-2% Elfogyott Trotec TTK 127 E - Párátlanító penész megelőzésére max. 50 l/nap, 150 m2-ig - német márka

Komfort párátlanító - Trotec TTK 127 E - max. 50 l/nap

Legmodernebb komfort, funkcionális dizájn kíséretében

(A párátlanító nincs raktáron,várható beérkezés 2021 július közepe!)

TTK 127 E nagy teljesítményű párátlanító nagy terekbe

TTK 127 E robusztus, kompakt párátlanítóFontos!!! A termékleírás végén piros címsorral adunk egy hasznos szakmai tanácsot, hogy miért és hogyan érdemes eltávolítani a penészt még mielőtt elkezdenénk a páramentesítést! Ezt megelőzően pedig részletesen leírjuk ennek a nagyszerű páramentesítőnek a tulajdonságait:

Kialakításában jólesően funkcionális, technikai felszereltségében feltőnűen komfortos, árképzés szempontjából pedig kifejezetten visszafogott: a TTK 127 E párátlanító egy készülékben egyesíti ezeket az időtlen értékeket, és mindezeken felül csúcspontként rendelkezik egy extra komfort funkcióval is.

Minden időben optimális helyiség-klíma - mindez egyszerűen, gombnyomásra! A komfort - gombbal felszerelt TTK 127 E páramentesítő a hőmérséklettől fűggően automatikusan szabályozza a páratartalom-értéket, a legkomfortasabb értékre. A környezeti levegőből így naponta maximálisan 50 liternyi nedvességet von el ez a nagy teljesítményű párátlanító, és 150 m2-es helyiségméretig, 375 m3-ig használható. Természetesen a készülék rendelkezik egy higrosztát-vezérlésű párátlanító automatikával is, aminek használatakor célértékként egy fix-érték kiválasztására kerül először sor. A célérték átlépésekor a párátlanító automatikusan bekapcsol, és természetesen energiakímélő módon újra kikapcsol, amint a kívánt célértéket elérték a páraértékek.

A robusztus és kompakt páramentesítő ruhaszárító funkciója gondoskodik a nedves ruhák gyorsabb száradásáról, szőnyegek, padlószőnyegek kiszárításáról, vagy optimálisan szárazon tart cipősszekrényeket, cipőspolcokat is. 

Egyéb komfortos jellemzőinek hála, a TTK 127 E kezelése kifejezetten egyszerű. A párátlanító rendelkezik időzítő funkcióval, kétfokozatú ventilátor funkcióval, automata kikapcsoló funkcióval, ami a túlfolyás ellen nyújt védelmet, valamint egy jól hozzáférhető és könnyen mosható levegőfilterrel.

A nagy kondenzvíztartály űrtartalma 6 liter, ami kellemesen csökkenti az ürítések számát, időközeit. Ezen felül egy külön csatlakozót is beépítettünk a TTK 127 E páramentesítőbe, amin egy cső segítségével az összegyűjtött víz közvetlenül elvezethető. Leginkább tartós üzemeltetés esetén hasznos ez, felügyelet nélküli használatkor, hétvégi házban, vagy csónakon.

Különös ismertetőjegyek: 

 • Kifejezetten egyszerű kezelhetőség TTK 127 E párátlanító nagy víztartállyal

 • Komfort üzemmód, a páratartalom hőmérséklettől függő automata szabályozására, a minden időben optimális helyiségklíma biztosítása érdekében

 • Az aktuális páraértékek kijelzése

 • Ruhaszárító funkció

 • Szűrőtisztítás - kijelzés

 • GS tanúsítvánnyal rendelkező készülék

Már az alapfelszerelés részeként: 

 • Hygrosztát által vezérelt páramentesítő-automatika, a páratartalom valós értékű előválasztásával

 • Választható teljesen automatikus működés vagy állandó üzemmód is

 • A megtelt tartály telítettségi állapotát jelző figyelmeztető lámpa  TTK 127 E párátlanító komfortfunkcióval

 • Kábelfeltekercselés

 • Komfort-funkció

 • Időzítő

 • Két ventilátor-fokozat

 • Automata kikapcsoló a túlfolyás megakadályozására

 • Csatlakozó a lecsapódott pára külső elvezetésére 

A TTK 127 E párátlanító technikai adatai: 

Párátlanítás: max. 50 l/nap (35°C/90% rp.)
Levegőmennyiség:  345 m³/h
Ajánlott terület: 150 nm² / 375 m³
Üzemi hőmérséklet: 5-35 ºCTTK 127 E párátlanító elvezetőcső csatlakozással
Párátlanítás: 30 -  és 100 %-os relatív páratartalom között
Feszültség: 230 V / 50 Hz
Teljesítményfelvétel: 0,78 kW
Víztartály: 6 l 
Zajszint dB (A): 51
Méret: 282 x 392 x 616 mm
Súly: 19,8 kg
Jótállás: 1 év
Magyar nyelvű használati utasítás

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez, magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a párátlanító készüléket. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!
 

