-29% 2 - 3 Nap Infravörös hősugárzó – álló kivitel, 2 fokozat, 800 W – német márka Trotec IRS 800 E

Infravörös hősugárzó - Trotec IRS 800 E

A nap melege, odahaza, otthonában, álló helyzetből kibocsájtva.

(A termék raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt.)

Infravörös hősugárzó - Trotec IRS 800 E, direkt, energiahatékony meleg

Zajok nélkül, szagtalanul. Előfűtési idő nélkül.

Infravörös hősugárzó - Trotec IRS 800 E, 2 kvarc fűtőszállalA Trotec IRS 800 E álló kivitelű infra hősugárzója maga a megtestesült, valódi napfény, és mindig ott bocsájtja ki jóleső melegét, sugarait, ahol épp szükség van rá. Az infrasugárzó gombnyomásra kellemes, bőrön érezhető meleget állít elő, kellemetlen zajok, szagok nélkül.
Vendégek érkeznek, és a teraszon szükség van néhány plusz ülőhelyre - de arra is, hogy itt se fázzanak a vendégek? Az álló kivitelű hősugárzót célirányosan, épp oda állíthatjuk fel, asztalok, székek mellé, ahol szükség van rá. Sőt, az az előnye is megvan ennek a kivitelnek, hogy az asztalok alá is eljuttatja a meleget - ahová gyakran a falra szerelt kivitelű készülékek hatása nem ér el. Gyorsan és helytakarékosan elhelyezhetjük az álló infrasugárzót egy sarokba, és azonnal működésbe lép, ontja a kellemes meleget, előfűtés, felfutási idő nélkül. 
Ez a mobil, ügyes kis fűtőtest egy kézre álló foganytúval rendelkezik, aminek segítségével pillanatok alatt egyik felhasználási helyről a másikra helyezhető át. Az IRS 800 E infrasugárzó kezelése gyerekjáték. A szükséges fűtési teljesítmény két választható fűtésfokozattal, 800 W teljesítményig állítható be.
Az infrasugárzók a nap természetes működésével megegyező elven működnek. Az infravörös sugarak először nem a levegőt melegítik fel, hanem mindenféle kerülőút nélkül a bőrt, vagy más tárgyakat, így például a falakat, takarókat, párnákat, vagy egyéb berendezési tárgyakat. Ez a fajta hőtermelés nemcsak a bőrünket símogatja, hanem a péztárcánkat is: hisz az IRS 800 E infrasugárzó is különösen energiahatékony működésű.

Allergiások számára a legmegfelelőbb

Az IRS 800 E infrahősugárzó az energia nagy részét közvetlen hővé alakítja át, ami egy hagyományos hősugárzóval összehasonlítva különösen energiahatékony üzemeltetést biztosít. És mivel a fűtőtest levegőfúvás nélkül üzemel, szagmentesen és hangtalanul szolgáltat meleget, egyáltalán nem kavarja fel a port. Ezért allergiában szenvedők számára  ez az infrasugárzó ideális hőforrás.

Mobil és rugalmas

Az ultramobil infravörös hősugárzó IRS 800 E bárhol bevethető, használható, ahol egy konnektor rendelkezésre áll. Egyszerűen csak csatlakoztatjuk az áramhoz, bekapcsoljuk és élvezzük a jóleső meleget a bőrünkön.
Az IRS 800 E infrasugárzót TÜV által bevizsgált és igazolt minőségben szállítjuk, ami garancia a magas minőségre, biztonságra és jól használhatóságra.

Az IRS 800 E infrasugárzó a használat során megmutatkozó részleteivel győzi meg felhasználóit

Infravörös hősugárzó - Trotec IRS 800 E direkt hőkibocsátás Infravörös hősugárzó - Trotec IRS 800 E praktikus fogantyúval Infravörös hősugárzó - Trotec IRS 800 E fokozatmentes termosztátszabályozással Infravörös hősugárzó - Trotec IRS 800 E, biztonságos használat

