-28% Azonnal szállítható Nagy fényerejű akkus munkalámpa PWLS 10-20V

Akkus munkalámpa PWLS 10-20V

Nagy teljesítményű kábel nélküli pontra és felületre irányuló megvilágítás

(Az akkus lámpa jelenleg raktáron van. 1-3 munkanapon belül házhoz szállítjuk.)

Praktikus akkus munkalámpa PWLS 10-20V

Miért érdemes Trotec márkájú szerszámgépet vásárolni?

Hogyan születtek a Trotec szerszámgépek?

A Trotec márka Németországban született, több, mint 30 évvel ezelőtt. A Trotec márka a széles választék és a remek árak miatt már régóta piacvezető Európában a páramentesítés területén. 2010-es évek második felében úgy döntött, hogy a Németországban már jól ismert és népszerű márkanév alatt szerszámgépeket is gyártat, és ezzel is tovább növeli bevételét és az elégedett felhasználók táborát. Megállapodott olyan tapasztalt és sikeres gyártókkal, melyek ezen a területen már ismert és széles körben elterjedt márkáknak is gyártanak. Jelenleg a márkanév népszerűsítése és a piaci részesedés növelése érdekében különösen vevőbarát áron kínálja a szerszámgépeket és pár éven belül szeretné magát az ismertebb márkák között pozícionálni. További előnye az akkus szerszámoknak, hogy tartalék akkumulátort is lehet hozzájuk vásárolni, melyeket kedvező áron kínálunk.

Vásároljon Trotec terméket bizalommal, 14 napos pénzvisszafizetési garanciával kockázatmentesen. Próbálja ki, mit tud a Trotec más barkács - kategóriás szerszámgépekkel szemben! Győződjön meg a teljesítményről saját maga, növelje az elégedett felhasználók táborát, és adja tovább a gépek jó hírét Ön is!

Rugalmas pontra és felületre irányuló megvilágítás, 300 lumen fényerővel, kábel nélkül

Flexpower multiakku sorozatMűhely, garázs, szerelőakna járművek alatt, pince, tárolóhelyiségek, kerti házikó: számos terület, ahol rengeteg a tennivaló, de általában kevés a fény... Ezeken a félreeső területeken gondoskodik a rugalmasan használható, akkus PWLS 10 - 20V munkalámpa a megfelelő fényellátásról, és hoz világosságot, jó látásviszonyokat és így megfelelő munkakörülményeket minden sötét sarokba.
A sokoldalúan felhasználható PWLS 10-20V munkalámpa egy tökéletes munkafény minden barkácsmunkához, ezen kívül nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem, mert kábel nélküli szabad használhatóságával konnektor nélkül minden lehetséges helyen használható. A kábel nélküli felhasználói szabadságot a 2 Ah töltőkapacitású, 20V-os Flexpower multiakku biztosítja. Ez az NMC típusú, magas minőségű prémium márkás akkumlátor nemcsak a Trotec más akkus szerszámaival kombinálható rugalmasan, hanem használat közben a lemerülésig nyújt teljes akkuerőt.
Ezért a PWLS 10-20V akkus munkalámpát tartósan használva is profitálhatunk a folyamatosan világos fényből, ami jó 8 órás világítási időtartamot tesz lehetővé, 300 lumen fényárammal.
És ha ez a teljesítmény önmagában nem lenne elég, akkor az opcionálisan kapható 4 Ah-s Flexpower multiakku kétszer olyan hosszú világítási időtartamot tesz lehetővé, mint az alaptartozékkén szállított Flexpower multiakku.

Olyan sokoldalú, mint a felhasználók igényei

Praktikus, jól használható akkus munkalámpa PWLS 10-20VKét stabil és jó szögben elhelyezett csukló az oka, miért lehet a PWLS 10-20V munkalámpát egyszerűen és gyorsan gyakorlatilag minden világítási pozícióba beállítani. Míg a dönthető csukló egy 7 pozícióba pattintható fokozattal 180°-os dőlésszögű hatósugarat tesz lehetővé, a munkafény ezen felül a fordítócsukló segítségével 270°-ban elfordítható. A két csukló állítási kombinációja révén a megvilágított terület gyakorlatilag igény szerint minden célpozícióra ráirányítható. Hogy ne legyen fárasztó a kézben tartott használat, a munkalámpát ergonomikus, puha betétekkel ellátott csúszásbiztos markolattal láttuk el. De természetesen használható álló lámpaként vagy fektetve vagy felakasztott helyzetben is. Ezt egy beépített kihajtható horog teszi lehetővé. Ezen felül a szállítási terjedelem részeként mellékelünk egy felszerelhető övakasztót, amire felakasztva ha magunkkal visszük, lényegesen könnyebb a lámpa gyors elérése, használata.

