-25% Trotec TDS 10C elektromos fűtőberendezés, kerámia hősugárzó - 2 kW

Elektromos fűtőberendezés kerámia hősugárzó TDS 10 C

Olyan kicsi, hogy csak na - a hideg fejjel számítók mégis nagyra becsülik

(A termék raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt!)

Univerzálisan használható kerámia hősugárzó TDS 10 C

Hogyan kerülhet ennyi forróság egy ilyen kompakt, robusztus, mégis könnyen hordozható fűtőberendezésbe?

Élenjáró fűtési technológiát alkalmazó kerámia hősugárzó TDS 10 CAlig hihető, de a Trotecnek mégis sikerült! Hibátlan kidolgozás, szállításbarát dimenziók, és egy élenjáró fűtési technológia teszik a TDS 10 C kerámia-hősugárzót gyakorlatilag a "legyen mindig nálad" nélkülözhetetlen fűtőtestté, ha építkezéseken, konténerekben, piaccsarnokokban, piaci standokon vagy műhelyekben, egyéb hűvös helyeken zajló szerelésekről van szó. A TDS 10 C hősugárzó ugyanis a hagyományos elektromos fűtőberendezésekkel ellentétben egy új fejlesztésű PTC kerámia - fűtőelemet használ a levegő felmelegítésére.

Mi az előnye a PTC-nek, a kerámia fűtőegységnek a hagyományos fűtőszállal szemben?

 • hosszabb az élettartama,
 • technikai szempontból nem olyan érzékeny,
 • gyorsabban felmelegszik,
 • az adott feltételeknek sokkal inkább megfelelő benne a túlmelegedés elleni védelem, TDS 10 C kerámiahősugárző kezelőfelület
 • mindenzt úgy, hogy nem éget el port a fűtési folyamat közben, ami allergiások számára is kifejezetten kedveltté teszi a kerámia hősugárzó használatát!  

A nyugodt járású ventilátornak és a nagy fűtőfelületnek köszönhetően a meleg áramlása kellemesen egyenletes, huzatmentes, és ez rend szerint igencsak halk módon lehetséges. További biztonsági pontként a beépített kerámia fűtőelem még tovább növeli a hősugárzó stabilitását, biztonságát. 
A kerámia hősugárzónak két külön kapcsolható fűtésfokozata van: 1 kW-os vagy 2 kW-os fűtési teljesítménnyel. Az erős axiliáris ventilátorral együtt ez gondoskodik a hideg terek kellemes felfűtéséről, mindig az adott igényekhez igazodva. A kívánt hőmérséklet a beépített termosztáton keresztül állítható, fokozatmentesen. Ha szükséges, a ventilátor a fűtési funkció nélkül is használható, csak levegökeringető üzemmódban.
Felhasználói javaslat: Nemcsak a talajon állítva használhatja ezt a fűtőberendezést, hanem igény szerint falra vagy a plafonra is felszerelheti. Mert a TDS 10 C kerámiahősugárzót gyárilag 2 oldalt rögzítő csavarmenetekkel láttuk el, ami megfelelő az opcionálisan kapható fali- vagy plafon- tartók rögzítésére.  Praktikus, könnyű, falra is szerelhető kerámia hősugárzó TDS 10 C

Ami nagyon előnyös:

 • Márkás, német TÜV minősítéssel rendelkező, minőségi fűtőberendezés

 • Fejlesztés, dizájn: 100% Trotec

 • Hosszú élettartamú kerámia PTC fűtőelem

 • Többlépcsős hőmérséklet-szabályozás, két fűtésfokozattal és külön hideglevegő fújási lehetőséggel

 • Beépített termosztát, állandó hőmérsékletű meleg levegő

 • Ventilátor funkció, hővédelemmel ellátott ventilátormotor

 • Strapabíró fémház, figyelmeztető piros színben

 • Túlmelegedés elleni védelem

 • Nincs páralecsapódás, nem használja el a levegő oxigénjét - optimális beltéri használatra

 • Biztonságos, stabil, robusztus és halk

 • Egyszerűen hordozható, kezelhető

  • Különös ismertetőjegyek: Rögzítési lehetőség falon vagy plafonon való felszereléshez, előkészített csavarmenetekkel

