-19% Infrapanel – infrafűtés 900 W - Trotec TIH 900 S

Infrapanel - infrafűtés TIH 900 S

Elegáns, hatékony, rugalmasan alkalmazható: sokkal több, mint egy fűtési lehetőség

(Az infrapanel raktáron van. 1-3 munkanapon belül házhozszállítjuk.)
Infrapanel TIH 900 S, elegáns és kellemes megoldás

900 W teljesítményű márkás fűtőlap, 1205 mm x 755 mm-es méretben

Infrafűtés TIH 900 S, allergénmentes fűtési lehetőségA TIH 900 S TÜV által bevizsgált és minősített infravörös fűtőpanel rendelkezik minden referenciával, ami egy márkás, jó nevű fűtőpanel számára szükséges. Ezek közé tartozik a környezetbarát IR-C sugárzással történő hatékony fűtési eljárás, hiszen ezt alkalmazva a befektetett energia 100%-a fűtési teljesítménnyé alakul át. Ezen felül a TIH 900 S infrapanel egy kifejezetten kellemes érzetet adó, jóleső és tiszta meleget szolgáltat, zajok és kellemetlen szagok, kondenzvíz-képződés nélkül, és a por kellemetlen felkeverése is elmarad. A nap működéséhez hasonló elven működő infrapanel közvetlen meleget bocsát ki az infrasugárzás útján. Ez a fajta hő nem a levegőt melegíti fel, hanem minden tárgyat, berendezést, ami a helyiségben található. Falakat, takarókat, a padlót és a bútorokat - és az itt tartózkodó személyeket is természetesen. A berendezési tárgyak ez után folyamtosan adják le a hőt, a környezetbe és a helyiségbe.
A rugalmasan felhasználható lapos fűtőstest működtetéséhez csak egy konnektorra van szükség, és kezelése is teljesen problémamentes. Felhasználása széleskörű, legyen szó célirányos kiegészítő fűtésről, lakóterekben, vagy eddig fűtetlen helyiségek egyedüli fűtőtestjéről, mint például hobbipincékben, raktárakban, hidegebb munkahelyeken, de használható építkezéseken is, épületszárítási célokra,  vagy gasztronómiai területeken: minden felhasználási területen jól bizonyít.Infrapanel TIH 900 S, ideális irodába, műhelyekbe

A TIH 900 S infravörös fűtőpanel többek között kiválóan alkalmas ...

... lakóterekben fűtőtestként, hőforrásként: az épp olyan elegáns mint hatékony infravörös lapfűtés TIH 900 S a tökéletes pontra irányuló kiegészítő fűtés. Helytakarékosan falra szerelhető, és ott teremt közvetlen meleget, ahol az ottlakók szerint szükség van rá: lakóterekben, lakóautóban, hétvégi házban, télikertben, vagy a fürdőszobában is. Ezen kívül a költséghatékony fűtési lehetőség alkalmas korábban nem fűtött helysiégek megváltozott felhasználása esetén, vagy régi építésű, éjszakai árammal működő hőtárolós kályhákkal fűtött épületek kiegészítő fűtésére.
... falfelületekInfrapanel TIH 900 S, szép kivitelű kiegészítő fűtőtest gyors épületszárítására: átépítési munkák után vagy épületszárításnál az infravörös fűtés használata az arra alkamas építőanyagokban kapilláris nedvességszállítást eredményez, a fűtött falfelület irányába: így rövidebb idő alatt lényegesen hatákonyabb a falszárítás. A szárítási folyamat tovább gyorsítható, a térben diffundálódó nedvesség optimális szinten tartásával, amihez kiváló segítséget nyújt a Trotec
párátlanító készülékeinek kombinált alkamazása.
... munkahelyek fűtésére, raktárakban, műhelyekben: huzatos, hideg mukaterületeken, hűtőpultok mögött, bódékban, kiállításokon, vásárokon, templomokban, szerelőcsarnokokban, álló vagy falra szerelt kivitelben is. Pontra irányuló fűtés, hatalmas fűtési és költségtakarékos előnyökkel: a fényhullámú fűtési technikának köszönhetően a hő 100%-osan a munkahelyen hasznosul, a környezeti hőmérsékletnek nincs hatása a fűtési teljesítményre, és a hatalmas csarnokrészeket, ahol nincsenek kollégák, nem kell felfűteni.
... fűtőtestként a vendéglátóiparban: sokkal hatékonyabb, mint a hagyományos gázos hősugárzók. Álló vagy falra szerelt kivitelben is a TIH 900 s infrapanel optimális megoldás standok pontszerű felfűtésére, vagy teraszokon, kültéri dohányzásra kijelölt helyek célirányos fűtésére. 
Infrapanel TIH 900 S, széleskörűen felhasználható

Hasznos tulajdonságok:

 • 900 W-os tiszta fűtési teljesítmény

 • márkás fűtőtest, TÜV által bevizsgált, minősített eszköz

 • Hatékony fűtési eljárás, környezetbarát infravörös sugárzással

 • Fényhullámok szállítják a meleget, közvetlenül felmelegítve a tárgyakat, konvekciós veszteség nélkül

