-21% Trotec PAGS 10-125 Sarokcsiszoló, flex a nehéz munkák problémamentes megoldása, erőteljes, könnyű darabolás

PAGS 10-125 Sarokcsiszoló, Felx

Kompakt mindentudó, a biztonságos daraboláshoz, vágáshoz, csiszoláshoz

( A termék raktáron van, kiszállítási idő: 1-3 munkanap! )

PAGS 10-125 erős sarokcsiszoló

PAGS 10-125 nagy teljesítményű sarokcsiszolóMiért érdemes Trotec márkájú szerszámgépet vásárolni?

Hogyan születtek a Trotec szerszámgépek?

A Trotec márka Németországban született, több, mint 30 évvel ezelőtt. A Trotec márka a széles választék és a remek árak miatt már régóta piacvezető Európában a páramentesítés területén. 2010-es évek második felében úgy döntött, hogy a Németországban már jól ismert és népszerű márkanév alatt szerszámgépeket is gyártat, és ezzel is tovább növeli bevételét és az elégedett felhasználók táborát. Megállapodott olyan tapasztalt és sikeres gyártókkal, melyek ezen a területen már ismert és széles körben elterjedt márkáknak is gyártanak. Jelenleg a márkanév népszerűsítése és a piaci részesedés növelése érdekében különösen vevőbarát áron kínálja a szerszámgépeket és pár éven belül szeretné magát az ismertebb márkák között pozícionálni.

Vásároljon Trotec terméket bizalommal, 14 napos pénzvisszafizetési garanciával kockázatmentesen. Próbálja ki, mit tud a Trotec más barkács - kategóriás szerszámgépekkel szemben! Győződjön meg a teljesítményről saját maga, növelje az elégedett felhasználók táborát, és adja tovább a gépek jó hírét Ön is!

A Trotec PAGS 10-125 Sarokcsiszoló előnyei

Aki a szerszámai között tudhatja és bármikor használatba veheti ezt az erőteljes flexet, szinte minden elképzelhető kihívást legyűr a segítségével. Az 1.200 W erősségű motor folyamatosan magas teljesítményt biztosít, és alacsony vibrációjú működéssel kombinálva ideális feltételeket teremt fémek komfortos és fáradtságmentes darabolásához, vágásához, drótkefés csiszolásához, csiszoláshoz, valamint csempék, járólapok vagy betontéglák vágásához.

A PAGS 10-125 sarokcsiszoló magas élettartamú aluminium-öntvény hajtóműfejjel rendelkezik. Ez szavatolja a nagy stabilitást, a gyors munkavégzést, jó tempójú haladást, és még nagyobb terhelés alatt is a percenkénti állandó 3.000 - 12.000 fordulatszámot. Az állítókerék segítségével történő fokozatmentes fordulatszám-előválasztás lehetővé teszi, hogy mindig az adott anyaghoz optimalizáljuk a szerszám beállításait, teljesítményét. A beállított fordulatszámot az elektronika folyamatosan utánszabályozza, így növekvő terhelésnél is állandóan tartható a fordulatszám. A flex könnyű súlya a lehető legjobb feltételeket teremti meg a hosszabb ideig végzett munkákhoz, és a munka közbeni ellenőrzésekhez. PAGS 10-125 orsórögzítéses sarokcsiszoló

Ezen felül a PAGS 10-125 sarokcsiszoló orsórögzítéssel rendelkezik, ami lehetővé teszi az egyszerű és gyors szerszámcserét. A csiszolókorong a rögzítő-gomb megnyomásával a lehető legegyszerűbben cserélhető. Sok más szerszámmal ellentétben a flex egy szerszámnélküli tengelyreteszeléssel van felszerelve, a korongok és tárcsák védelme érdekében, és ez megkönnyíti a problémamentes munkavégzést, a legeldugottabb sarkokban is.

