-29% Trotec TFC 14 E elektromos fűtőberendezés, kerámia fűtőventilátor - 1,4 kW

Elektromos fűtőberendezés, kerámia fűtőventilátor TFC 14 E

Egészséges, kellemes meleg gombnyomásra. Allergiásoknak a legmegfelelőbb!

(A termék raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt.)

Kerámia fűtőventilátor TFC 14 E gyönyörű kivitelben

Egészséges, jóleső meleg

Kerámia fűtőventilátor TFC 14 E, TFC 13 E divatos színekVége azoknak az időknek, amikor a lakóterekben kivitelük miatt el kellett rejteni a hősugárzókat. A TFC széria készülékei modern külsejükkel, trendi színek használatával (fehér és rose-gold, fekete-ezüst kivitel) minden lakóterületen és helyiségben rabul ejtik a tekintetet. Aki a modern, trendi megjelenést részesíti előnyben, annak a fehér / rose gold színkombinációjú TFC 14 E gyönyörű kivitelű fűtőventilátorunkat ajánljuk.
Válassza a TFC fűtőventilátorok hangtalan kerámia alapú fűtési technológiáját, hogy otthonát, a feltöltődés szigetét gyorsan és biztonságosan kellemes hőfokra fűtse fel. A TFC - széria fűtőventilátorai egyesítik a legmodernebb PTC-fűtéstechnika vívmányait a megfelelő dizájnnal és harmonikusan illeszkednek gyakolatilag minden lakókörnyezetbe.
Mindegy hogy hol használjuk: lakó- vagy dolgozó szobában, a gyerekszobában vagy a műhelyben: a kerámia hősugárzó a hideg napokon gombnyomásra kellemes érzetű hőmérsékletet biztosít, hőmérsékletingadozások nélkül, két állítható fűtésfokozattal, 700 és 1400 watton. A forró nyári hónapokban a beépített ventilátor-üzemmód a kellemes hűtésről gondoskodik, természetesen a fűtés kikapcsolása mellett. Fűtsünk vagy hűtsünk a berendezéssel, ahogy csak szeretnénk!

Allergiásoknak a legmegfelelőbb!

Érzékeny emberek, allergiában szenvedők vagy kisgyermekek a TFC-sorozat fűtőberendezéseinek előnyeit nagyra fogják értékelni. Ezek a kerámiabetétes fűtőberendezések a hagyományos fűtőszálakkal működő hősugárzókkal  szemben nem égetnek el port vagy állatszőröket, mint mikor azok a hagyományos működésnél a fűtőszálakra kerülnek. Így a levegő tiszta, és semleges szagú marad.

Hosszú élettartamú technológia, magas biztonsági követelményekkel

A kerámiabetétes fűtőberendezéseknél a működés következtében nem tudnak kiégni fűtőszálak. A tűzálló kerámiaelemek ezen felül nagyon hosszú élettartamúak. Mivel a fűtőtestek súlya a kerámia-betét miatt nagyobb, a felbillenés, borulás veszélye csökken. Ha ez mégis megtörténne, a készülék alján lévő felborulásvédő kapcsoló automatikusan kikapcsolja a fűtőberendezést. Ezen túlmenően a kerámia fűtőberendezések megbízhatóan védettek túlmelegedés ellen.
A TFC 13 E és TFC 14 E kimondottan könnyű fűtőventilátorok gyakorlatilag mindenhol azonnal használhatók, hiszen egy konnektor elég működtetésükhöz. Állítsa fel a készüléket, csatlakoztassa hálózathoz, kapcsolja be és kész !

Mi az előnye a PTC-nek, a kerámia fűtőegységnek a hagyományos fűtőszállal szemben?

 • hosszabb az élettartama,

 • technikai szempontból nem olyan érzékeny,

 • gyorsabban felmelegszik,

 • az adott feltételeknek sokkal inkább megfelelő benne a túlmelegedés elleni védelem,

 • mindenzt úgy, hogy nem éget el port a fűtési folyamat közben, ami allergiások számára is kifejezetten kedveltté teszi a kerámia hősugárzó használatát!  

A TFC 14 E kerámiahősugárzó használata során megjelenő praktikus részletek:

Egyszerűen használható kerámia fűtőventilátor TFC 14 E

Praktikus kerámia fűtőventilátor TFC 14 E

Billenőkapcsolóval ellátott kerámia fűtőventilátor TFC 14 E

Kerámia fűtőventilátor TFC 14 E, ventilátorként is üzemeltethető

Egyszerűen használható: 2 fűtésfokozat (700 / 1400 W), egy ventilátorfokozat

Praktikus fogantyú, egyszerűen szállítható, bárhol használható

Plusz pont a biztonság érdekében: a talpba szerelt felborulásvédő kapcsoló kikapcsolja a fűtőtestet, billenés, borulás esetén

Nagy ventilátor biztosítja az energiatakarékos, halk működést

Ami a gyakorlatban a TFC 13 E / TFC 14 E-t használva kifejezetten előnyös:  Dizájnos, praktikus kerámia fűtőventilátor TFC 14 E

 • Gyors, kellemes meleg

 • Halk és kompakt kerámia fűtőventilátor

 • Hosszú élettartamú kerámia PTC fűtőelem

 • 2 fűtésfokozat (700 W / 1400 W)

