-12% Trotec AirLock 1000 ablaktömítés és nyílászáró tömítés mobilklímákhoz

AirLock 1000 ajtó- és ablaktömítés

Optimális tartozék monoblokkos klímakészülékek energiatakarékos használatához

(Az ablaktömítés raktáron van. 1-3 munkanapon belül házhoz szállítjuk.) 

AirLock 1000 ajtó- és ablaktömítés

AirLock 1000 praktikus ajtó- és ablaktömítésA Trotec által forgalmazott AirLock ablaktömítés rendszerek a legtöbbet eladott ablaktömítések egész Európában, kombinált felhasználásra, egy- vagy kétcsőkivezetéses klímakészülékekkel való alkalmazásra. Az AirLock 1000 bővíti a felhasználási lehetőségeket, terasz- vagy erkélyajtókon, vagy nagy méretű padlóig érő ablakokon is.

Az AirLock 1000 ablaktömítést használhatja végre ajtókon vagy nagy ablakokon is, kihasználva az energiatakarékos ablaktömítés előnyeit.

A piacon kapható egyetlen ablaktömítésként csak az AirLock 1000 rendelkezik 560 cm-es körkerületmérettel. Ez az AirLock 1000-et legjobb választássá teszi erkély- vagy teraszajtók, vagy padlóig érő nagy billenő / bukó ablakok tömítéséhez.
Akár kicsi vagy akár nagy ablakról vagy ajtóról is van szó, az
AirLock 100, AirLock 200 vagy AirLock 1000 használatával a Trotecnek minden esetre van optimális megoldása kínálatában. És minden esetben kifizetődő az AirLock használata. Hisz bármennyire is egyszerűen kezelhetők, kedvező árúak és nagy teljesítményűek a monoblokkos klímakészülékek,  egy hátrányuk marad: a levegőkivezető tömlő elhelyezése egycsöves készülékeknél, vagy a hatékonyabban működő két tömlős levegőkeringető készülékeknél.
Érthető módon a felhasználók ajtók és ablakok keretébe fogják be a tömlőket, ahelyett, hogy költséges faláttöréseket készítenének el. Ilyen módon nemcsak a meleg levegő áramlik be a helyiségbe, hanem szabad az út a por és a rovarok számára is. Hirtelen zápor esetén az eső is beverhet, ez is kellemetlen következményeket okozva.

Mindezekre a problémákra végleges megoldást nyújt az AirLock használata, és ezeken felül egyéb előnyökből is profitálhat! 

Az AirLock 1000 levegőkivezető ablkatömítés néhány mozdulattal az ajtó vagy ablak és a keret közé egyszerűen felszerelhető. Két változtathatóan beállítható cipzáras nyílással rendelkezik, amibe pontosan beilleszthető és befogható egy - egy levegőkivezető tömlő. Ha csak egy nyílásra van szükség, a másik láthatatlanul és légmentesen zárva marad. Ha elmegyünk otthonról, az ablak és az ajtó az AirLock leszerelése nélkül problémamentesen becsukható. 
Ezzel a technológiával tehát az AirLock 1000 textiltömítés nagyon rugalmasan használható, minden csőátmérőhöz optimálisan odailleszthető. A meleg levegő kívül marad, a mobilkíma fogyasztása gazdaságosabb lesz, és a rovarok és a piszok is biztonságos távolságban maradnak.

Ideális ajtókra, és extra méretű ablakokraAirLock 1000 ajtó- és ablaktömítés nagy méretű ablakokra és ajtókra

Nagy kerületméretének köszönhetően az AirLock 1000 gyakorlatilag minden ajtóra passzol. De az alkalmazható nagyságot könnyedén ki is számolhatjuk: Szorozza meg egyszerűen kettővel az ablak vagy az ajtó magasságát, és adja hozzá a szélességet. Ha ennek az összege 560 cm alatt van, vagy épp ennyi, akkor az AirLock 1000 alkalmas bármilyen egyedi igényű felhasználásra is.
Az AirLock 1000 felszerelése egyszerű, csöppet sem bonyolult!
A textiltömítést tépőzárral egyszerűen körbe rögzítjük az ablaknyílásban. Ezután a levegőkivezető tömlőket a két cipzár segítségével tetszőlegesen változtatható helyzetben átvezetjük. A szereléshez semmilyen szerszám nem szükséges, az AirLock 1000-et tépőzárral együtt, szerelésre kész állapotban szállítjuk.
Egyébként: a praktikus AirLock levegőkeringető ablaktömítést nem csak klímakészülékekhez használhatja, a forró évszakban, hanem egész évben bármilyen levegőkivezető készülékhez is. 

A használat közben jelentkező előnyök:

 • Energiatakarékos ajtó- és ablaktömítés

 • Növeli a hűtöteljesítményt, csökkenti az energiafogyasztást. 

 • Optimálisan alkalmazható terasz - vagy erkélyajtókhoz, padlóig érő ablakokhoz

 • Két cipzáros nyílásának köszönhetően alkalmas egy-  vagy kétcsöves klímakészülékekhez is

 • Minden tömlőátmérőhöz változtathatóan hozzáigazítható

 • Víztaszító, moshatóAirLock 1000 ajtó- és ablaktömítés rögzítése

 • Megakadélyozza a meleg levegő és a rovarok bejutását

 • Az ablak zárható az ablaktömítés ellenére

 • Rövid időn belül megtérül használata

 • Egyszerű felszerelés

 • Eltávolítása nem hagy nyomot

Meggyőző minőség a piacvezetőtől

Nincs népszerűbb termék Európa szerte a piacon, mobil klímakészülékek használatára  mint a Trotec AirLock sorozata. Azon egyszerű oknál fogva, mert eredetileg a német gyártmányú bukó - nyíló ablakokra fejlesztették ki, és azóta Európaszerte külföldön is nagy népszerűségnek örvend. A levegőáteresztő, víztaszító anyagot egészen a varratokig magas minőség jellemzi, alacsony speciális hővezető képesség mellett, ami a klímakészülékek energiafelhasználását érezhetően csökkenti. Ilyen módon az AirLock használata a lehető legrövidebb idő alatt megtérül! 

Az AirLock 1000 ablaktömítés kivezeti a mobil klímák elhasznált levegőjét, és nem engedi be a beáramló levegőt, meleget. Sem a rovarok, sem a csapadék nem hatolhat rajta át. Amennyiben a mobíl klímák használatát egyszerűsítő, innovatív és percek alatt felszerelhető ablaktömítés megnyerte tetszését,ebben a kivitelben erkélyajtókra és nagy méretű ablakokra való két kivezetőcsővel szerelhető nagy méretben, kérjük kattintson a kosár gombra!
 

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Trotec AirLock 1000 ablaktömítés és nyílászáró tömítés mobilklímákhoz

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: AirLock 1000 ablaktömítés
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 21.530 Ft
 • 18.990 Ft
 • Nettó ár: 14.953 Ft

Címkék: ablaktömítés, levegőkivezetés