Belátható előnyök - amit a PWLS 10-20V munkalámpa kínál

A PWLS 10-20V akkus lámpával gyakorlatilag két lámpát kapunk kézhez, egy készülékben. Egy nagy fényerejű LED-rúdlámpa formájában megjelenő integrált felületvilágítás garantálja a 300 lumen fényerővel megfelelően megvilágított munkafelületeket.  Ezt kiegészítendő, egy a lámpafejben lévő, 110 lux fényerejű LED teszi lehetővé a teljes értékű zseblámpaként való használatot is. Ez a fajta működtetés és üzemmód optimálisan alkalmas behatárolt területek pontra irányuló pontos megvilágítására.  A felületvilágítás és a zseblámpa közötti váltás egy gomb megnyomásával történik.

Kombináljuk rugalmasan - a Flexpower segítségével

A PWLS 10-20V akkus lámpát egy 20 V-os Flexpower multiakkuval kapják vásáróink kézhez. Ez a tartós, Lithium - ion akku része és tagja a Trotec Flexpower rendszerének, és így a 20 V-os elektromos szerszámgépprogram többi szerszámával kiválóan kombinálható.
Extra hosszú időtartamú felhasználási munkák végzésére a PWLS 10-20V használható az opcionálisan beszerezhető 4-Ah-Flexpower multiakkuval is, ami kétszer olyan hosszú működtetést tesz lehetővé. Minden olyan felhasználónak, aki már rendelkezik egy 20 V-os Flexpower multiakkuval, a készülék megrendelhető PWLS 10 kivitelben, akku nélkül is.

Garantáltan legjobb minőség

A PWLS 10-20V akkus lámpával vevőink minden tekintetben biztosra mehetnek: hiszen ezt a készüléket TÜV által bevizsgált minőségben, kétszeres biztonsági tanúsítvánnyal kapják kézhez, mert természetesen a szerszámot is és a töltőkészüléket is bevizsgáltuk.TÜV certifikát

Prémium márkás akku, hogy folyamatosan tele legyen erővel

NMC típusú litium ion akkuA lítium-ionos akkuk az idők folyamán széleskörűen elterjedtek, mert sem memóriaffektus, sem önlemerülés nem fordul elő esetükben. A töltőkészülékről mindig levehetőek és használhatóak anélkül, hogy az akku károsodna. De az átfogó „lítium-ion“ megnevezésű kategória kapcsán vásárláskor gyakran olyan akkukkal találkozunk, melyek különböző minőségűek és elektródaanyagúak, sőt mi több, melyek egyre inkább csekély teljesítményt szolgáltatnak merülésük esetén.
A Trotec lítium-ionos prémium márkás akkumulátorai (NMC-típus) a használat teljes időtartama alatt változatlanul kiváló energiamennyiséget és töltési feszültséget garantálnak. Ezek a prémium márkás akkuk, ellentétben a szokásos lítium-ionos akkukkal a lemerülés folyamán nem veszítenek teljesítményükből.
A folyamatosan maximális erőből a felhasználó csak profitálhat, szinte a teljes lemerülésig. A használat előrehaladtával csak a töltési állapot csökken, a teljesítmény azonban soha nem esik vissza. Ez az előnye a Trotec prémium márkás akkujának!

Flexpower – a Trotec innovatív multiakku rendszere2 Ah Flexpower multiakku rendszer

