-12% Trotec Szalagcsiszoló 600 W, átgondolt formakialakítás, PBSS 10-600

Szalagcsiszoló PBSS 10-600

                                                                           (A termék raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanapon belül.)

Az utolsó símítás, minden futó projektnek: egyszerűen, futószalagon

PBSS 10-600 praktikus szalagcsiszoló

PBSS 10-600 könnyden kezelhető szalagcsiszolóA professzionális sarokcsiszolók ideális segítők nagy felületek gyors csiszolásához, simításához, tisztításához, dolgozzunk akár fával, műanyaggal vagy fémekkel, vagy akár sorjázáskor, rozsdátlanításkor is. A felhasználási területek sokaságához mindenesetre egy épp ilyen nagy, de átláthatatlan szerszámkínálat társul. Milyen jó, hogy itt van használatra készen, közvetlenül a Trotec PBSS 10-600-as sarokcsiszoló készüléke, márkaminőség, teljes felszereltséggel, kedvező áron: ezt a csiszolót használva kerülő utak, lukrafutások nélkül biztosra mehet!

Erőcsomag ergonomikus kialakításban - Trotec PBSS 10-600 szalagcsiszoló

Tökéletes csiszolási eredményeket bármilyen felhasználási területről is legyen szó, elsősorban a megfelelő teljesítményű készüléket használva érhetünk el. Ezért a PBSS 10-600-as szalagcsiszoló egy ideális ellensúlyozású erőátviteli rendszerrel rendelkezik, ami a motor 600 W-os teljesítményét minden fokozat nélkül előválasztható sebességfokozatban maximális hatékonysággal viszi át a szalagtengelyre. Így a szalagcsiszoló minden szituációban és helyzetben optimális teljesítményt nyújt, és ez az erő a széles csiszolószalaggal való kombinációban nagy felületeken is biztosítja vastag rétegek egyenletes eltávolítását.
A PBSS 10-600 szalagcsiszoló átgondolt formakialakítása tartós munkavégzés esetén is fáradtságmentes munkavégzést, és precíz csiszolásvezetést tesz lehetővé.  A szalagcsiszoló súlyeloszlása ideális, és a puhagumi betétekkel ellátott extra jó fogást biztosító főmarkolat mellett elláttuk egy kiegészítő vezetőgombbal, ami lehetővé teszi a biztonságos kétkezi vezetést. A vezetőgombban jól hozzáférhetően egy állítókerék is van, amivel működés közben fokozatmentesen szabályozható a szalagsebesség.

Egyszerű használat: mozgásban vagy telepítve is

Profi felhasználhatósága mellett ennek a szalagcsiszolónak a kezelése örvendetesen egyszerű. A PBSS 10 - 600-ban ugyanis egy automatikus szalagközpontosítás található. Ez a csiszoló működése közbPBSS 10-600 fixen is rögzíthető szalagcsiszolóen automatikusan, magától centírozza a csiszolószalagot. Az egy síkban található, szél nélküli csiszolások beállításaihoz a szalag futását specifikusan, finoman is be lehet állítani. Az integrált szorítokaros rendszernek köszönhetően a csiszolószalag cseréje másodpercek alatt elvégezhető, más szerszám használata nélkül.
Hogy azonnal lehessen is kezdeni a munkát, egy 80-as szemcseméretű, fán használatos csiszolószalag a szállítási terjedelem része. De a Trotec PBSS 10-600 szalagcsiszolóval használhat minden egyéb, kereskedelemben kapható csiszolószalagot, 75 x 457 mm-es szokásos méretben. Így bővítheti a sarokcsiszoló felhasználási területeit, a durvább csiszolástól kezdve kemény vagy puhább fákon, finomcsiszolások végzésekor vagy régi festékek eltávolításán keresztül, fémeken végzett rozsdátlanításig is, és sok más feladat esetén.
Szükség esetén, bizonyos feladatokra a szalgcsiszoló fixen is rögzíthető! A szállított asztali szorítókkal biztonságosan rögzíthető a csiszoló  a munkaasztalhoz, és folyamatos üzemmódba kapcsolható a rögzítőkapcsoló átváltásával.

