címkék: toronyventilátor, ventilátor, hűtőventilátor