Hasznos javaslat a páramentesítés megkezdése előtt

Új információk, melyekre eddig kevesen gondoltak!

A páramentesítés megkezdése előtt szakszerűen el kell távolítani az összes penészt, mert, ha azt elkezdenénk szárítani, akkor egyrészt a spórák szétszóródnának a levegőbe, másrészt ott maradnának a gombatelepek a felületen. A penészeltávolítás összetett folyamat és nagyon fontos, hogy szakszerűen történjen, és ehhez megfelelő szereket és eszközöket használjunk. A penészeltávolítás megkezdése előtt mindenképpen tájékozódjon a szakszerű folyamatról! Fontos többek között, hogy az eltávolítás során kellőképpen benedvesítse és végig nedvesen tartsa a penészt, különben a takarítás során nagy mennyiségű spóra kerülhet a levegőbe. Tájékozódjon a megfelelő szerekről, azok hatékonyságáról és tartsa be ezek biztonsági utasításait. Használjon védőfelszerelést és közben szellőztessen. (Igény esetén érdemes szakembert hívni a folyamathoz.)  A penészeltávolítás után lehetőleg fesse is le a felületet! A penészmentesítés közben és utána is nagyon alaposan ki kell szellőztetni, majd takarítani az egész lakást. A páramentesítő segítségével ezután penészmenentesen tarthatja a helyiséget. 

A páramentesítő belsejének tisztíttatása szakszervizzel

Továbbá időnként világítson be a szűrő mögé a páramentestő belsejébe és, amennyiben vastag lerakódást fedez fel a hűtőbordákon, vagy igény esetén ezt megelőzően bármikor, a párátlanítót küldje vissza hozzánk, vagy más klímatechnikai szakszervizhez belső tisztításra! (Garanciaidőn belül hozzánk.)

Nemcsak napi max. 50 literes párátlanító hatása meggyőző ennek a különösen kényelmesen használható páramentesítőnek, hanem a higrosztát által vezérelt párátlanító automatikával ellátott komfort – funkciós működtetése is. Ha igazán könnyen kezelhető, robusztus és kompakt páramentesítőre vágyik, kifejezetten nagy alapterületű helyiségekben nagy teljesítménnyel használva, vásárlási szándékát jelezve kérjük kattintson a kosár gombra!

 

Adatok
Csatlakozódugó CEE 7/7
Funkciók • Hygrosztát által vezérelt páramentesítő-automatika, a páratartalom valós értékű előválasztásával • Választható teljesen automatikus működés vagy állandó üzemmód is • A megtelt tartály telítettségi állapotát jelző figyelmeztető lámpa • Kábelfeltekercselés • Komfort-funkció • Időzítő • Két ventilátor-fokozat • Automata kikapcsoló a túlfolyás megakadályozására • Csatlakozó a lecsapódott pára külső elvezetésére
Hűtőanyag Típusa: R 410 A Mennyisége: 290 g
Kábelhossz 1,6 m
Páramentesítő teljesítmény Max. 50 l/nap (35°C/90% rp.)
Levegőmennyiség 345 m3 /h
Zajszint 51 dB (A)
Ajánlott terület 150 nm2 / 375 m3
Üzemi hőmérséklet 5-35 °C
Súly 19,8 kg
Páramentesítő adatok
Feszültség 230 V / 50 Hz
Párátlanítás 30 - és 100 %-os relatív páratartalom között
Víztartály 6 l
Teljesítményfelvétel 0,78 kW

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Trotec TTK 127 E - Párátlanító penész megelőzésére max. 50 l/nap, 150 m2-ig - német márka

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: TTK 127 E párátlanító, penészmentesítő
 • Elérhetőség: Elfogyott
 • 129.900 Ft
 • 126.900 Ft
 • Nettó ár: 99.921 Ft

Címkék: párátlanító, könyvtár, múzeum