 • 100%-os hatékonyság: az elektromos energia teljes egészében fűtési teljesítményként hasznosul, átalakul

 • Tiszta, lecsapódásmentes, szagmentes, zajtalan: tisztán előállított meleg

 • Nem kavarja fel a port, allergiásoknak tökéletes

 • Beépített felfüggesztőelem, falra szerelhető, szerelési utasítással

 • Álló készülékként is alkalmazható

 • Azonnal használható, nincs kiegészítő szerelés, vagy drága átépítési munkák

 • Teljesítmény-számítás
  2,5 méteres belmagasságig
  Helyiség szigeteltsége
   
  Jó/ nagyon jó Közepes Szigetelés nélküli/
  régi építésű ingatlan
  1 külső fal 50 W / m2 70 W/ m2 90 W/ m2
  minden további külső falnál + 10 W / m2 + 10 W / m2 + 10 W / m2
  A szükséges infrafűtés teljesítményét a következőképpen kell kiszámítani: A helyiség területe m2-ben x W/m2 = szükséges fűtési teljesítmény wattban. Számolási példa: 10 m2-es jó szigeteltségű helyiség, két külső fallal: (50 + 10 W/ m2) a teljesítmény-igény: 10 m2 x 60 W/m2 = 600 W

Felhasználási javaslat: Ezeket az infarpaneleket általában kiegészítő fűtésként vagy a hőérzet javítására szokták használni. Amennyiben Ön kizárólag infapanellel szeretné megoldani a helyiség fűtését, akkor pontos kalkulációt javasolt készíteni a megfelelő fűtési hatékonyság elérése érdekében.
Infrapanel, infrafűtés TIH 900 S, felszerelési lehetőségek

TIH 900 S - hatékony meleg, a nap sugárzásához hasonló infravörös sugárzóerővel

Az eloxált alumínium keretes, időtlen eleganciájú fűtőoldal és a porbevonatú, fehér metál-felület mögött egy jól átgondolt konstrukció rejlik, ami sokféle felszerelést és felépítési variációt tesz lehetővé.
A hátoldalon beépített felfüggesztő szerkezet segítségével a fali rögzítés akár vízsszintesen, akár függőlegesen gyerekjáték, az opcionálisan kapható tartólábak (1) a padlóra állítást teszik lehetővé, és a tartozékként kapható rögzítőkapcsok (2) közönséges szerelőlábakra is lehetővé teszik a felállítást.
Infrahő működési princípiuma

Így működik a belső terek infravörös hővel történő fűtése:

Bár infravörös hővel a helyiség levegője nem fűthető közvetlenül, de minden tárgy a helyiségben igen, amik a későbbiekben egy kályhához hasonlóan folyamatosan leadják a meleg energiát a helyiségbe. Ez egy indirekt fűtési eljárás tehát, ami a hagyományos konvektoros fűtéshez képest tárgyakat fűt, a levegő helyett. Ha a levegőt fűtjük, az sem tudja tárolni a hőt: csak továbbviszi, a tárgyakhoz, ami már energiaveszteséget eredményez. Ezen kívül felkavarja a port, ami az infrafűtés esetén nem fordulhat elő, teljesen elkerülhető.

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg az infrapanelt. Ezekkel a szolgáltatásokkal minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!


A TIH 900 S infrapanel műszaki adatai TIH 900 S infrapanel technikai adatai

- Fűtőteljesítmény:  900 W
- Hálózati feszültség: 230 V / 50 Hz
- Felületi hőmérséklet: 70 - 90 °C
- Csatlakozóvilla: CEE 7/7
- Kábelhossz: 1,9 m
- Túlmelegedés elleni védelemmel ellátott
- Méretek: 22 x 1205 x 755 mm
- Súly: 8 kg
- Érintésvédelmi osztály: IP 54
- Hordozható, mozgatható
-
Jótállás: 1 év​


Kérjük vegyék figyelembe, hogy a képeken látható álló lábak, teleszkópos tartók, hosszabbító kábel nem képezi a szállítási terjedelem részét! Amennyiben szeretné megrendelni az alumínium talpakat az infrapanelhez, kattintson a következő linkre: Kiegészítő alumínium talpak.


Amenyiben a költséghatékony, kellemes meleget tiszta és kényelmes, allergénmentes körülmények között előállító TIH 900S infrapanel megnyerte tetszését, kérjük helyezze kosarába!
 

Adatok
Érintésvédelmi osztály IP54
Funkciók - Hordozható, mozgatható - Felületi hőmérséklet: 70 - 90 °C - Túlmelegedés elleni védelemmel ellátott
Fűtési teljesítmény 900 W
Kábelhossz 1,9 m
Feszültség 230V (50Hz)
Méretek 22 x 1205 x 755 mm
Súly 8 kg

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Infrapanel – infrafűtés 900 W - Trotec TIH 900 S

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: Infrapanel - infrafűtés - infrahősugárzó - TIH 900 S
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 79.900 Ft
 • 64.900 Ft
 • Nettó ár: 51.102 Ft

Címkék: Infra hősugárzó, infrapanel