  • Mélyített szabályozó

Gyorsabb levegő-felmelegítés - egyenletesebb hőmérséklet

Kerámia hősugárzó TDS 10 C és hagyományos fűtőszálas fűtöberendezés működési módjaA Trotec PTC- kerámia- fűtőegységgel ellátott hősugárzói (az A jelű ábrán) nemcsak gyorsabb felfűtési tulajdonságaikkal különböznek a hagyományos fűtőszálas techológiáktól (B jelű ábra). A fűtési eljárástól függően a fűtőelemek teljes működését tekintően vannak különbségek.
Bár a kívánt szobahőmérséklet fenntartására (narancs) mindkét típusú készüléknél a termosztát-vezérlést kétpontos szabályozású vezérléssel helyettesítették, a fűtőszálas hősugárzók jóval nagyobb ingadozásokkal és lényegesen lassabban érik el a kívánt célhőmérsekletet. Ennek a különbségnek az oka a két fűtőelem különböző áramvezető képességében keresendő.
Ha az áram átáramlik a fűtőszálakon, ha azok egyszer felmelegedtek, mindig ugyan olyan hőmérsékletűek lesznek. A kívánt szobahőmérséklet szabályozására először megszűnik az áram fűtőszálba való áramlása, aminek következtőben a spirál kihűl. Később a termosztát aktiválja a felfűtést, ami a következő kikapcsolásig, a kívánt célhőmérséklet eléréséig tart.

Ez a "Ki / Be kapcsolási folyamat" lényegesen nagyobb hőmérsékleti ingadozásokat hoz magával, mint a kerámia fűtőegységes hősugárzóknál. Ezek ugyanis alapanyaguknál fogva beépített hömérsékleti önszabályozással rendelkeznek. Minél melegebb lesz a PTC, a kerámia fűtőelem, annál nagyobb az áramvezető ellenállása. Így kevesebbb áram folyik át a fűtőelemen, és ennek megfelelően csökken is a fűtési teljesítmény. Így lényegesen kisebb a hőmérsékleti ingadozás, és kevesebb ki - be kapcsolás történik, a termosztát által vezérelt működési módban. Ennél az oknál fogva a kerámia - hősugárzók egyenletesebb hőmérsékletet, a hőmérséklet ingadozása szempontjából érzékenyebb reakciókat, és egy kellemes munkahelyi hőmérsékletet tudnak létrehozni.

Műszaki adatok röviden:  Könnyű, kicsi, praktikus kerámia hősugárzó TDS 10 C

1. fokozat: csak légfúvó, 0 kW
2. fokozat: 1 kW teljesítmény
3. fokozat: 2 kW teljesítmény
Levegő mennyisége: 140 m³/h
Ventilátorfokozatok száma: 1
Áramfelvétel: 8,7 A
Hálózati csatlakozás:  220 - 240 V / 50 Hz  

Csatlakozódugó típusa: védőérintkezős  (CEE 7/7)
Kábel: beépített, 1,3 m hosszú
Beépített termosztát   
Hordozható
Zajszint: 52 dB (A)
Túlmelegedés elleni védelem: igen
Védelem fajtája: IP20 (közepes méretű szilárd tárgyak ellen védett:
>12 mm)
Méretek:  (mélység, szélesség, magasság)    165 x 165 x 225 mm 
Súly: 2 kg   

Jótállás: 1 év​
Magyar nyelvű használati utasítás

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a kerámia hősugárzót. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

Amennyiben megnyerte tetszését ez a kicsi, könnyű, mégis kiváló teljesítményű, univerzálisan alkalmazható, egyenletes meleget szolgáltató TDS 10 C elektromos kerámia hősugárzó, a gombra kattintva kérjük helyezze kosarába!

Fűtőberendezés
Csatlakozódugó típusa CEE 7/7
Fokozatok 1. fokozat: csak légfúvó 2. fokozat: 1 kW teljesítmény 3. fokozat: 2 kW teljesítmény
Védelem fajtája IP20 (közepes méretű szilárd tárgyak ellen védett: >12 mm)
Adatok
Funkciók - ventilátor funkció, hővédelemmel ellátott ventilátormotor - beépített termosztát, állandó hőmérsékletű meleg levegő - túlmelegedés elleni védelem - előkészített csavarmenetek, fali felszereléshez - hordozható - hosszú élettartamú PTC kerámia fűtőelem
Fűtési teljesítmény 2 kW
Kábelhossz 1,3 m
Feszültség 220 - 240 V (50Hz)
Levegőmennyiség 140 m3/h
Zajszint 52 dB (A)
Névleges áramfelvétel 8,7 A
Méretek 165 x 165 x 225 mm
Súly 2 kg

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Trotec TDS 10C elektromos fűtőberendezés, kerámia hősugárzó - 2 kW

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: Trotec TDS 10C elektromos kerámia hősugárzó
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 19.900 Ft
 • 14.900 Ft
 • Nettó ár: 11.732 Ft

Címkék: hősugárzó, fűtőberendezés