-25% Tortec AirLock 200 ablaktömítés mobilklímákhoz

AirLock 200 ablaktömítés

Egy- és kétkivezetésű mobil klímák levegőkivezetésének energiatakarékos szerelési megoldása

(Az ablaktömítés raktáron van. 1-3 munkanapon belül házhoz szállítjuk.) 

AirLock 200 ablaktömítés rendszer

A mobil monoblokk- klímakészülékek, mint például a Pack-sorozat komfort mobilklímái, a meleg levegő kivezetésére egy vagy két kivezetőcsővel vannak felszerelve. Ezek az elvezetőcsövek az esetek 99%-ában  nyitott ablakra lesznek felszerelve.
Ez a megoldás meglehetősen gazdaságtalan, mert kívülről folyamatosan áramolhat be így  meleg levegő a hűtött helyiségbe, ami a klíma hatékonyságát is azonnal rontja. Így alkalmazva tehát a mobilklíma nemcsak a helyiség meleg levegőjét hűti, hanem még a folyamatosan beáramló külső levegőt is.

AirLock 200 ablaktömítő rendszer mobilklímákhoz Erre a problémára nyújt végleges megoldást az AirLock 200 ablaktömítő rendszer használata: vége az  energiapazarlásnak!

Néhány egyszerű fogással felszerelhető az ablakkeret és az ablak közé az AirLock 200 tömítés, minden tipusú ablakra, és megbízhatóan megakadályozza a meleg levegő visszaárámlását. Ugyan így kívül maradnak a kellemetlen rovarok is, és ha elhagyjuk a lakást, az ablak csukható, a rendszer eltávolítása nélkül. A biztonság tehát teljes körűen szavatolt!
Ez a praktikus segédeszköz strapabíró, fényáteresztő, vízálló anyagból készült, ami ráadásul speciális, alacsony hővezető tulajdonságokkal bír, így használatával azonnal energiát takaríthatunk meg, és a kiadás hamar megtérül.

Egy és két csöves klímákhoz is alkalmas! AirLock 200 ablaktömítés 2 kivezetőcsőnek

A mobil klímák között vannak egy csöves (Pack- széria, monoblokkos készülékek) és két csővel felszerelt modellek is, mint például a PAC 3550 PRO. Az AirLock 200 ablaktömítő mindkét típusú mobilklímához használható. Az AirLock 200 2 db. cipzáras nyíláslehetőséggel rendelkezik. Ha csak egy nyílásra van mégis szükség, a másik nyílás a cipzárral kényelmesen lezárható.

Az AirLock 200 ablaktömítés egyéb célokra is, mint pl. szárítógépek, levegőelvezető készülékek stb. kiegészítéseként, egész évben használható. 
Minden szokásos ablaktípushoz felszerelhető, melynek kerülete nem haladja meg a 400 cm-t: mindegy, hogy jobb- vagy bal szárnyas, billenő vagy tetőtéri ferde ablakról van is szó. Pillanatok alatt rögzíthető, nem szükséges hozzá szakember vagy szaktudás.


AirLock 200 ablaktömítés minden tipusú ablakra AirLock 200 ablaktömítés minden tipusú ablakra szerelhető AirLock 200 ablaktömítés billenőablakra isAirLock 200 ablaktömítés felszerelése
Itt tekinthet meg egy videós ismertetőt az AirLock 200 felszereléséről, német nyelven:
https://www.youtube.com/embed/XH6kszkgjrA?rel=0&color=white&showinfo=0&theme=light&autoplay=1&fs=1

Az AirLock 200 ablaktömítés kivezeti a mobil klímák elhasznált levegőjét, és nem engedi be a beáramló levegőt, meleget. Sem a rovarok, sem a csapadék nem hatolhat rajta át. Amennyiben a mobíl klímák használatát egyszerűsítő, innovatív és percek alatt felszerelhető ablaktömítés megnyerte tetszését, kérjük kattintson a kosár gombra!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Tortec AirLock 200 ablaktömítés mobilklímákhoz

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

  • Gyártó: Trotec
  • Termék kód: AirLock 200 ablaktömítés
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 20.070 Ft
  • 14.990 Ft
  • Nettó ár: 11.803 Ft

Címkék: ablaktömítés, levegőkivezetés