-13% Érdeklődjön Trotec TTR 57 E - komfort adszorpciós párátlanító, max. 9 l/nap, fűtetlen helyiségekbe is - német márka

Trotec TTR 57 E adszorpciós párátlanító - hideg körülmények közé is
Német márka, LED jelzőfények!

Max. 9 l/ nap teljesítmény, modern, gyönyörű kinézet, fűtetlen helyiségekben is

(A termék nincs raktáron, előrendelhető!)

Fontos!!! A termékleírás végén piros címsorral adunk egy hasznos szakmai tanácsot, hogy miért és hogyan érdemes eltávolítani a penészt még mielőtt elkezdenénk a páramentesítést! Ezt megelőzően pedig részletesen leírjuk ennek a nagyszerű páramentesítőnek a tulajdonságait:

Van, ami minden Trotec gyártmányú páramentesítőnél közös: Hatékonyan akadályozzák meg a befülledést, nedvesedést, és ennek egyértelmű következményét, a penészt. A penészgombát ugyanis sok esetben a magas páratartalom okozza. A Trotec TTR 57 E adszorpciós páramentesítő napi max. 9 literes teljesítményével, akár 20 m2-es alapterületű helyiségben is felveszi a harcot a magas páratartalommal, ami a penészgombák táptalaja. Ügyfeleink mindaddig nehezen tudják elképzelni, hogy egy helyiségben naponta több liter víz eltávolítható, amíg erről az első napokban saját szemükkel meg nem győződnek. Erre a tapasztalatra pedig mindenféle kockázat nélkül szert tehetnek, ugyanis 14 napos pénzvisszafizetési garanciát nyújtunk a termékeinkre. Ön is számoljon le a penészt okozó magas páratartalommall!

Trotec TTR 57 E adszorpciós párátlanító

Tartsa szemmel egészen egyszerűen a páratartalmat - fűtetlen helyiségekben is!

A Trotec TTR 57E kortalan eleganciájú, adszorpciós párátlanítója, szárító készüléke ideális tartós párátlanítás végzésére, max. 20 m2 nagyságú helyiségek szárazon tartására, fűtetlen terekben is. Az olyan helyeken, ahol a hagyományos kondenzációs párátlanítók az alacsony helyiséghőmérséklet miatt csak gazdaságtalanul és nem megfelelő hatékonysággal működnek, a TTR 57E adszorpciós párátlanító már 1 °C-os legalacsonyabb hőmérséklettől is megmutatja erősségeit. A bevált adszorpciós technika további előnye, plusz pontja: a TTR 57 E párátlanítónak sem kompresszorra, sem hűtöközegre, vagy leolvasztási szünetekre sincs szüksége, hanem így kimondottan energiahatékonyan és zavaró zajkibocsátás nélkül párátlanít.

Színes LED-kijelzők az optimális páratartalomért

Elég egy pillantás, és máris látható, hogy a helyiség páratartalma mely zónában van. A készülék elülső oldalán optikailag igényes kivitelben jelenik meg az aktuális páratartalom, színes LED-visszajelzőfényeken.
 

Trotec TTR 57 E adszorpciós párátlanító visszajelző LED fényekkel Trotec TTR 57 E adszorpciós párátlanító, azonnal látható páratartalom Trotec TTR 57 E adszorpciós párátlanító, LED visszajelzőfénnyel

Zöld: A helyiség páratartalma az 50 - 70% közötti
páraértékek között mozog.

Piros:  a páraérték 50%  alatt van.

Kék: A levegő nagyon párás, a helyiség páratartalma 70% fölött van.

Sokoldalúan használható - akár ruhaszárításra is

A TTR 57E párátlanító kiválóan alkalmas hideg pincehelyiségek párátlanítására, nedves falak vagy vizesedés, káros penészképződés megelőzésére. Ha egy fűtetlen garázsban használjuk ezt a párátlanítót, akkor a páratartalom csökkentésével megelőzhető a rozsdásodás, vagy a kartonokban tárolt dolgok átnedvesedése. A télikertben megakadályozza a páralecsapódást az üvegtáblákon, csónakokban a kabinok káros vizesedését. A TTR 57E felhasználhatósága a praktikus szárító-üzemmóddal válik teljessé, ami segíti a nedves ruhák száradását a lakó-, háló- vagy háztartási terekben, helyiségekben.

Erős párátlanító teljesítmény

Épp úgy, mint számos felhasználási lehetősége, a kompakt, alig 7,5 kilós TTR 57E adszorpciós párátlanító teljesítményértékei is ugyan olyan meggyőzőek. Napi max. 9 literes párátlanító teljesítményével a páraértékeket szükség esetén akár 40%-ra csökkenti.

