-14% Átmenetileg elfogyott Trotec TWP 4005 E Búvárszivattyú - tiszta vízben, alacsony vízmélységben való használatra is

TWP 4005 E Búvárszivattyú - tiszta vízben, alacsony vízmélységben való használatra is

Az alacsony vízmélységből történő felületi felszívásnak köszönhetően minimális vizet hagy hátra, ami egy feltörlőruhával már felszárítható 

(A termék jelenleg nincs raktáron)

TWP 4005 E Tisztavíz búvárszivattyú sokoldalú felhasználásra

TWP 4005 E kompakt könnyen kezelhető tisztavíz búvárszivattyúA TWP 4005 E tisztavíz-búvárszivattyú kompaktságának, nagy teljesítményének és felhasználóbarát kezelésének köszönhetően egyaránt kedvelt darab háztulajdonosok vagy a hobbikertészek körében is. Az óránkénti 7.000 literes maximális szállított mennyiség épp úgy meggyőző érv e mellett a búvárszivattyú mellett, mint a kivételesen magas, 7,5 méteres szállítási magasság, miközben egy integrált visszacsapószelep megakadályozza kikapcsolásnál a visszafolyást. 400 W teljesítményű, karbantartást nem igénylő motorjával tiszta és 5 mm-es nagyságú részecskeméretig enyhén szennyezett vízből képes szivattyúzni a TWP 4005 E búvárszivattyú a vizet. Nagy hatásfokkal és meglepő gyorsasággal szárít ki ez a merülőszivattyú elárasztott pincehelyiségeket, mosókonyhákat, pillanatok alatt szárazra szivattyúzza a medencéket, de normál, tisztavíz-szivattyúként is működtetve megtelt árkok, ciszternák, esővizes hordók átpumpálásával is jó szolgálatot tesz. Egy beépített visszafolyás elleni védelem megakadályozza a tömlő kiürülését, használat után, és lerövidíti az újbóli szivattyúzás alkalmazási idejét, egy újbóli használatbavételkor.

Csak 3 mm-es megmaradó vízszint - egyszerűen felmossuk, és kész!TWP 4005 E Tisztavíz búvárszivattyú, 3 mm-es maradékvízzel

Ez a tisztavíz-búvárszivattyú leginkább arra alkalmas, hogy alacsonyan elárasztott sík felületeket, pincéket, medencéket szárítson ki, gyorsan és alaposan. Mert a TWP 4005 E felületi felszívású búvárszivattyúnak elegendő egy 80 mm-es víz alatti mélység, a benne lévő szivattyúkerék indításához, ezután a készülék a vizet kiszivattyúzva vízszintes felüleleten egy 3 mm-es maradék vizet produkál, ami egy feltörlőruha használatával már felszárítható.
A vízálló burkolattal ellátott, ütésálló műanyagház 7 méteres merülési mélységig biztosítja a megfelelő víz alatti használatot. Hosszabb alkalmazásra is kiváló ez a búvárszivattyú: mivel elláttuk egy túlmelegedés elleni, integrált  hővédő kapcsolással. Ezen kívül egy kiváló minőségű kerámia csúszógyűrűs tömítés és egy alacsony kopású tengely biztosítják az extrém tartósságot, hosszú élettartamot.

Meggyőzően egyszerű kezelés

A fokozatmentesen rögzíthető úszókapcsolónak köszönhetően a TWP 4005 E búvárszivattyú elképzelhetetlenül egyszerűen működik. A vízszint meghatározott magassága szerint indítja ez a kapcsoló a búvárszivattyú automatikus ki - és bekapcsolását. A szárazon futás elleni védelem tovább növeli az automatikus üzemmód közbeni flexibilitást. Alacsonyabb vízsszintnél lehetséges a kézi beállítás, amennyiben az úszókapcsolót vízsszintesen a folyamatos üzemmódban rögzítjük.
A praktikus, beépített úszókapcsoló a vízsszint vezérlésére szolgál a le- vagy kiszivattyúzandó tartályban. Automatikus üzemmódban az úszókapcsoló magassága szerint kapcsol ki - vagy be a pumpa, automatikusan. Folyamatos üzemeltetés esetén ez a merülőszivattyú alacsony vízmélységben is működtethető, felületi felszívásának köszönhetően csupán 3 mm-es maradékvizet hagyva.
TWP 4005 E praktikus tisztavíz búvárszivattyúA stabil, ergonomikus hordozófogantyú megkönnyíti az áthelyezést, szállítást a kertben, vagy bármely más felhasználási helyszínen, és javítja is a kompakt készülék kezelését. Ezen kívül a pumpa felakasztását, felfüggesztését is szolgálja, a szállított nylonkötél segítségével, például hogy segítségével leereszthető legyen, mondjuk egy medencébe. 25 és 32 mm átmérőjű, a sarokadapterre csatlakoztatható univerzális csatlakozások, valamint az 1"-os és 11/2"-os csavarmenet-csatlakozások más csőtoldalékokkal is problémamentes összakapcsolást tesznek lehetővé. A sarokadapter tetszőlegesen állítható, így csövek és tömlők a talajjal párhuzamosan is futhatnak. A 10 m. hosszú hálózati kábel rugalmasságot és nagy hatókörzetet tesz lehetővé.