Már ennek a Trotec Powertool szerszámgép alapfelszereltségének része egy nagyteljesítményű 20 V-os, 2 Ah nagy töltési kapacitású multiakku a Trotec Flexpower program kínálatából. Az akku töltöttségének aktuális állapotáról az akkumulátorházba integrált, háromfokozatú kapacitáskijelző ad jól láthatóan visszajelzést.
A mindössze egy óra alatt teljesen újra feltölthető erőcsomag nem csak akár 33 %-kal hosszabb készülék-használatot tesz lehetővé az 1,5 Ah standard akkumulátorokhoz képest – ezen túlmenően ez a Flexpower multiakku egyben rugalmasan kombinálható különböző Trotec szerszámokkal is, például: PRDS 10-20V akkus fúrókalapács, PMTS 10-20V akkus multifunkcionális szerszám, PCSS 10-20V akkus kézi körfűrész,
PWLS 10‑20V akkus munkalámpa, PSCS 11‑20V akkus fúró-csavarozó, PHDS 11‑20V akkus ütvefúró-csavarozó vagy PJSS 11‑20V akkus lengőlöketes szúrófűrész.
A Flexpower multiakkukat használva mentesülünk a felesleges akkumulátorok és töltőkészülékek használatától – a megfelelő akkumulátor keresgélésének is vége. Cserélje ki egyszerűen csak a készüléket és ne az akkumulátort! A Flexpower véget vet a feleslegesen sok, különböző csereakku használatának és a folyamatosan növekvő számú szerszámkészlettel való kombinációs lehetőség révén a munkavégzés bármikor flexibilis marad és teljes energiabedobással folytatható!

A folyamatos és zavartalan munkavégzés biztosításához a szerszámgéphez való tartalék akkumlátor megrendelésére az alábbi linkre kattintva van lehetőség: tartalék akkumlátor 20V, Flexpower Multiakku sorozat

Márkaminőség plusz árelőny

Az akkumlátoros lámpák között válogatva eddig alapjában véve csak két opció közül lehetett választani: vagy jó, de drága, vagy az a lényeg, hogy jó az ára az adott készüléknek.
A Trotec PowerTool szerszámaival most okosan választhat: Egyszerre jó és kedvező árúak szerszámgépeink. Hiszen a mi hírnevünk nemcsak a mérőműszerek és levegőkezelő készülékek piacán jelképezi a márkaminőséget, hanem az elektromos szerszámok között is: Professzionális Trotec-megoldásokat kínálunk, kiváló ár-érték aránnyal.

Az akkus lámpát használva különösen előnyös:

 • Nagy fényerejű márkás akkus munkalámpa, TÜV által bevizsgált igazolt minőségben Akkus munkalámpa PWLS 10-20V tulajdonságai

 • Flexpower multiakku rendszer: más Trotec szerszámokkal rugalmasan kombinálható

 • 20 V-os erős lítium-ion akku, memóriahatás és önkisülés nélkül

 • Rugalmas lámpafej-beállítás: 270°-ban elfordítható, és 180°-ban kifordítható

 • 2 az 1-ben megoldás: Nagy fényerejű LED-es rúdlámpa, plusz integrált kézisugárzó zseblámpa

 • Pontra irányuló és nagy felületű megvilágítás lehetséges

 • Nagyteljesítményű LED, 300 lumen fényárammal

 • Gyorstöltő automata lekapcsolással, csak 1 órás töltési idő

 • 3 fokozatú akku töltöttség kijelző

 • Gumi bevonatú puha markolat betétek, különösen jó tartás

 • Integrált akasztóhorog, egyszerű rögzítés

 • Felszerelhető övcsipesz könnyíti meg a gyors elérhetőséget és szállítást

Szállítási terjedelem: a PWLS 10-20V akkus lámpát kompletten, használatra készen szállítjuk, gyorstöltő készülékkel, 20 V-os 2 Ah-s Flexpower multiakkuval, felszerelhető övcsipesszel

Az akkus lámpa felszereltségének áttekintése, képekben:

Akkus munkalámpa PWLS 10-20V állítható szögekkel Akkus munkalámpa PWLS 10-20V zseblámpa funkcióval Akkus munkalámpa PWLS 10-20V, akasztóval Akkus munkalámpa PWLS 10-20V puhagumi markolatbetétekkel  

A fej szinte minden megvilágítási helyzethez 270°-ban elfordítható, és 7 pozícióba bepattintva 180°-ban dönthető

A kiegészítő 250 lumenes homlokoldali LED lehetővé teszi a zseblámpaként történő használatot is, a pontszerű megvilágítást

A kihajtható horog lehetővé teszi a gyors felakasztást, rögzítést függőlámpaként

Az extra jó tartás érdekében a markolatot puhagumi betétekkel láttuk el

 

Akkus munkalámpa PWLS 10-20V 1 órás töltési idővel Akkus munkalámpa PWLS 10-20V akku töltöttség kijelzéssel Praktikus akkus munkalámpa PWLS 10-20V Akkus munkalámpa PWLS 10-20V övcsipesszel  