A TTR 57E párátlanító praktikus funkcióinak áttekintése

 • Célérték-előválasztás:
Állítson be egy kívánt helyiségpáratartalom-értéket, 40%, 50%, 60%, 70% között
 • Tartós / folyamatos üzemmód:
Folyamatos üzemmódban a készülék legmagasabb teljesítménnyel folyamatosan működik
 • Ruhaszárító-funkció
Helyiséglevegő - ruhaszárítóként működtetve választhatunk a Szekrényszáraz (46%), Vasalás-nedves (58%) vagy Majdnem száraz / előre szárított (65%) beállítási lehetőségek közül.
 • Ventilációs üzemmód
3 ventilátorfokozat választható a helyiséglevegő átkeringetéséhez
 • 24 órás időzítő
Programozható vele a bekapcsolási vagy kikapcsolási időpont


Ezen kívül a TTR 57E párátlanító rendelkezik egy telítettséget visszajelző lámpával, ha megtelik a kondenzvíztartály, egy külső kondenzvíz-elvezetőcső csatlakozóval, valamint egy mosható levegő- és aktívszén-szűrővel, a por és az állatszőrök eltávolítására.  Trotec TTR 57 E adszorpciós párátlanító alkalmazási terület

Milyen helyiségmérethez melyik készüléket válasszuk?

Mindegyik páramentesítőnkhöz egy speciális teljesítménydiagramot adunk közre, ahol jól láthatóan áttekinthető a terület- és levegőtérfogat skála, és a helyiségméret megfelelősége. Ez segíti a helyiségméretek ismeretében a megfelelő készülékválasztást.

Megbízható szárítás, igazán kényelmesen: ezt nyújtja a TTR 57E, használat közben
 

Trotec TTR 57 E adszorpciós párátlanító kezelőfelülete

Trotec TTR 57 E adszorpciós párátlanító levegő- és aktív szén szűrővel

Trotec TTR 57 E adszorpciós párátlanító 5 l-es víztartállyal

Az LCD kijelző áttekinthető kezelőfelülete választásunk szerint mutatja az aktuális helyiséghőmérsékletet, az aktuális páraértéket, a beállított célértéket vagy az időzítő óraszámát

Egy levegőszűrő és egy aktívszén szűrő tisztítja meg a levegőt a portól, állatszőröktől. Kiegészítésképp HEPA-szűrő rendelhető, baktériumok, finompor vagy pollen ellen

Az 5 literes víztartály gyorsan és egyszerűen üríthető. A beépített túlfolyás elleni védelem kikapcsolja a párátlanítót, mielőtt a tartály megtelne, figyelmeztető hangjelzés jelzi a tartályürítést. Tartós üzemeltetés esetén elvezetőcső csatlakoztaható.

Ezt a Trotec páramentesítőt is a TÜV által bevizsgált minőségben kapja, ami az érték, biztonság és funkcionalitás garanciája, hogy a Trotec márkaminőséggel teljesen biztosra mehessen.

Az adszorpciós párátlanító alapfelszereltsége: Trotec TTR 57 E adszorpciós kompakt, komfort párátlanító

 • 4 előre választható üzemmód, ruhaszárító funkcióval

 • Helyiséghőmérséklet és páratartalom valós idejű kijelzése

 • Színes LED fényekkel megvilágított burkolat, az aktuális páratartalom jelzésére

 •  24 órás időzítő funkció

 • 3 fokozatú ventilátor

 • Integrált levegőszűrő, aktív szén szűrő, kiegészítő légtisztításra a por és állatszőrök kiszűrésével (HEPA-szűrő opcionálisan rendelhető)

 • Automatikus kikapcsolás túlfolyás ellen

 • Külső elvezetőcső csatlakozásának lehetősége

A Trotec TTR 57 E műszaki adatai:

Maximális párátlanító teljesítmény: 9 l/Nap
Maximális átáramló légteljesítmény: 185 m³/h
Ajánlott helyiségméret:
20 m² / 50 m³
Működéshez szükséges hőmérséklet tartomány: 1 - 32 °C
Működési tartomány: 30-90 % relatív páratartalom között
Működési mód: adszorpciós szárító
Hálózati csatlakozás:    230 V / 50 Hz
Áramfelvétel: 3,7 A
Max. Teljesítményfelvétel:  0,73 kW
Ajánlott kismegszakító: 10 A
Villásdugó szabványa:     CEE 7/7
Csatlakozókábel hossza: 2,15 m
Zajszint ( 1m-es távolságból ): 47 dB(A)
Fújásfokozatok száma: 3
Kézzel szabályozható kifúvásirány
Telítettséget jelző figyelmeztető lámpa
24 órás időzítő funkció
Fogantyú
Víztartály: 5 l
Méretek: 232 x 340 x 511 mm
Súly: 7,5 kg
Jótállás: 2 év