TÜV által igazolt minőség

A TWP 4005 E merülőszivattyú használatával minden szempontból biztosra mehet: TÜV által bevizsgált és minősített szerszámot kap, ami biztosíték a magas minőségre, értékállóságra, biztonságra és jól használhatóságra.

Márkaminőség plusz árelőny

Megbízható, erős, és tiszta vízben történő sokféle felhasználásra megfelelő: ezek a Trotec tisztavíz-búvárszivattyúinak a legfontosabb ismertetőjegyei. Nagy teljesítményének köszönhetően minden elvárásnak megfelel. Tehát minden tekintetben nagy teljesítmény, hiszen a Trotec minőségi márkát képvisel profi megoldásokkal, mindezt kiváló ár - érték aránnyal.

Sokoladalú felhasználhatóság és alkalmazás

TWP 4005 E Tisztavíz búvárszivattyú, 7 méteres merülési mélységig
Tiszta, enyhén szennyezett vízben való használatra,
 7 méteres merülési mélységig
TWP 4005 E Tisztavíz búvárszivattyú úszókapcsolóval
Esővízgyűjtő hordók, ciszternák átszivattyúzása

 
TWP 4005 E Felületi felszívású tisztavíz búvárszivattyú
A heves esőzések elárasztották a pincelejárót?
Ha nem túl szennyezett a kipumpálandó víz, ez nem lehet akadály a TWP 4005 E búvárszivattyúnak! 

 
TWP 4005 E Alacsony vízmélységben is használható búvárszivattyú

Medencében vagy pincékben: vízszintes felületen 3 mm-es maradékvizet produkálva, törlésszáraz eredményt hoz létre
 

A merülőszivattyú használata közben jelentkező előnyök: TWP 4005 E Búvárszivattyú teljesítményértékei

 • Erős, 400 w-os teljesítmény, 7.000 l átpumpálása óránként, 7,5 méteres mélységből

 • Ideális alacsonyan elárasztott sík felületek, pincék, medencék, mosógép által okozott vízfolyások gyors kiszárítására

 • Tisztavízben  és 5 mm-es nagyságú részecskeméretig enyhén szennyezett vízben való használatra

 • Extrém tartós, hosszú élettartamú a kiváló minőségű kerámia csúszógyűrűs tömítésnek köszönhetően

 • Karbantartást nem igénylő motor, túlmelegedés elleni, integrált  hővédő kapcsolással

 • Automatikus ki -  be kapcsolás, a fokozatmentes beállítású úszókapcsolóval

 • Szárazonfutás elleni védelem, automatikus üzemben

 • Az úszókapcsoló rögzítésének lehetősége, folyamatos üzemmódbanTWP 4005 E Búvárszivattyú tulajdonságai piktogramokon

 • Sekély vízmélységből történő felületi felszívás, 3 mm-es maradékvízig, törlésszáraz eredményt biztosítva

 • IPX8 védelem: merüléskor behatoló víz ellen védett

 • Univerzális csatlakozó, rugalmas csatlakozási lehetőségeket biztosítva

 • Integrált visszacsapószelep akadályozza meg a visszafolyást

 • Nagy, ergonomikus hordozófogantyú: alkalmas a leeresztőzsinór rögzítésére is

 • TÜV által bevizsgált minőségű búvárszivattyú

A TWP 4005 E merülőszivattyú technikai adatai: TWP 4005 E Búvárszivattyú úszókapcsolóval

