-38% Elfogyott Üvegkonvektor, üvegradiátor távirányítóval, gyönyörű kivitelben - 2 kW TCH 2010 E

Üvegkonvektor, üvegradiátor TCH 2010 E

Stílusos konvekciós fűtőtest, mellyel tisztán, hangtalanul teremthet meleget

(Az üvegradiátor átmenetileg nem kapható!)

 TCH 2010 E szép kivitelű üvegradiátor
 

Stílusos meleg!  Hogy kompromisszumok nélkül jól érezzük magunkat

 TCH 2010 E praktikus üvegradiátorAzoknak, akiknek nem csak a kellemes meleg, de az esztétikum és a modern design is fontos, ideális választás a Trotec TCH 2010 E konvekciós fűtőtest. Azoknak, akik a meleget szolgáltató hőforrást szívesen, és örömmel rápillantva szeretnék a közvetlen lakókörnyezetükben látni, előszeretettel ajánljuk ezt a gyönyörű üvegradiátort!
Az esztétikus, stílusos üvegkonvektor egy olyan fűtési megoldás, ami a befűtendő helyiségekben gyorsan és bonyodalommentesen szolgáltat meleget, tiszta és hangtalan körülmények között.
A formatervezett üvegradiátor frontoldala fehér biztonsági üvegből készült. Karcolásmentes, és kifejezetten könnyen tisztítható. A kiváló minőségű üvegkonvektor a beépített érintőkijelzős kezelőpanelnak köszönhetően nagyon könnyen beállítható, fölötte a háttérvilágítással ellátott nagy kijelzőn jól láthatóak a beállítások. 

A TCH 2010 E üvegkonvektor használatba vételéhez mindösszesen egy konnektorra van szükség. Ezt követően válassza ki az érintőképernyőn az elérni kívánt  hőmérsékletet, 15 °C és 35 °C között, ami a termosztát-vezérlésnek köszönhetően energaiatakarékos módon tartósan fenntartható. Az aktuális hőmérsékletet a készülék automatikusan ellenőrzi. Amint a fűtőtest elérte az előzetesen beállított hőfokot, a készülék csökkenti teljesítményét, és tartja a kívánt hőfokot. Ezzel az energiatakarékos üzemmóddal mindig épp annyi energiát használunk, amennyire valóban szükség van. A kétfokozatos fűtési teljesítmény mellett, amivel egyéni módon állítható az épp időszakosan szükséges hőfok, a TCH 2010 E üvegradiátor rendelkezik egy megbízható túlmelegedés elleni védelemmel és egy 24 órára beállítható időkapcsolóval, amivel igény szerint beállíthatja a a fűtési időszakokat. A fagyásgátló védelem nyaralás alatt, vagy ha más okból áll használaton kívül a lakás, megakadályozza a terek teljes kihűlését. 

Az érintőképernyős kezelés mellett mindezek a funkciók a csomagban szállított távirányítóval is könnyedén beállíthatók.

Széleskörű felhasználhatóság  Üvegkonvektor, üvegradiátor TCH 2010 E, TCH 2011 E színválaszték

A TCH 2010 E az egyenletes melegítés elvével működik és számos területen használható: Lehet szó gyors bevetésről, ha épp nem működőképes a központi fűtés. Átmeneti időszakokban a fűtési időszak megkezdése előtt vagy befejzése után önállóan használt fűtőtestként is kiválóan teljesít, vagy olyan helyiségek fűtésére is használhatjuk, ahol nincs lehetőség központi fűtésre.
A jó mozgathatóság érdekében az  üvegkonvektort görgőkkel láttuk el, ennek hála rugalmasan és könyedén mozgatható a fűtőtest a helyiségekben. A lefékezhető kerekekkel fixen is biztonságosan megállítható az üvegradiátor.

Egyenletes meleg a termosztátvezérlésű üvegradiátor segítségével

A TCH széria konvektoraiban a levegőt a készülékben elektromosan felfűtött fűtőszálak melegítik fel, és ennek következtében a meleg levegő felfelé száll, és egy természetes szívóhatás, beáramlás jön létre, a hideg levegő így folyamatosan be tud áramolni a készülékbe. Ennek következtében a helyiség egészében egy folyamatos meleg levegőáramlás jön létre, ami minden sarokba, szegletbe eljut. A meleg mindenhol egyenletesen  kiterjed, az egyes részek kihűlése, vagy túlmelegedése így nem lehetséges. Amint az előre beállított hőfokot eléri a radiátor, a készülék energiatakarékos módon lekapcsol, ha hűl a levegő, a konvektor újra működésbe lép.