Infravörös hő, akár 800 W teljesítményig

Praktikus hordozó fogantyú

Egyszerű kezelés, fokaztmentes termosztáttal

Felborulásvédő kapcsoló a készülék talpába építve

Így működik az infravörös fűtési eljárásAz infrafűtés működési elve

Az infravörös sugárzás épp úgy, mint a természetes napsugárzás nem a levegőt melegíti fel, hanem minden tárgyat, ami útjába esik, amivel találkozik. Ezek a tárgyak aztán a tárolt hőenergiát egy cserépkályha működéséhez hasonlóan folyamatosan kibocsájtják, leadják a környezetükbe.
Ez a különbség a hagyományos konvekciós fűtési eljáráshoz képest, ami egy meleg levegőáramlást eredményez. A levegő alapvetően nem tudja a hőt tárolni, csak elszállítja tárgyakhoz, ami eleve hőveszteséggel jár, és a folyamatos levegőkeringetés miatt a por folyamatos kavargását eredményezi. Az infravörös fűtési eljárással ez a két tényező teljesen elkerülhető. Nincs sem hőveszteség, sem szálló por miatti irritáció, csak kellemes érzetű meleg. 

Az infrasugárzó hasznos tulajdonságai:

 • Azonnali sugárzó meleg előfűtés nélkül

 • Egyenletesen eloszló, irányított melegkibocsátás

 • Tiszta, lecsapódásmentes, szagmentes, zajtalan

 • Nem kavarja fel a port, allergiásoknak tökéletes

 • 2 fokozatban állítható, maximális teljesítmény 800 W

 • 2 quarz fűtőelem

 • A készülék talpába integrált felbillenés elleni védelem

 • Egyszerűen szállítható, kezelhető

 • Energiahatékony

  Jóleső meleg, épp ott, ahol szükség van rá
Infravörös hősugárzó - Trotec IRS 800 E, kiegészítő fűtőtest Infravörös hősugárzó - Trotec IRS 800 E, mobil, rugalmasan használható Infravörös hősugárzó - Trotec IRS 800 E, a teraszon is kellemes meleg

Hűvös napokon kellemes meleget teremt a balkonon

Praktikus mobil fűtőtest, családi, baráti alkalmakra

Ideális mobil fűtőtest a teraszra

 

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a hősugárzó készüléket. Ezekkel a szolgáltatásokkal minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

A Trotec IRS 800 E infra hősugárzó műszaki adatai: Infravörös hősugárzó - Trotec IRS 800 E, kicsi, könnyen használható

- 2 kvarc fűtőrúd 2 fokozatban szabályozható teljesítménnyel
- Fűtőteljesítmény: választható 400 W / 800 W
- Hálózati feszültség: 220 - 240 V / 50 Hz
- Csatlakozóvilla: CEE 7/7

- Kábelhossz: 1,65 m
- Méretek ( mélység, szélesség, magasság ) 173 x 335 x 439 mm

- Súly: 2 kg
- Jótállás: 1 év
- ​
Magyar nyelvű használati utasítás

Amenyiben az energiatakarékos, direkt hőt előállító IRS 800 E infrahősugárzó készülék megnyerte tetszését, kérjük helyezze kosarába!

 

Fűtőberendezés
Csatlakozódugó típusa CEE 7/7
Fokozatok 1. fokozat: 400 W 2. fokozat: 800 W
Hősugárzó
Fűtőszál 2 fűtőszál 2 fűtésfokozattal, quarz fűtőszál
Adatok
Funkciók - Azonnali sugárzó meleg, a nap melegéhez hasonlóan, előfűtés nélkül - Tiszta, lecsapódásmentes, szagmentes, zajtalan működés - Nem kavarja fel a port, allergiásoknak tökéletes - 2 fokozatban állítható, maximális teljesítmény 800 W - 2 quarz fűtőelem - Készüléktalpba integrált felbillenés elleni védelem - Egyszerűen szállítható, kezelhető
Fűtési teljesítmény - 2 fokozat - 400 W / 800 W - 2 kvarc fűtőszál
Kábelhossz 1,65 m
Feszültség 220 - 240 V (50Hz)
Névleges áramfelvétel 3,5 A
Méretek 173 x 335 x 439 mm
Súly 2 kg

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Infravörös hősugárzó – álló kivitel, 2 fokozat, 800 W – német márka Trotec IRS 800 E

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: Trotec IRS 800 E infravörös hősugárzó
 • Elérhetőség: 2 - 3 Nap
 • 13.990 Ft
 • 9.990 Ft
 • Nettó ár: 7.866 Ft

Címkék: Infra hősugárzó, kvarc fűtés