 • Alkalmas 20 m2 / 50 m3 helyiségméretig

 • Ventilátor funkció, fűtőfunkció nélkül is műkődőképes

 • Túlmelegedés elleni védelem

 • Felborulásvédő kapcsoló,a talapzatba építve

 • Allergiásoknak is megfelelő

 • Üzemmód-visszajelző lámpa

 • Egyszerűen szállítható, használható

 • Biztos álló helyzet

 • Energiahatékonyság

 • TÜV által bevizsgált minősített fűtőtest

Gyorsabb levegő-felmelegítés - egyenletesebb hőmérséklet

Kerámia hősugárzó és hagyományos fűtőszálas fűtöberendezés működési módjaA Trotec PTC- kerámia- fűtőegységgel ellátott hősugárzói (az A jelű ábrán) nemcsak gyorsabb felfűtési tulajdonságaikkal különböznek a hagyományos fűtőszálas techológiáktól (B jelű ábra). A fűtési eljárástól függően a fűtőelemek teljes működését tekintően vannak különbségek.
Bár a kívánt szobahőmérséklet fenntartására (narancs) mindkét típusú készüléknél a termosztát-vezérlést kétpontos szabályozású vezérléssel helyettesítették, a fűtőszálas hősugárzók jóval nagyobb ingadozásokkal és lényegesen lassabban érik el a kívánt célhőmérsekletet. Ennek a különbségnek az oka a két fűtőelem különböző áramvezető képességében keresendő.
Ha az áram átáramlik a fűtőszálakon, ha azok egyszer felmelegedtek, mindig ugyan olyan hőmérsékletűek lesznek. A kívánt szobahőmérséklet szabályozására először megszűnik az áram fűtőszálba való áramlása, aminek következtőben a spirál kihűl. Később a termosztát aktiválja a felfűtést, ami a következő kikapcsolásig, a kívánt célhőmérséklet eléréséig tart.

Ez a "Ki / Be kapcsolási folyamat" lényegesen nagyobb hőmérsékleti ingadozásokat hoz magával, mint a kerámia fűtőegységes hősugárzóknál. Ezek ugyanis alapanyaguknál fogva beépített hömérsékleti önszabályozással rendelkeznek. Minél melegebb lesz a PTC, a kerámia fűtőelem, annál nagyobb az áramvezető ellenállása. Így kevesebbb áram folyik át a fűtőelemen, és ennek megfelelően csökken is a fűtési teljesítmény. Így lényegesen kisebb a hőmérsékleti ingadozás, és kevesebb ki - be kapcsolás történik, a termosztát által vezérelt működési módban. Ennél az oknál fogva a kerámia - hősugárzók egyenletesebb hőmérsékletet, a hőmérséklet ingadozása szempontjából érzékenyebb reakciókat, és egy kellemes működés közbeni hőmérsékletet tudnak létrehozni.

Jóleső meleg, épp ott, ahol szükség van rá
 

Kerámia fűtőventilátor TFC 14 E, kiegészítő fűtőtest Kerámia fűtőventilátor TFC 14 E átmeneti időszakokban fűtőtest Elektromos kerámia fűtőventilátor TFC 14 E, télikertben is praktikus Kerámia fűtőventilátor TFC 14 E ventilátor funkcióval ellátva

Hideg téli napokon kiegészítő fűtőtest a gyerekszobában

Átmeneti időszakok ideális hőforrása otthon, vagy a hétvégi házban

Kompakt pótfűtés, pl. télikertben, hideg évszakokban

Integrált ventilátorfunkciójával a forró napokon felfrissülést nyújt

Az elektromos fűtőventilátor műszaki adatai: 

1 hideg fokozat: csak légfúvó, ventilátor-funkció
2 fűtésfokozat:  700 W / 1400 W teljesítmény
1.400 W-os teljesítmény, gyors és kellemes meleg
PTC-kerámia fűtőegység
Működtetési hőmérséklet: -10 °C - 25 °C között
Áramfelvétel: 6,1 A
Hangérték (távolság 1m) dB(A): 48
Hálózati csatlakozás:  220 - 240 V / 50 Hz  

Csatlakozódugó típusa: védőérintkezős  (CEE 7/7)
Kábel:  1,5 m hosszú
Hordozható
Túlmelegedés elleni védelem: igen
Védelem fajtája: IP20 (közepes méretű szilárd tárgyak ellen védett:
>12 mm)
Méretek:  (mélység, szélesség, magasság)    120 x 195 x 255 mm 
Súly: 1 kg   

Jótállás: 1 év​
Magyar nyelvű használati utasítás

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a kerámia hősugárzót. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

Amennyiben megnyerte tetszését ez a kicsi, könnyű, mégis kiváló teljesítményű, univerzálisan alkalmazható, egyenletes meleget szolgáltató, elegáns kivitelű, divatos TFC 14 E elektromos kerámia hősugárzó, a gombra kattintva kérjük helyezze kosarába!
 

Fűtőberendezés
Csatlakozódugó típusa CEE 7/7
Fokozatok ventilátorfokozat: csak légfúvó 1. fokozat: 750 W teljesítmény 2. fokozat: 1400 kW teljesítmény
Védelem fajtája IP20 (közepes méretű szilárd tárgyak ellen védett: >12 mm)
Adatok
Funkciók - ventilátor funkció - túlmelegedés elleni védelem - hordozható - hosszú élettartamú PTC kerámia fűtőelem - 2 fűtésfokozat, 1 ventilátor üzemmód - működés-visszajelző lámpa - felbillenés elleni védelem - biztonságos álló helyzet
Fűtési teljesítmény 1,4 kW
Kábelhossz 1,5 m
Feszültség 220 - 240 V (50Hz)
Zajszint 48 dB (A)
Névleges áramfelvétel 6,1 A
Méretek 120 x 195 x 255 mm
Súly 1 kg

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Trotec TFC 14 E elektromos fűtőberendezés, kerámia fűtőventilátor - 1,4 kW

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: Trotec TFC 14 E kerámia fűtőventilátor - 1,4 kW
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 16.990 Ft
 • 11.990 Ft
 • Nettó ár: 9.441 Ft

Címkék: hősugárzó, fűtőberendezés