Fagyásgátló védelem - ideális megoldás időszakosan használt épületekben, vagy ha üresen áll az épület
A hordFagyásgátló védelemozható üvegradiátoron beállíthatja a fagyásgátló védelmet is. Ebben a működési módban a termosztát segítségével a készülék automatikusan bekapcsol, azért, hogy a helyiségeket fagymentesen tartsa vagy az erős lehűlést megakadályozza. A fagyás megakadályozójaként TCH-radiátoraink nemcsak bérlők vagy építtetők számára optimálisak, hanem magánszemélyeknek, üzletembereknek is, üresen álló épületek, garázsok fagymentes fenntartására. Különösen pincéket, télikerteket, vagy központi fűtés nélküli helyiségeket lehet megbízható módon melegen tartani, fagymentesíteni ennek a funkciónak köszönhetően.

Hasznos tulajdonságok:

 • 2000 wattot elérő fűtésteljesítmény, tiszta, kondenzvíz mentes, szagtalan meleg  TCH 2010 E jól mozgatható üvegradiátor

 • Fokozat nélküli hőszabályozás

 • Két fűtésfokozat (1000 W, 2000 W)

 • Termosztát vezérlésű automatikus üzemmód, automata hőmérséklet-ellenőrzés

 • Fagyásgátló védelem

 • Energiatakarékos üzemmód az automatikus lekapcsolásnak köszönhetően, ha eléri a kívánt hőfokot

 • Kijelzi az aktuális szobahőmérsékletet

 • 24 órás időkapcsoló

 • Infravörös távirányító

 • Biztonsági üveg, érintőképetnyővel 

 • LCD-kijelző

 • Túlmelegedés elleni védelem

 • Hangtalan fűtés

 • Beépített görgők, egyszerű szállítás

 • Rögzítőfék, ami megakadályozza az elmozdulást


  Praktikus részletek és széleskörű felhasználhatóság, képekben:

 TCH 2010 E érintőkijelzős üvegradiátor TCH 2010 E üvegkonvektor nagy LCD kijelzővel

Egyszerű használat: biztonsági üvegbe elhelyezett érintőképernyő

Hátérvilágítással ellátott LCD-kijelző, 24 órás időkapcsoló és aktuális helyiséghőmérséklet kijelzése

 TCH 2010 E jól mozgatható üvegkonvektor TCH 2010 E távirányítóval is szabályozható üvegradiátor

Fixen leállítható nagy görgők, talpak: biztos állóhelyzet

Minden funkció távirányítóval is állítható, könnyedén szabályozható

 TCH 2010 E szép kivitelű üvegradiátor Dizájn üvegkonvektor TCH 2010 E, fürdőszobában is praktikus

Elegáns dizájn, szép kivitel: a nappali dísze is lehet

Kellemes meleget ad a fürdőszobában is

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg az  üvegkonvektort.  Ezekkel a szolgáltatásokkal minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

A TCH 2010 E konvektor  műszaki adatai

 • Fűtőteljesítmény: választható (fokozatok: 1 / 2 )  1000 W / 2000 W 

 • Hálózati feszültség: 220 - 240 V / 50 - 60 Hz

 • Csatlakozóvilla: CEE 7/7

 • Kábelhossz: 1,5 m

 • Méretek ( mélység, szélesség, magasság ): 80 x 840 x 470 mm

 • Súly: 8 kg

 • Szállítási terjedelem: fűtőtest, lábak, szereléshez szükséges anyagok, kezelési utasítás
 • Jótállás: 1 év​


Amenyiben a szemet gyönyörködtető, mégis robusztus és hosszú élettartamú, tiszta meleget szolgáltató TCH 2010 E  üvegradiátor megnyerte tetszését, kérjük helyezze kosarába!
 

 

Fűtőberendezés
Csatlakozódugó típusa CEE 7/7
Adatok
Funkciók - szabályozható termosztát - fagyásgátló védelem - termosztát vezérlésű automatikus üzem - túlmelegedés elleni védelem - hordozható, görgőkkel könnyen mozgatható, - 2 fűtésfokozat - infravörös távirányító - LCD kijelző - 24 órás időkapcsoló - aktuális szobahőmérséklet kijelzése - biztonsági üveg, érintő képernyős kijelzővel
Fűtési teljesítmény - 2 fokozat - 1 kW / 2 kW
Kábelhossz 1,5 m
Feszültség 220V - 240V (50 - 60 Hz)
Méretek 80 x 840 x 470 mm
Súly 8 kg

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Üvegkonvektor, üvegradiátor távirányítóval, gyönyörű kivitelben - 2 kW TCH 2010 E

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: TCH 2010E elektromos üvegkonvektor, üvegradiátor
 • Elérhetőség: Elfogyott
 • 47.900 Ft
 • 29.900 Ft
 • Nettó ár: 23.543 Ft

Címkék: üvegkonvektor, elektromos üvegradiátor