Nagyobb biztonság, az ergonomikus konstrukciónak köszönhetően

PAGS 10-125 sarokcsiszoló, gumírozott puha lágybetét markolatokkalAz ergonomikusan optimalizált PAGS 10-125 sarokcsiszolót vékony markolatméretének és a fő- és a pótmarkolatban is benne lévő gumírozott puha lágybetéteknek köszönhetően nagy fogásbiztonsággal lehet kézben tartani, hosszabb munkafolyamatok végzése közben is. A kiegészítő markolat a kétkezes, kevésbé fárasztó munkavégzést támogatja, és 3 különböző pozcióba szerelhető fel. Így a flex rugalmasan használható, akár függőleges vagy vízsszintes munkavégzésről van szó, de balkezesek számára is tökéletesen megfelelő. Éppen így egy biztonsági többletet ad a sarokcsiszolóhoz a bekapcsolásgátlóval ellátott Be- / ki- kapcsoló, ami megakadályozza a flex véletleneszerű bekapcsolását. A lapos fém hajtóműfej nemcsak az optimális erőátvitelről és egy alacsony vibrációjú működésről gondoskodik, hanem a nehezen hozzáférhető helyeken lévő munkavégzést is megkönnyíti.
További felhasználási lehetőségeket nyújt a PAGS 10-125 sarokcsiszolóhoz kapcsolódó többrészes vágókorong-készletünk használata: vágókorongészlet fémhez, vágókorongkészlet kőhöz, vágó- és nagyolókorongkészlet vagy gyémánt vágókorongkészlet, mindegyik készlet a jól ismert Trotec-márkaminőségben.

Garantáltan a legjobb minőség igazolt minőség

A PAGS 10-125 sarokcsiszoló felhasználója minden szempontból biztosra megy: hiszen egy TÜV által bevizsgált készüléket kap kézhez, ami garancia a magas minőségre,biztonságra és jól  használhatóságra.

PAGS 10-125 sarokcsiszoló praktikus szállítókofferbenA munka befejezése egyenlő a következő munka elkezdésével

A jól végzett munka után a sarokcsiszolót abszolut tisztán és pontosan lehet elhelyezni, tárolni, hiszen a megfelelő szállítókoffer a szállítás terjedelem része. Ezen felül a sarokcsiszolót a felszerelt vágókoronggal együtt, csúszkálásmentesen elhelyezheti a kofferben, így a korong szükségtelen le- és feszerelése már a múlté. Ez a robusztus szállítókoffer tartalmazza a PAGS 10-125 sarokcsiszolót, tartozékaival együtt: mégpedig vágókorong, védőtakaró, pótmarkolat, kétlyukú befogókulcs, valamint szorítóanya. Így biztosított a következő használatbavétel érdekében a rendezett tárolás, és a sarokcsiszolót és tartozékait hatékonyan védheti meg a kofferben a portól, vagy a szállítás közbeni sérülésektől.

Márkaminőség plusz árelőny PAGS 10-125 sarokcsiszoló, tulajdonságai piktogramokon

A sarokcsiszolók piacán ezidáig alapvetően két opció létezett: vagy jó, de drága, vagy a lényeg, hogy kedvező árú legyen. A Trotec PowerTool szerszámaival most okosan választhat: jót, és kedvezőt egyaránt! Mert nevünk és márkaminőségünk nemcsak a mérőműszerekre vagy a levegőkezelő készülékekre terjed ki, hanem az elektromos-szerszámokra is: professzionális Trotec-megoldások, kitűnő ár - érték aránnyal.

A PAGS 10-125 sarokcsiszoló használata közben jelentkező előnyök:

 • Erős és kitartó 1.200 W teljesítményű motor, hatékony és gyors, tartós használatra

 • Ideális fém darabolására, csiszolására, kefézésére, valamint járólapok, csempék, betontéglák vágására

 • Mindig az adott anyagminőséghez igazodó munkavégzés, fokozatmentes fordulatszám-előválasztású állítókerékkel

 • Folyamatosan magas teljesítmény, állandó 3.000 - 12.000 fordulatszámmal percenként, terhelés alatt is PAGS 10-125 sarokcsiszoló, különböző helyre felszerelhető markolattal

 • Hosszú élettartamú, karcsú alumínium présöntvény hajtóműfej

 • Csekély vibrációjú munkamenet, kényelmes munkavégzés

 • Orsórögzítés, az egyszerű korongcsere érdekében

 • Korong és kefevédő szerszám nélküli gyors állítása

 • Bekapcsolásgátlóval ellátott be- / ki- kapcsoló

 • Fő- és pótmarkolat, gumi bevonatú puha lágybetétekkel

 • 3 változtatható helyzetben felszerelhető pótmarkolat

 • A sarokcsiszoló tárolása a szállítókofferben, a csiszolókorong leszerelése nélkül

 • Nagy hatósugarú munkavégzés, a 3 méteres hosszú, robusztus gumikábelnek köszönhetően