Az okos válasz, a poros konstrukciókra

Az olyan nagy teljesítményű sarokcsiszolók is, mint a PBSS 10-600 vastag rétegek eltávolításáról, és így jelentős részecske-ledörzsölésről gondoskodnak. A porszívás  lehetősége így mindenképpen szükséges, és ennél a modellnél különösen kényelmesen van megoldva. Néhány konkurensünk lazán rögzített, zsákos gyűjtőrendszerű megoldásait tervezőink továbbgondolták, egy könnyen használható robusztus porgyűjtő dobozt fejlesztettek ki, aminek integrált szűrőrendszere is van, csapózárakkal fixen rögzíthető a készülékre, és ürítéshez egyszerűen levehető. Így a szalagcsiszoló belső terekben használva, porérzékeny bútorok vagy elektronikai berendezések közelében is kiválóan használható. Ezen felül egy külső porelszívó is csatlakoztatható a csiszolóhoz, ehhez az összes csatlakozó tartozék a szállítási terjdelem része.

Garantáltan a legjobb minőség PBSS 10-600 szalagcsiszoló porgyűjtő dobozzal

A PBSS 10-600 szalagcsiszoló használatával minden szempontból biztosra mehet: hisz a csiszoló kézhezvételekor egy TÜV által bevizsgált és minősített  szerszámot kap kézhez, ami garancia az értékre, a biztonságra és a funkcionalitásra.

Márkaminőség plusz árelőny

A szalagcsiszolók piacán válogatva ezidáig alapvetően csak két opció közül lehetett választani: vagy "jó, de drága", vagy "az a fő, hogy kedvező az ára" az adott szerszámnak. A Trotec PowerTool szerszámaival most okosan választhat: Egyszerre jók és kedvező árúak. Hiszen a mi hírnevünk nem egyedül a mérőműszereknél és levegőkezelő készülékeknél jelképezi a márkaminőséget, hanem az elektromos szerszámgépek esetén is: Professzionális Trotec-megoldások, kiváló ár-érték aránnyal!

A szalagcsiszoló használata közben jelentkező előnyök: PBSS 10-600 szalagcsiszoló tulajdonságai piktogramokon

 • 600 W teljesítményű erős szalagcsiszoló, lehetővé teszi vastag rétegek eltávolítását nagy felületeken is

 • Keskeny homlokoldali görgő biztosítja a szélek közelében lévő csiszolást is

 • Rögzítőkapcsoló folyamatos üzemmódban

 • Szorítókkal együtt, fixen rögzített alkalmazáshoz is

 • Egyszerű szalagcsere, a szerszámnélküli szorítórendszernek köszönhetően

 • Fokozatmentesen állítható szalagsebesség biztosatja az anyaghoz igazított munkavégzést

 • Automatikus szalagközpontosítás finombeállítási funkcióval, a szélek közelében végzett munkához

 • Felhelyezhető porgyűjtő doboz biztosítja a tiszta munkavégzést

 • Csatlakozó adapter külső porelszíváshoz

 • A kereskedelmi forgalomban kapható szokványos csiszolósztalagokkal (75 x 457 mm) használható

 • Főmarkolat puhagumi betétekkel, az extra jó tartás érdekében

 • TÜV által igazolt minőség

A PBSS 10-600 szalagcsiszoló legfontosabb felszereltsége, képekben:

PBSS 10-600 szalagcsiszoló fokozatmentes szabályozással
Fokozatmentesen állítható csiszolószalag-sebesség

PBSS 10-600 szalagcsiszoló asztali szorítóval
Asztali szorító, fixen rögzített használathoz is

PBSS 10-600 könnyen kezelhető szalagcsiszoló
Rögzítő kapcsoló, folyamatos üzemmódban átkapcsolható


PBSS 10-600 szalagcsiszoló porgyűjtő dobozzalRögzíthető porgyűjtő doboz, a tiszta munkavégzésért
 
PBSS 10-600 szalagcsiszoló többféle csiszolószalaggal, a különféle igényekhez igazítvaKereskedelmi forgalomban kapható 75 x 457 mm-es csiszolószalagokkal működik
PBSS 10-600 szalagcsiszoló szélcsiszoláshoz is

Felhasználásra optimalizált konstrukció: szélek közelében is kiválóan használható

PBSS 10-600 szalagcsiszoló finombeállítási lehetőséggel
A csiszolószalag finombeállítása, állítócsavar segítségével

PBSS 10-600 szalagcsiszoló csiszolószalaggal
Egy fához használható, 80-as szemcsézetű csiszolószalaggal szállítjuk

PBSS 10-600 szalagcsiszoló szorítókaros rendszerrel
Szerszám nélküli szalagcsere, a szorítókaros rendszernek köszönhetően