Szállítási teljesítmény: 7.000 l/óra
Szemcsézet: 5 mm
Maximális szállítási magaság: 7,5 m

Bemerülési mélység (max.) : 7 m
Legkisebb működési mélység: 80 mm

Úszókapcsoló bekapcsolási pontja: 420 mm
Úszókapcsoló kikapcsolási pontja: 180 mm

Vízszint elszívási magassága (max): 3 mm
Vízhőmérséklet (max): 35 °C
Védelem fajtája: IPX8, merüléskor behatoló víz ellen védett
Védelmi osztály: I
Hálózati feszültség: 230 - 240 V (50 Hz) TWP 4005 E Tisztavíz búvárszivattyú szállítási terjedelme
Teljesítményfelvétel: 0,4 kW
Hálózati csatlakozó típusa: CEE 7/4 (F típusú Schuko csatalkozó)
Kábelhossz: 10 m
Méretek: 160 x 160 x 290 mm
Súly: 3,6 kg
Szállítási terjedelem: Komplett készletként TWP 4005 E búvárszivattyú, szűkítő adapterrel (előre beszerelt visszafolyásgátlóval és tömítőgyűrűvel), sarokadapterrel, 12 m hosszú nejlonkötéllel, 10 m hosszú hálózati kábellel
Csatlakoztatható hozzá: 25 / 32 belső átmérőjű, valamint 1"-os és 11/2"-os csavarmenet-csatlakozású bármilyen csövek, tömlők

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a búvárszivattyú készüléket. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

Amennyiben elnyerte tetszését a TROTEC TWP 4005 E kompakt tisztavíz-búvárszivattyúja könnyű kezelésével, számos különleges felszerelésével, helyezze azt a kosárba!

Búvárszivattyú
Bemerülési mélység max. 7 m.
Elszívási magasság max. 3 mm, törlésszáraz eredményt biztosít
Legkisebb működési mélység 80 mm
Szállítási magasság Max. 7,5 m.
Szállítási teljesítmény 7.000 l/óra
Szemcsézet max. 5 mm
Úszókapcsoló Bekapcsolási pontja: 420 mm Kikapcsolási pontja: 180 mm
Védelem Fajtája: IPX8, merüléskor behatoló víz ellen védett Típusa: I
Vízhőmérséklet Max. 35 °C
Adatok
Funkciók • Erős, 400 w-os teljesítmény, 7.000 l átpumpálása óránként, 7,5 méteres mélységből • Ideális alacsonyan elárasztott sík felületek, pincék, medencék, mosógép által okozott vízfolyások gyors kiszárítására • Tisztavízben és 5 mm-es nagyságú részecskeméretig enyhén szennyezett vízben való használatra • Extrém tartós, hosszú élettartamú a kiváló minőségű kerámia csúszógyűrűs tömítésnek köszönhetően • Karbantartást nem igénylő motor, túlmelegedés elleni, integrált hővédő kapcsolással • Automatikus ki - be kapcsolás, a fokozatmentes beállítású úszókapcsolóval • Szárazonfutás elleni védelem, automatikus üzemben • Az úszókapcsoló rögzítésének lehetősége, folyamatos üzemmódban • Sekély vízmélységből történő felületi felszívás, 3 mm-es maradékvízig, törlésszáraz eredményt biztosítva • IPX8 védelem: merüléskor behatoló víz ellen védett • Univerzális csatlakozó, rugalmas csatlakozási lehetőségeket biztosítva • Integrált visszacsapószelep akadályozza meg a visszafolyást • Nagy, ergonomikus hordozófogantyú: alkalmas a leeresztőzsinór rögzítésére is • TÜV által bevizsgált minőségű búvárszivattyú
Hálózati csatlakozó Típusa: CEE 7/4 (F típusú Schuko csatalkozó)
Hálózati kábel hossza 10 m
Teljesítményfelvétel 0,4 kW
Feszültség 230 - 240 V (50 Hz)
Méretek 160 x 160 x 290 mm
Súly 3,6 kg

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Trotec TWP 4005 E Búvárszivattyú - tiszta vízben, alacsony vízmélységben való használatra is

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: Trotec TWP 4005 E Tisztavíz búvárszivattyú
 • Elérhetőség: Átmenetileg elfogyott
 • 14.990 Ft
 • 12.900 Ft
 • Nettó ár: 10.157 Ft

Címkék: búvárszivattyú, merülőszivattyú