Gyorstöltő, automata kikapcsolással: csak 1 órás töltési idő

Az akkumlátor háromfokozatú töltöttségi állapot-kijelzője

A kialakítás egy apró, de hasznos részlete: csuklópánt rögzítésére kialakított rögzítőborda, hogy kéznél legyen használat közben a lámpa

Felszerelhető övcsipesz könnyíti meg a gyors elérést, a szállítást

 

A PWLS 10-20V sokoldalú alkalmazási lehetőséget kínál használóinak

Akkus munkalámpa PWLS 10-20V rosszul megvilágított helyekre Akkus munkalámpa PWLS 10-20V, minden helyzetben jól használható Akkus munkalámpa PWLS 10-20V autószereléshez is Mindenhol használható akkus munkalámpa PWLS 10-20V

A PWLS 10-20V akkus lámpával rosszul vagy egyáltalán nem megvilágított helyeken is kiválóan leolvashatók mérőórák

Az akkus lámpa rendelkezik egy stabil tartólábbal, és egy a fejoldalon beépített akasztóhoroggal, így a lámpa az adott munkahelyzethez megfelelően felállítható vagy fektethető

Ellenőrző-, átvizsgálási vagy javító munkák végzésére járműveken kiválóan alkalmas a munkalámpa. Extra mély súlypontjának köszönhetően stabilan áll, és kiválóan alkamas rosszul vagy egyáltalán nem megvilágított helyeken történő munkavégzésre.

Hirtelen kiment a biztosíték, és sötétbe borult minden? Jó, ha kéznél van egy PWLS 10-20V akkus lámpa, a beépített zseblámpa-funkciójával. A litium-ion technológiával készült akkumlátornak köszönhetően ez a munkalámpa akkor is használatra kész, ha rég nem használtu

Kockákockázatmentes vásárlászatmentes vásárlás

Webáruázunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez, magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg az akkus munkalámpát. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!
 

Műszaki adatok:

Névleges feszültség: 20 V Akkus munkalámpa PWLS 10-20V gyorstöltővel
Kapacitás: 2,0 Ah
Akku típusa: Li-Ion
Töltési idő: 1 óra
Súly: 380 g
Pontvilágító-LED:

Teljesítményfelvétel: 3W
Fényáram: 250 lm
Fényerő: 110 lux
Világítási idő: 6h

Felületvilágító-LED:

Teljesítményfelvétel: 3W
Fényáram: 300 lm
Fényerő: 11 lux
Világítási idő: 8h

Méretek HxSzxM: 85 x 70 x 175 mm
Súly:
280 g


Amennyiben elnyerte tetszését a Trotec nagy fényerejű PWLS 10-20V akkus munkalámpája, ami zseblámpaként és felületvilágításra is használható, kérem helyezze a kosárba.

 

Akkus munkalámpa
Akku kapacitás 2,0 Ah
Akku típusa Li-Ion, Flexpower Multiakku
Felületvilágító LED Teljesítményfelvétel: 3W Fényáram: 300 lm Fényerő: 11 lux Világítási idő: 8h
Funkciók • Nagy fényerejű márkás akkus munkalámpa, TÜV által bevizsgált igazolt minőség • Flexpower multiakku rendszer • 20 V-os erős lítium-ion akku, memóriahatás és önkisülés nélkül • Rugalmas lámpafej-beállítás: 270°-ban elfordítható, és 180°-ban kifordítható • 2 az 1-ben megoldás: Nagy fényerejű LED-es rúdlámpa, plusz integrált kézisugárzó zseblámpa • Pontra irányuló és nagy felületű megvilágítás lehetséges • Nagyteljesítményű LED, 300 lumen fényárammal • Gyorstöltő automata lekapcsolással, csak 1 órás töltési idő • 3 fokozatú akku töltöttség kijelző • Gumi bevonatú puha markolat betétek, különösen jó tartás • Integrált akasztóhorog, egyszerű rögzítés • Felszerelhető övcsipesz
Névleges feszültség 20 V
Pontvilágító LED Teljesítményfelvétel: 3W Fényáram: 250 lm Fényerő: 110 lux Világítási idő: 6h
Adatok
Méretek 85 x 70 x 175 mm
Súly 380 g

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Nagy fényerejű akkus munkalámpa PWLS 10-20V

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: Akkus munkalámpa PWLS 10-20V
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 17.990 Ft
 • 12.990 Ft
 • Nettó ár: 10.228 Ft

Címkék: akkus munkalámpa