PBSS 10-600 szalagcsiszoló porelszíváshoz adapterrel
Adapter a külső porelszíváshoz: a szállítási terjedelem részeké

A szalagcsiszoló sokoldalú felhasználhatósága

PBSS 10-600 szalagcsiszoló 600 W-os motorral PBSS 10-600 kiváló szalagcsiszoló

A 600 W-os erős motor nagy szalagfutási sebességet biztosít: gyors munkavégzés, nagy felületen végzett csiszolásnál is

A gyakorlati felhasználáshoz igazított konstrukció a szélek közelében is biztosítja a könnyű és pontos csiszolást

PBSS 10-600 fixen is rögzíthető szalagcsiszoló PBSS 10-600 könnyen kezelhető szalagcsiszoló

Asztalszorítókkal fixen rögzítve is telepíthető, fém megmunkálására is alkalmas megfelelő csiszolószalg használatával

Főmarkolatával és vezetőgombjával precíz kétkezi vezetést tesz lehetővé, a szalagsebesség könnyű, fokozatmentes beállítása mellett

A PBSS 10-600 szalagcsiszoló technikai adatai:

Teljesítményfelvétel: 600W
Névleges feszültség: 230 - 240 V / 50 Hz
Fordulatszám-előválasztó: 1450 - 2120 min-1
Szalagsebesség: 170 - 250 m/minPBSS 10-600 szalagcsiszoló szállítási terjedelme
Szalagméret: 75 x 457 mm
Csiszolófelület: 75 x 130 mm
Kábelhossz: 4 m
Védelmi osztály: II
Hangnyomásszint: 86.83 dB(A)
Hangteljesítmény: 97.83 dB(A)
Bizonytalanság (K): 3 dB(A)
Rezgéskibocsátási érték elülső markolaton: 2819 m/s2
Bizonytalanság: 1,5 m/s2
Rezgéskibocsátási érték főmarkolaton: 1.908 m/s2
Bizonytalanság: 1,5 m/s2
Szállítási terjedelem: PBSS 10-600 szalagcsiszoló, használatra készen, 1 db 80-as szemcseméretű fa csiszolására alkalmas csiszolószalaggal, 1 db porgyűjtő doboz, 1 db szűkítő, 1 db csatlakozó adapter külső porelszíváshoz, 2 db asztalszorító

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez, magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a szalagcsiszolót. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

Amennyiben felkeltette érdeklődését a Trotec  PBSS 10-600 tiszta munkavégzést garantáló, kiválóan beállítható szalagcsiszolója, kérem helyezze a kosárba.

 

 

Csiszoló
Bizonytalanság (K): 3 dB(A)
Csiszolófelület 75 x 130 mm
Fordulatszám-előválasztó 1450 - 2120 min-1
Funkciók • 600 W teljesítményű erős szalagcsiszoló • Keskeny homlokoldali görgő biztosítja a szélek közeli csiszolást • Rögzítőkapcsoló folyamatos üzemmódban • Szorítókkal együtt, fixen rögzített alkalmazáshoz is • Egyszerű szalagcsere, a szerszámnélküli szorítórendszernek köszönhetően • Fokozatmentesen állítható szalagsebesség biztosatja az anyaghoz igazított munkavégzést • Automatikus szalagközpontosítás finombeállítási funkcióval, a szélek közelében végzett munkához • Felhelyezhető porgyűjtő doboz biztosítja a tiszta munkavégzést • Csatlakozó adapter külső porelszíváshoz • A kereskedelmi forgalomban kapható szokványos csiszolósztalagokkal (75 x 457 mm) használható • Főmarkolat puhagumi betétekkel, az extra jó tartás érdekében • TÜV által igazolt minőség
Rezgéskibocsátási érték Elülső markolaton: 2819 m/s2 Főmarkolaton: 1.908 m/s2 Bizonytalanság: 1,5 m/s2
Szalagméret 75 x 457 mm
Szalagsebesség 170 - 250 m/min
Adatok
Hangnyomásszint 86.83 dB(A)
Hangteljesítmény 97.83 dB(A)
Kábelhossz 4 m
Névleges feszültség 230 - 240 V / 50 Hz
Teljesítményfelvétel 600 W
Védelmi osztály II

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Trotec Szalagcsiszoló 600 W, átgondolt formakialakítás, PBSS 10-600

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: Szalagcsiszoló PBSS 10-600
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 25.900 Ft
 • 22.900 Ft
 • Nettó ár: 18.031 Ft

Címkék: szalagcsiszoló, csiszológép