Kockázatmentes vásárlás

Nálunk teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhatja meg a készülékeket, ugyanis 14 napos pénzvisszafizetési garanciát nyújtunk, valamint egy esetleges meghibásodás esetén a jótállási időn belül (2 év) cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a páramentesítőt. Ezzel a két szolgáltatással tulajdonképpen minimálisra csökkentjük a vásárlót terhelő rizikót, pedig ez a típus eleve a legmegbízhatóbbak közé tartozik. 

Hasznos javaslat a páramentesítés megkezdése előtt

Új információk, melyekre eddig kevesen gondoltak!

A páramentesítés megkezdése előtt szakszerűen el kell távolítani az összes penészt, mert, ha azt elkezdenénk szárítani, akkor egyrészt a spórák szétszóródnának a levegőbe, másrészt ott maradnának a gombatelepek a felületen. A penészeltávolítás összetett folyamat és nagyon fontos, hogy szakszerűen történjen, és ehhez megfelelő szereket és eszközöket használjunk. A penészeltávolítás megkezdése előtt mindenképpen tájékozódjon a szakszerű folyamatról! Fontos többek között, hogy az eltávolítás során kellőképpen benedvesítse és végig nedvesen tartsa a penészt, különben a takarítás során nagy mennyiségű spóra kerülhet a levegőbe. Tájékozódjon a megfelelő szerekről, azok hatékonyságáról és tartsa be ezek biztonsági utasításait. Használjon védőfelszerelést és közben szellőztessen. (Igény esetén érdemes szakembert hívni a folyamathoz.)  A penészeltávolítás után lehetőleg fesse is le a felületet! A penészmentesítés közben és utána is nagyon alaposan ki kell szellőztetni, majd takarítani az egész lakást. A páramentesítő segítségével ezután penészmenentesen tarthatja a helyiséget. 

A páramentesítő belsejének tisztíttatása szakszervizzel

Továbbá időnként világítson be a szűrő mögé a páramentestő belsejébe és, amennyiben vastag lerakódást fedez fel a hűtőbordákon, vagy igény esetén ezt megelőzően bármikor, a párátlanítót küldje vissza hozzánk, vagy más klímatechnikai szakszervizhez belső tisztításra! (Garanciaidőn belül hozzánk.)

Kérje kollégáink segítségét bármi kérdése, észrevétele lenne a párátlanító berendezésekkel kapcsolatban.

Amennyiben a TTR 57E adszorpciós elven működő páramentesítő elnyerte tetszését és Ön is hatékony megoldást keres a magas páratartalom okozta problémákra, fűtetlen helyiségekben is, kérem helyezze a párátlanítót a kosarába.
 

 
Adatok
Funkciók • 4 előre választható üzemmód, ruhaszárító funkcióval • Helyiséghőmérséklet és páratartalom valós idejű kijelzése • Színes LED fényekkel megvilágított burkolat, az aktuális páratartalom jelzésére • 24 órás időzítő funkció • 3 fokozatú ventilátor • Integrált levegőszűrő, aktív szén szűrő, kiegészítő légtisztításra a por és állatszőrök kiszűrésével (HEPA-szűrő opcionálisan rendelhető) • Automatikus kikapcsolás túlfolyás ellen • Külső elvezetőcső csatlakozásának lehetősége
Kábelhossz 2,15 m
Páramentesítő adatok
Áramfogyasztás max. 0,73 kW
Párátlanítás max. 9 l/nap (35 °C/90 % rp.)
Méret 232 x 340 x 511 mm
Zajszint 47 dB
Súly 7,5 kg
Mozgatás fogantyú segítségével
Üzemi hőmérséklet 1 - 32 °C, fűtetlen helyiségekbe is
Működési elv adszorpciós szárító
Víztartály mérete 5 l
Ajánlott környezet 20 m² / 50 m³
Feszültség; 230 V / 50 Hz
Működési tartomány 30% - 90 % relatív páratartalom
Ventilátor teljesítménye max. 185 m3/h

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Trotec TTR 57 E - komfort adszorpciós párátlanító, max. 9 l/nap, fűtetlen helyiségekbe is - német márka

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: Trotec TTR 57 E páramentesítő penész ellen
 • Elérhetőség: Érdeklődjön
 • 85.900 Ft
 • 74.900 Ft
 • Nettó ár: 58.976 Ft

Címkék: párátlanító, penész