 • TÜV által bevizsgált sarokcsiszoló

A PAGS 10-125 sarokcsiszoló felhasználási területei, sokoldalúan használhatóan vágáshoz, daraboláshoz, csiszoláshoz  

PAGS 10-125 könnyű, kompakt sarokcsiszoló PAGS 10-125 erős sarokcsiszoló

Könnyű súlya a tartós, kifáradás nélküli 
munkavégzést is segíti

1.200 W-os motor, csekély vibrációjú munkamenet,
biztos és precíz munkavégzés, fémek sorjázásánál is

PAGS 10-125 könnyen kezelhető sarokcsiszoló PAGS 10-125 sarokcsiszoló fordulatszám előválasztó kerékkel

Terhelés alatt is állandó
fordulatszámról gondoskodik,
3.000 - 12.000/perces fordulatszámmal
gyors munkavégzést tesz lehetővé

Teljesítménye mindig az adott anyaghoz,
felhasználási területhez igazítható,
fokozatmentes fordulatszám-előválasztású
állítókerékke


A PAGS 10-125 technikai adatai:

Teljesítményfelvétel: 1200 Watt PAGS 10-125 sarokcsiszoló méretei
Névleges feszültség: 230 V
Kábelhossz: 3 m
Hozzárendelt fordulatszám min: 3.000 min-1
Hozzárendelt fordulatszám max: 12.000 min-1
Csiszoló orsó csavarmenet: M14
Védelem fajtája: IP20
Védelmi osztály: II
Korongméret: 125 mm
Hangnyomás-mérő: 91 dB(A)

Zajszint: 102 dB(A)
Bizonytalanság K: 3 dB
Rezgésemissziós érték (ah) a pótmarkolatban: 9,77 m/s2
Bizonytalanság (K) pótmarkolatban: 1,5 m/s2

PAGS 10-125 sarokcsiszoló felszereltségeÜresjárati sebesség: 12.250 min-1
Korongsebesség: 80 m/s
Vágókorong átmérője: 125 mm

Fúrás átmérője: 22,23 mm
Vágókorong vastagsága: 3,2 mm
Méretek: 100 x 420 x 120 mm
Súly: 2,5 kg
Szállítási terjedelem: a komplett csomag tartalmazza: PAGS 10-125 sarokcsiszoló, vágókorong, védőtakaró, pótmarkolat, kétlyukú befogókulcs, szorítóanya, szállítókofferben

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a sarokcsiszolót. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

Amennyiben felkeltette érdeklődését a PAGS 10-125 erős, sokoldalúan felhasználható sarokcsiszoló a Trotectől, kérem helyezze a kosarába.

Sarokcsiszoló
Csiszoló orsó csavarmenet M14
Funkciók • 1.200 W teljesítményű motor • 3.000 - 12.000 percenkénti fordulatszám, terhelés alatt is • Fokozatmentes fordulatszám-előválasztású állítókerék • Hosszú élettartamú, karcsú alumínium présöntvény hajtóműfej • Csekély vibrációjú munkamenet, kényelmes munkavégzés • Orsórögzítés, az egyszerű korongcsere érdekében • Korong és kefevédő szerszám nélküli gyors állítása • Bekapcsolásgátlóval ellátott be- / ki- kapcsoló • Fő- és pótmarkolat, gumi bevonatú puha lágybetétekkel • 3 változtatható helyzetben felszerelhető pótmarkolat • 3 m. hosszú, robusztus gumikábel, nagy hatósugarú munkavégzés
Hozzárendelt fordulatszám min. 3.000 min-1 max. 12.000 min-1
Korongméret Átmérő: 125 mm Vastagsága: 3,2 mm
Korongsebesség 80 m/s
Üresjárati sebesség 12.250 min-1
Védelem Fajtája: IP20 Osztálya: II
Adatok
Kábelhossz 3 m
Teljesítményfelvétel 1200 Watt
Zajszint 102 dB(A) Hangnyomás mérő: 91 dB(A)
Névleges áramfelvétel 230 V
Méretek 100 x 420 x 120 mm
Súly 2,5 kg

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Trotec PAGS 10-125 Sarokcsiszoló, flex a nehéz munkák problémamentes megoldása, erőteljes, könnyű darabolás

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: Trotec PAGS 10-125 Sarokcsiszoló
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 22.900 Ft
 • 17.990 Ft
 • Nettó ár: 14.165 Ft

Címkék: sarokcsiszoló, flex, sarokvágó